canlı yayın
tokat-tarihi-tashana-geleni-cin-carpiyor

TOKAT TARİHİ TAŞHAN’A GELENİ CİN ÇARPIYOR

Turizm de bir türlü önemli atılım yapamayan, yeterince tanıtılamayan ve, TOKAT’ta gelen Turistleri Tarihi TAŞHAN da CİN çarpıyor.

turizm-tanitim-paydaslari-ortak-akil-toplantisi-malatyada-duzenlendi

“Turizm Tanıtım Paydaşları Ortak Akıl Toplantısı” Malatya’da Düzenlendi

Vali Aydın Baruş, Kültür ve Turizm Bakanlığı Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı ile Tanıtma Genel Müdürlüğü’nün organize ettiği “İller ve Destinasyonlar Tanıtım Çalışması” kapsamında gerçekleştirilen “Malatya Turizm Tanıtım Paydaşları Ortak Akıl Toplantısı’na” katıldı.

mtu-kariyer-ve-marka-sohbetlerine-kultur-ve-turizm-bakan-yardimcisi-ahmet-misbah-demircan-katildi

MTÜ Kariyer ve Marka Sohbetleri’ne Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan Katıldı.

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Kariyer ve Marka Sohbetleri kapsamında organize edilen, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan ve Rektör Prof. Dr. Aysun BAY KARABULUT’un konuşmacı olduğu, " Kültür ve Sanat ile Yereli Evrensele Taşımak " konulu e-konferans programı Kale Turizm ve Otel İşletmeciliği Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Grv. Suat Kuluşaklı’nın sunumları ve Malatya Başsavcısı Muhammet Savran, AK Parti Malatya İl Başkanı İhsan Koca ve MTÜ senatosunun katılımlarıyla MTÜ uzaktan eğitim sisteminden online olarak gerçekleştirildi.

tarihi-bolgelerimizi-prestijli-yatirimlarla-turizme-kazandiriyoruz

“Tarihi Bölgelerimizi Prestijli Yatırımlarla Turizme Kazandırıyoruz”

AK PARTİ HEYETİ, GÜNDÜZBEY’E ÇIKARMA YAPTI AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, AK Parti 23. Dönem Bingöl Milletvekili Yusuf Coşkun, AK Parti İl Başkanı İhsan Koca, AK Parti Malatya İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Pelitoğlu, AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Muhammed Emin Yalçınkaya, AK Parti Yeşilyurt Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın daveti üzerine gittikleri Gündüzbey’de, tarihi ve kültürel mirasın korunmasına yönelik başlatılan yatırımları yerinde incelediler.

fka-turizm-ve-sanayinin-gelistirilmesi-mali-destek-programini-baslatti

FKA “Turizm ve Sanayinin Geliştirilmesi” Mali Destek Programını Başlattı

Fırat Kalkınma Ajansı TRB1 Bölgesinde (Bingöl, Elazığ, Malatya, Tunceli) bölgesel kalkınmaya katkı sağlayabilecek projeleri destekleyerek hayata geçirmek amacıyla 2020 Yılı “Turizm ve Sanayinin Geliştirilmesi” Mali Destek Programını başlattı

yesilyurtumuzun-turizm-potansiyelini-artiracak-ozel-bir-proje

“Yeşilyurt’umuzun Turizm Potansiyelini Artıracak Özel Bir Proje”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın yeni dönem vaatlerinden olan Şahintepesi Macera Parkı ve Sosyal Tesislerinin yapım işi başladı. Başkan Çınar, “ İlçemizin turizm potansiyelini artıracak kıymetli bir eseri daha hemşerilerimizin hizmetine sunmak adına dört koldan çalışıyoruz.” diye konuştu.

mtu-turizm-sektorunde-istihdam-protokolunu-imzalayan-ilk-universite-oldu

MTÜ, “Turizm sektöründe istihdam protokolünü” imzalayan ilk üniversite oldu

ültür ve Turizm Bakanlığı’nın YÖK ile yaptığı işbirliği kapsamında üniversite-özel sektör arasındaki ilk “Turizm sektöründe istihdam protokolü” Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) ile dünyanın ve Avrupa’nın en büyük turizm şirketlerinden TUI Grup ile yapıldı.

turizmin-kalbi-tursab-ile-arslantepede-atacak

“TURİZMİN KALBİ TÜRSAB İLE ARSLANTEPE'DE ATACAK”

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Arslantepe Höyüğü’nün Malatya için büyük öneme sahip olduğunu belirterek, “Türkiye’de yürütülen ‘TOURIBOOST’ projesi ile Arslantepe Höyüğü, ziyaretçi anlamında hak ettiği değeri görecektir” dedi.

vali-gul-surdurulebilir-bir-turizme-ihtiyacimiz-var

Vali Gül, “Sürdürülebilir bir turizme ihtiyacımız var”

Gaziantep Valisi Davut Gül, kent turizmin canlandırılması, geliştirilmesi ve elde edilen katma değerin arttırılması hakkında değerlendirmelerde bulunmak üzere sektör temsilcileri ile bir araya geldi. Vali Gül, burada turizmin sürdürülebilir olması gerektiğinin altını çizerek özellikle ‘Mutfak, Musiki ve Mimari’nin muhafaza edilmesi gerektiğini kaydetti.

fendoglu-bolge-belediye-baskanlari-ile-turizmi-canlandirmak-icin-yapilacak-projeler-hakkinda-istisarede-bulundu-

"FENDOĞLU BÖLGE BELEDİYE BAŞKANLARI İLE TURİZMİ CANLANDIRMAK İÇİN YAPILACAK PROJELER HAKKINDA İSTİŞAREDE BULUNDU."

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, Arapgir ilçesinde Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, Kemaliye Belediye Başkanı Mehmet Karaman ve Ağın Belediye Başkanı Ali Uslu ile bölgenin Turizm potansiyelini canlandıracak projeler hakkında istişarelerde bulundu.

nemrut-dagi-malatya-turizmine-kazandirilmali

“NEMRUT DAĞI MALATYA TURİZMİNE KAZANDIRILMALI

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, 15 – 22 Nisan Turizm Haftası dolayısıyla yayınladığı mesajda “Nemrut Dağı, Malatya turizmine mutlaka kazandırılmalıdır.” dedi.