canlı yayın
battalgazi-belediyesi-ekiplerinin-asfalt-mesaisi-suruyor

BATTALGAZİ BELEDİYESİ EKİPLERİNİN ASFALT MESAİSİ SÜRÜYOR

Battalgazi Belediyesi, ilçe genelinde vatandaşlara sağlıklı, konforlu ve kaliteli ulaşımın sağlanması amacıyla asfalt serme çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Yol yapım ve yenileme çalışmaları kapsamında son olarak ekipler, Orduzu mahallesinde sıcak asfalt serimi gerçekleştirdi.

battalgazi-meclisi-ekim-ayi-toplantilari-suruyor

BATTALGAZİ MECLİSİ, EKİM AYI TOPLANTILARI SÜRÜYOR

Battalgazi Belediye Meclisi, geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen Ekim ayı Olağan toplantısının 1.oturum 2.birleşiminde bir araya gelerek, 6 gündem maddesini görüştü.

arapgirde-kilitli-parke-tasi-doseme-calismalari-suruyor

ARAPGİR’DE KİLİTLİ PARKE TAŞI DÖŞEME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Arapgir’de kilitli parke taşı döşeme çalışmaları sürüyor Arapgir Belediyesi kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İpekçi Sokakta alt yapı çalışmaların tamamlanmasının ardından kilitli parke taşı döşeme çalışmaları başladı.

battalgazi-yesilcam-sosyal-tesislerinde-calismalar-suruyo

BATTALGAZİ YEŞİLÇAM SOSYAL TESİSLERİNDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYO

Battalgazi Belediyesi tarafından Tandoğan mahallesinde hayata geçirilen Yeşilçam Sosyal Tesislerinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Sosyal Tesis Projesini 2-3 ay içinde vatandaşların hizmetine sunmayı planladıklarını belirtti.

yesiltepe-sosyal-tesisleri-ve-hali-sahanin-insaat-calismalari-tum-hiziyla-suruyor

YEŞİLTEPE SOSYAL TESİSLERİ VE HALI SAHANIN İNŞAAT ÇALIŞMALARI TÜM HIZIYLA SÜRÜYOR

“Sosyal Tesis, Halı Saha ve Parkımız Bölgemize Canlılık Getirecek” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, inşaatı devam eden Yeşiltepe Sosyal Tesisleri ve Halı Sahanın modern ve kaliteli hizmet alanlarıyla Yeşiltepe’ye olan ilgiyi artıracak kıymetli bir yatırım olduğunu ifade ederken, Adliye Binası ve yeni yatırımlarla Yeşiltepe’nin daha fazla tercih edileceğini söyledi.

tashoron-kilisesinde-restorasyon-calismalari-suruyor

Taşhoron Kilisesi’nde restorasyon çalışmaları sürüyor

BÜYÜKŞEHİR 127 YILLIK TARİHİ KİLİSEYİ AYAĞA KALDIRIYOR Malatya Büyükşehir Belediyesi, Çavuşoğlu Mahallesinde bulunan Taşhoron Kilise ’sinin restorasyon çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Tarihi kültürel mirasları, evrensel değerler haline getiren Malatya Büyükşehir Belediyesi kıyıda köşede kalan tüm anıtsal eserleri ayağa kaldırıyor.

yesilyurtun-ulasim-agini-konforlu-hale-getirme-seferberligi-artarak-suruyor

YEŞİLYURT’UN ULAŞIM AĞINI KONFORLU HALE GETİRME SEFERBERLİĞİ ARTARAK SÜRÜYOR

“Konforlu Yol Güzergâhlarımız Artıyor” Bostanbaşı mahallesinde gerçekleşen yol yenileme ve sıcak asfalt serim çalışmalarını inceleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Gelecek nesillere kaliteli ve yaşam memnuniyetinin yüksek olduğu bir Yeşilyurt emanet etmek için çalışıyoruz. Yeşilyurt’umuz bu çalışmalar ve projelerle yaşam kalitesinin arttığı, herkesin mutlu olduğu bir ilçe olma yolunda hızla ilerliyor.” diye konuştu.

bakan-koca--vaka-sayilarimizda-azalma-suruyor

Bakan Koca : Vaka sayılarımızda azalma sürüyor

Sağlık Bakanlığı tarafından 6 Temmuz koronavirüs tablosu, vaka, test, vefat sayısı ve son durum açıklandı.

battalgazi-belediye-baskani-osman-guderin-esnaf-ziyaretleri-suruyor

BATTALGAZİ BELEDİYE BAŞKANI OSMAN GÜDER’İN ESNAF ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

BAŞKAN GÜDER: “BİZE DÜŞEN GÖREV NEYSE ONU YERİNE GETİRMEYE HAZIRIZ” İlçedeki esnaf ziyaretlerini sürdüren Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Dörtyol esnaflarını ziyaret ederek, ‘Hayırlı işler’ temennisinde bulundu. Başkan Güder, “Esnaflarımızın sıkıntıları noktasında Battalgazi Belediyesi olarak bize düşen görev neyse onu yerine getirmeye hazırız” dedi.

gaziantepte-is-yeri-ve-market-denetimleri-suruyor

GAZİANTEP’TE İŞ YERİ VE MARKET DENETİMLERİ SÜRÜYOR…

Faiş Fiyat Artışlarına Müsaade Edilmeyecek… Gaziantep’te Covid-19 Pandemisi tedbirleri kapsamında iş yeri ve market denetimleri devam ediyo

yesilyurttaki-parklarin-temizlik-cevre-duzenlemesi-ve-yenileme-calismalari-suruyor

YEŞİLYURT’TAKİ PARKLARIN TEMİZLİK, ÇEVRE DÜZENLEMESİ VE YENİLEME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

“Sağlıklı, Güvenli Ve Huzurlu Yaşam Alanlarına Sahibiz” Yeşilyurt Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, çocukların sağlığı açısından risk oluşturabilecek durumları ortadan kaldırmak üzere parkların temizliği düzenli olarak yaparken, oyun gruplarını dezenfekte ediyor.

kuluncak-belediyesi-araclarimizla-sahada-karla-mucadele-calismalarimiz-suruyor

Kuluncak Belediyesi Araçlarımızla sahada karla mücadele çalışmalarımız sürüyor.

Yoğun kar yağışı nedeniyle kapanan mahalle yollarını açma çalışması devam ediyor. Kuluncak Belediyesi kar yağışı sonrası KARLA mücadele çalışmalarına başladı.

yeni-itfaiye-merkezi-insaatinda-calismalar-suruyor

Yeni İtfaiye Merkezi inşaatında çalışmalar sürüyor

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MODERN İTFAİYE MERKEZİ GÜN SAYIYOR Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından, eski SSK Hastanesi’nin karşısında bulunan Alpaslan Türkeş Bulvarı girişinde yapımına devam edilen ‘İtfaiye Merkezi’nin inşaatında çalışmalar yoğun bir şekilde sürüyor.

toki-yolunda-calismalar-yogun-bir-sekilde-suruyor

TOKİ YOLUNDA ÇALIŞMALAR YOĞUN BİR ŞEKİLDE SÜRÜYOR

Toki yolunu etaplar halinde yapan Büyükşehir Belediyesi 600 metrelik birinci etapta viraj düzeltmeleri, kısmi genişletme, dolgu ve kot düşürme çalışmalarını büyük oranda tamamladı. Asfalt öncesi altyapı çalışmaları yapılan cadde de son olarak asfalt serimi yapılacak