canlı yayın
baskan-gurkan-sahadaki-personellerle-bir-araya-geldi

BAŞKAN GÜRKAN SAHADAKİ PERSONELLERLE BİR ARAYA GELDİ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Pütürge İlçe ziyareti sırasında Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı’nın Mamüskan bölgesinde bulunan şantiyeye giderek, çalışanları ziyaret etti. Başkan Gürkan, özverili ve gayretli çalışmanın bir ibadet olduğunu belirtti, çalışanlara hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

vali-aydin-barus-hekimhanda-muhtarlarla-bir-araya-geldi

Vali Aydın Baruş Hekimhan’da Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Vali Aydın Baruş Hekimhan İlçesinde kurum müdürleri ile muhtarları bir araya getirerek sorunların ilk elden çözülmesi için toplantı düzenledi.

baskan-gurkan-sumer-park-esnaflariyla-bir-araya-geldi

BAŞKAN GÜRKAN SÜMER PARK ESNAFLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Sümer Park esnaflarıyla bir araya geldi. Pandemi sürecinde oluşan sıkıntılardan dolayı esnaflarla istişarelerde bulunan Başkan Gürkan, esnafın yaşadığı olumsuzlukların asgari seviyeye indirilmesi noktasında, yasal çerçeve içerisinde çalışma başlattığını söyledi.

baskan-sadikoglu-tarim-bakani-ile-bir-araya-geldi

Başkan Sadıkoğlu, Tarım Bakanı ile bir araya geldi

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile birlikte Ankara Ticaret Borsası (ATB) Et Borsası’nı ziyaret etti.

baskan-gurkan-muhtarlarla-bir-araya-geldi

BAŞKAN GÜRKAN MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ:

19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Muhtarlar Günü Buluşması gerçekleştirildi. Nikâh Sarayında düzenlenen programa Malatya Valisi Aydın Baruş, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Genel Sekreter ve Genel Sekreter Yardımcıları, Türkiye Muhtarlar Derneği Malatya Şube Başkanı Mustafa Eren, Kayısı Kent Muhtarlar Dernek Başkanı Alaaddin Aktaş, Yeşilyurt Muhtarlar Dernek Başkanı Süleyman Şahbaz, Battalgazi Muhtarlar Dernek Başkanı Abdulvahap Ortaç, Köy ve Mahalle Muhtarları Dernek Başkanı Ali Seydi Yücekaya, Akçadağ Muhtarlar Derneği Başkanı Eyüp Gönültaş, muhtarlar, Daire Başkanları ve Muhtarlık İşleri Şube Müdürler katıldı.

milletvekili-calik-ile-belediye-baskani-cinar-ozal-mahalle-sakinleriyle-biraraya-geldi

MİLLETVEKİLİ ÇALIK İLE BELEDİYE BAŞKANI ÇINAR, ÖZAL MAHALLE SAKİNLERİYLE BİRARAYA GELDİ

“Özal Mahalle Sakinlerimizin Tapu Sorununu Çözdük” AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Öznur Çalık ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yeşilyurt Belediyesi Hizmet Binasında Özal Mahallesi sakinleriyle tapu sorunlarının çözüme kavuşması noktasında istişare toplantısı düzenlediler. Toplantıdan çıkan güzel sonuçlar, mahalle sakinlerini mutlu etti.

cakici-agar-eken-alan-bir-araya-geldi

Çakıcı, Ağar, Eken, Alan bir araya geldi

Emekli Korgeneral Engin Alan, emekli Albay Korkut Eken, Alaattin Çakıcı ve eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar Bodrum'da bir araya geldi

kamistas-mahallesinde-vatandaslarla-bir-araya-gelen-baskan-gurkan

Kamıştaş Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Gürkan

BİRLİK İÇERİSİNDE MALATYA’MIZA DAHA GÜZEL HİZMETLER YAPARIZ · Gürkan: Büyükşehir Belediyesi olarak şehirde yoğun bir çalışma içerisindeyiz, bir taraftan alt yapı ve üst yapı çalışmalarını yaparken, bir taraftan da hizmet noktasında yıllardan beridir ihmal edilmiş, yapılmamış veya yapılmak istenmiş işlere el atıyoruz

baskan-gurkan-masti-esnafiyla-bir-araya-geldi

Başkan Gürkan MAŞTİ esnafıyla bir araya geldi

BİRLİK, BERABERLİK VE DAYANIŞMA RUHUNA BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ Malatya’nın sağlıklı büyümesi için ortak akla büyük önem veren ve bu vizyonda kamu kurumları, sivil toplum kuruluşlarıyla sık sık bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, esnaf gezileri yapmayı da ihmal etmiyo

bugun-15-haziran-1997de--islam-ulkesini-bir-araya-getiren-d8-projesinin-yil-donumu

Bugün 15 Haziran 1997’de İslam ülkesini bir araya getiren D8 projesinin yıl dönümü

Bugün 15 Haziran 1997’de 8 İslam ülkesini bir araya getiren D8 projesinin, 54. Hükümetin Başbakanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamız zamanında adaleti ve barışı esas alarak kuruluşunun 23. yıldönümü.

sigaraya-zam-yolda

SİGARAYA ZAM YOLDA

Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararına göre, sigaranın asgari maktu vergi tutarı 0,3899 liradan, 0,4569 liraya çıkarıldı.

mhp-il-baskani-samanli-husumetli-olan-iki-akraba-aileyi-bir-araya-getirerek-baristirdi

MHP İl Başkanı Samanlı husumetli olan iki akraba aileyi bir araya getirerek barıştırdı.

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde ikamet eden ve 1 yıldır aralarında husumet bulunan Ulukaya ve Çolak aileleri Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı'nın girişimleri sonucu yeniden bir araya gelerek barıştı.

baskan-guder-elmasuyu-mahalle-sakinleriyle-biraraya-geldi

BAŞKAN GÜDER, ELMASUYU MAHALLE SAKİNLERİYLE BİRARAYA GELDİ

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Battalgazi ilçesindeki mahallelerin sorun ve sıkıntılarının yerinde tespiti, var olan sorunların birinci ağızdan dinlenmesi ve belirlenen sorun ve sıkıntıların çözümü noktasında başlatılan Mahalle toplantıları kapsamında, Orduzu’da ki Elmasuyu mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

adil-gevrek-guilherme-transferinde-hatiri-sayilir-kisiler-araya-girince

Adil Gevrek: Guilherme transferinde hatırı sayılır kişiler araya girince…

BtcTurk Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, Kulüpler Birliği toplantısının çıkışında basın mensuplarına önemli açıklamalarda bulundu. Trabzonspor’un Guilherme transferine de değinen Adil Gevrek, ”Transfer 40 bin Euro değil, 500 bin Euro’ya gerçekleşti. Araya hatrı sayılır insanlar girince müsaade ettik” ifadelerini kullandı. İşte Adil Gevrek’in yaptığı açıklamalardan satır başları:

calikbattalgazi-ilcesi-mahalle-muhtarlari-ile-bir-araya-geldi

Çalık,Battalgazi ilçesi mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, Battalgazi ilçesi mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Battalgazi Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Battalgazi Muhtarlar Derneği Başkanı, yönetimi ve muhtarlar katıldı.