canlı yayın
baskan-gurkan-masti-esnafi-ile-bir-araya-geldi

BAŞKAN GÜRKAN MAŞTİ ESNAFI İLE BİR ARAYA GELDİ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan beraberinde Türkiye Otobüsçüler Federasyonu (TOFED) Malatya Dernek Başkanı Fatih Bay ile birlikte Malatya Şehirlerarası Otobüs Terminalini ziyaret edip, personel ve yolcularla sohbet etti

il-baskani--bilal-yildirim--gazetecilerle--kahvaltida-bir-araya-geldi

İL BAŞKANI BİLAL YILDIRIM GAZETECİLERLE KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ

. Yeniden Refah Partisi Malatya İl başkanı Bilal Yıldırım 10 Ocak gazeteciler günü dolayısıyla yerel gazetecilere İl binasında bir kahvaltı verdi

milletvekili-cakir-kirmizi-et-ureticileri-ile-bir-araya-geldi

Milletvekili Çakır Kırmızı Et Üreticileri İle Bir Araya Geldi.

AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, Malatya Kırmızı Et Üreticileri Birliği’ni ziyaret ederek, Birlik Başkanı Mehmet Taneli ve üreticilerle fikir alışverişinde bulundu, sorun ve taleplerini dinledi.

baskan-gurkan-yesilyurt-bolgesi-muhtarlari-ile-bir-araya-geldi

Başkan Gürkan Yeşilyurt Bölgesi muhtarları ile bir araya geldi

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Yeşilyurt Mahalle Muhtarları ile bir araya gelerek muhtarlardan mahalle sorunları hakkında bilgiler aldı.

vali-barus-dogansehirde-kurum-yetkilileri-ve-muhtarlari-bir-araya-getirdi

Vali Baruş, Doğanşehir’de Kurum Yetkilileri ve Muhtarları Bir Araya Getirdi

Vali Aydın Baruş, Doğanşehir ilçesinde başta genel güvenlik ve asayiş konuları olmak üzere ilçedeki yatırım çalışmaları, içme suyu, tarımsal sulumu ve kanalizasyon, elektrik, meralar, ağaçlandırma ile eğitim ve sağlık konularındaki ihtiyaç ve sorunlar ile ilgili ilçenin yaşam kalitesini arttırmak, Devletimizin sağladığı imkânlarla halkımıza daha iyi hizmet sunabilmek için yapılacak çalışmalar üzerinde muhtarlar, sivil toplum kuruluşları ve kanaat önderleri ile bir toplantı gerçekleştirdi.

yesilyurt-belediye-baskani-mehmet-cinar-universiteli-ogrencilerle-bir-araya-geldi

YEŞİLYURT BELEDİYE BAŞKANI MEHMET ÇINAR, ÜNİVERSİTELİ ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ

“Güçlü Ve Müreffeh Bir Gelecek, Gençlerimizin Zihin Dünyasında Saklı” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Gençlerimizin daha fazla gayretli ve çaba harcaması gereken bir döneme doğru ilerliyoruz. Geleceğini, mukaddesatını ve bayrağını bilen, milletini ve ülkesini seven bir gençlik olduğu müddetçe bu milletin sırtını hiç kimse yere getiremez. Okuyan, araştıran ve kendini geliştiren bir genç nesille, Türkiye’nin güçlü yarınlarını hep birlikte oluşturacağız.” diye konuştu.

vali-barus-darendede-kurum-yetkilileri-ve-muhtarlari-bir-araya-getirdi

Vali Baruş Darende’de Kurum Yetkilileri ve Muhtarları Bir Araya Getirdi

Vali Aydın Baruş, Darende ilçesinde başta genel güvenlik ve asayiş konuları olmak üzere ilçedeki yatırım çalışmaları, içme suyu ve kanalizasyon, elektrik, meralar, ağaçlandırma ile eğitim ve sağlık konularındaki ihtiyaç ve sorunlar ile ilgili muhtarlar, sivil toplum kuruluşları ve kanaat önderleri ile bir toplantı gerçekleştirdi.

baskan-guder-ve-il-emniyet-muduru-dagdeviren-eskimalatyada-vatandasla-bir-araya-geldi

BAŞKAN GÜDER VE İL EMNİYET MÜDÜRÜ DAĞDEVİREN ESKİMALATYA’DA VATANDAŞLA BİR ARAYA GELDİ

Eskimalatya’da ki asayiş ve trafik sorunları ele alındı Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren ile birlikte Eskimalatya meydanında vatandaşlarla birlikte sohbet ederek sorun ve sıkıntılar hakkında fikir alış verişinde bulundular.

vali-barus-doganyol-muhtarlariyla-kurum-yetkililerini-bir-araya-getirdi

Vali Baruş, Doğanyol Muhtarlarıyla, Kurum Yetkililerini Bir Araya Getirdi

Vali Aydın Baruş, Doğanyol ilçesi Belediye Toplantı salonunda başta genel güvenlik ve asayiş konuları olmak üzere ilçedeki yatırım çalışmaları, içme suyu ve kanalizasyon, yol, elektrik, meralar, ağaçlandırma ile eğitim ve sağlık konularındaki ihtiyaç ve sorunlar ile ilgili muhtarlar, sivil toplum kuruluşları ve kanaat önderleri ile bir toplantı gerçekleştirdi.

malatya-buyuksehir-belediye-baskani-selahattin-gurkan-puturgeliler-ile-bir-araya-geldi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Pütürgeliler ile bir araya geldi

BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE HER ZORLUĞU AŞARIZ Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Pütürge ilçesinde ziyaretlerde bulunup, muhtarlarla bir araya geldi.

baskan-gurkan-ilce-kaymakam-ve-belediye-baskanlari-ile-biraraya-geldi

BAŞKAN GÜRKAN İLÇE KAYMAKAM VE BELEDİYE BAŞKANLARI İLE BİRARAYA GELDİ

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, ilçe kaymakamları ile ilçe belediye başkanlarının katıldığı bir toplantı düzenledi. Nikah Sarayında gerçekleştirilen toplantıya Malatya Valisi Aydın Baruş, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Kaymakamlar, İlçe Belediye Başkanları, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri, Genel Sekreter Yardımcıları ile Daire Başkanları katıldı.

baskan-gurkan-akcadagli-muhtarla-bir-araya-geldi

Başkan Gürkan Akçadağ’lı Muhtarla bir araya geldi

GENİŞ KATILIMCI BİR YAPIYLA SORUNLARI TARTIŞIP ORTAK ÇÖZÜM YOLLARI ARIYORUZ Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Akçadağ ilçesinde ziyaretlerde bulunup, meclis üyeleri ve muhtarla bir araya geldi.

baskan-gurkan-yazihan-ilcesinde-ziyaretlerde-bulunup-muhtarlarla-bir-araya-geldi

Başkan Gürkan Yazıhan ilçesinde ziyaretlerde bulunup muhtarlarla bir araya geldi

GÜRKAN: DOĞRU PLANLAMAYLA DAHA HIZLI İLERLEYECEĞİZ Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yazıhan ilçesinde bir dizi inceleme ve ziyaretlerde bulundu. Geziye Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Karataş, meclis üyeleri, bazı daire başkanları, şube müdürleri, Yazıhan’a bağlı mahalle muhtarları da eşlik etti.

baskan-guder-yaz-okuluna-katilan-ogrencilerle-piknikte-biraraya-geldi

BAŞKAN GÜDER, YAZ OKULUNA KATILAN ÖĞRENCİLERLE PİKNİKTE BİRARAYA GELDİ

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Battalgazi Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezi Yaz Okulu’na katılan öğrencilerle piknikte bir araya geldi. Başkan Güder, “Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Geleceğimizi emanet edeceğimiz neslimizi en güzel şekilde yetiştirmek, onlara vatan, millet, bayrak sevgisini, aşılamamız gerekiyor” dedi.

baskan-guder-kirecocagi-sakinleri-ile-iftarda-bir-araya-geldi

Başkan Güder, Kireçocağı Sakinleri İle İftarda Bir Araya Geldi

BAŞKAN GÜDER, “BU MEMLEKETİN BİRLİĞİ VE BERABERLİĞİ İÇİN DUA EDİN” Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Orduzu Mahallesi Kireçocağı sakinleri ile iftar yemeğinde bir araya geldi. Başkan Güder, Ramazan ayının hoşgörü ve paylaşmak ayı olduğunu belirterek, “Bu memleketin birliği ve beraberliği için dua edin” dedi.

baskan-cinar-temizlik-isler-mudurlugu-personeliyle-sahur-yemeginde-bir-araya-geldi

BAŞKAN ÇINAR, TEMİZLİK İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ PERSONELİYLE SAHUR YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ

“Personellerimizin Özverisi ve Fedakârlığı Takdire Şayan” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Yeşilyurt’ta yaşamanın ayrıcalıklı ve farklı olduğunu hissettiren hizmetlerimizin hayata geçmesinde büyük emekleri bulunan personellerimizin iş disiplini ve çalışma aşkı takdire şayandır” diye konuştu.

vali-barus-puturge-ilcesinde-muhtarlarla-bir-araya-geld

Vali Baruş, Pütürge İlçesinde Muhtarlarla Bir Araya Geld

Vali Aydın Baruş, Pütürge ilçesi Dumlupınar Ortaokulu Şehit Ömer Halisdemir Konferans salonunda başta genel güvenlik ve asayiş konuları olmak üzere ilçedeki yatırım çalışmaları, içme suyu ve kanalizasyon, yol, elektrik, meralar, ağaçlandırma ile eğitim ve sağlık konularındaki ihtiyaç ve sorunlar ile ilgili muhtarlar, sivil toplum kuruluşları ve kanaat önderleri ile bir toplantı gerçekleştirdi.

baskan-guder-muhtarlarla-iftar-yemeginde-bir-araya-geldi

BAŞKAN GÜDER, MUHTARLARLA İFTAR YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Battalgazi ilçesine bağlı mahalle muhtarları ile iftarda bir araya geldi. Başkan Güder, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın muhtarlara büyük önem verdiğini belirterek, “Bizde aynı hassasiyeti muhtarlarımıza gösteriyoruz ve göstermek zorundayız” dedi.

ulku-ocaklari-cumhur-ittifaki-belediye-baskan-adaylariyla-bir-araya-geldi

Ülkü Ocakları, Cumhur İttifakı belediye başkan adaylarıyla bir araya geldi

Öznur Çalık, "Cumhur İttifakı, düşmana korku dosta güven saldı" Malatya Ülkü Ocakları, 31 Mart yerel seçimlerinde aday olan Cumhur İttifakı belediye başkan adaylarıyla bir araya geldi. Düzenlenen toplantıda konuşan AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, "Cumhur İttifakı, düşmana korku dosta güven saldı" dedi.

marasali-basin-mensuplari-ile-bir-araya-geldi

MARASALI BASIN MENSUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Saadet Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Cemali Marasalı, basın mensupları ile bir araya geldi.