canlı yayın
tiroid-cerrahisinde-kalici-ses-kisikligina-cozum

Tiroid Cerrahisinde Kalıcı Ses Kısıklığı’na Çözüm

Sağlık Bakanlığı Malatya Turgut Özal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görev alan akademisyenler kendi branşlarında tıbbi ve cerrahi müdahalelere devam ediyorlar. Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Burhan Hakan Kanat Tiroid Cerrahisinde Sinir Monitörizasyonu Kullanılarak Ses Kısıklığı Riski En Alt Düzeye İndirgenme işlemi hakkında bilgiler aktardı

yesilyurt-belediyesi-sinema-ve-seslendirme-sanatcisi-naci-tasdogeni-tarihi-konaklarda-agirladi

YEŞİLYURT BELEDİYESİ, SİNEMA VE SESLENDİRME SANATÇISI NACİ TAŞDÖĞEN’İ TARİHİ KONAKLARDA AĞIRLADI

“Yeşilyurt’un Tarihi Dokusuna Hayran Kaldım” Yeşilyurt Belediyesi, Film çekimleri için İlimizde bulunan, sinema ve seslendirme sanatçısı Naci Taşdöğen’i Kent Belleği Müzesi, Kahve Konağı ve Yeşilyurt Kadın Girişimi ve İşletme Kooperatifinde misafir etti.

aylin-cesur-egirdirde-iktidara-seslendi---egirdir-golu-can-cekisiyor-

AYLİN CESUR EĞİRDİR’DE İKTİDARA SESLENDİ: “EĞİRDİR GÖLÜ, CAN ÇEKİŞİYOR”

Yİ Parti Isparta Milletvekili Dr. Aylin Cesur, Eğirdir ilçesine geldi ve temaslarda bulundu. İYİ Parti Isparta İl Başkanı Mustafa Şimşek, Merkez İlçe Başkanı Murat Çağrı Yıldız, İl ve İlçe teşkilatları ile İYİ Parti Eğirdir İlçe Teşkilatına ziyaretle başlayan program, Eğirdir halkı ile buluşarak devam etti. Vatandaşlar tarafından sevgi ile karşılanan Cesur ve beraberindekiler, Eğirdir esnafını tek tek gezerek sorunlarını dinledi, notlar aldı! “Bizim sorunlarımızı sizden başka gelip dinleyen yok” diyen Eğirdir esnafının hükümete serzenişi de dikkat çekti.

kiraz-iktidara-bir-seyi-de-yuzunuze-gozunuze-bulastirmadan-yapin-diye-seslendi

Kiraz: İktidara 'Bir şeyi de yüzünüze gözünüze bulaştırmadan yapın! 'diye seslendi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, Akçadağ ilçesine bağlı Kürecik'te bulunan Karahan geçidine giderek AKP'yi hedef alan zehir zemberek açıklamalar yaptı.

yesilyurt-belediyesi-genc-sanatci-bilal-sonsesi-malatyali-hayranlariyla-bulusturacak

YEŞİLYURT BELEDİYESİ, GENÇ SANATÇI BİLAL SONSES’İ MALATYA’LI HAYRANLARIYLA BULUŞTURACAK

“Pandemi Sürecinde Toplumsal Motivasyonu Güçlendirmeye Çalışacağız” Yeşilyurt Belediyesi, 16 Ekim Cuma günü saat 20:30’da Beylerderesi Şehir Parkında sosyal mesafe kuralları altında düzenleyeceği konser programında, son dönemlerde seslendirdiği şarkılarla gençlerin beğenisini toplayan Bilal Sonses’i Malatya’lı hayranlarıyla buluşturacak.

vali-barus-haci-halil-ciftligi-ilkokulu-ve-malatya-spor-lisesini-ziyaret-etti

Vali Baruş, Hacı Halil Çiftliği İlkokulu ve Malatya Spor Lisesini ziyaret etti

Vali Aydın Baruş, Türkiye genelinde 12 Ekim itibariyle kademeli olarak yüz yüze eğitimin başlaması sebebiyle Hacı Halil Çiftliği İlkokulu ve Malatya Spor Lisesini ziyaret etti

kiraz-tarim-il-mudurlugune--seslendi

KİRAZ, TARIM İL MÜDÜRLÜĞÜ’NE SESLENDİ.

Sanırım tarım il müdürlüğünün çalışmadığı yerlerden sorduk veya soruların cevapları zordu da herhangi bir açıklama gelmedi... Muhtarlara imzalattığınız kağıt kayısıda monilya hastalığını ve monilya hastalığından kaynaklı zararları ortadan kaldırmayacaktır.

tashoron-kilisesinde-restorasyon-calismalari-suruyor

Taşhoron Kilisesi’nde restorasyon çalışmaları sürüyor

BÜYÜKŞEHİR 127 YILLIK TARİHİ KİLİSEYİ AYAĞA KALDIRIYOR Malatya Büyükşehir Belediyesi, Çavuşoğlu Mahallesinde bulunan Taşhoron Kilise ’sinin restorasyon çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Tarihi kültürel mirasları, evrensel değerler haline getiren Malatya Büyükşehir Belediyesi kıyıda köşede kalan tüm anıtsal eserleri ayağa kaldırıyor.

mtso-baskani-sadikoglundan-lgs-tercihi-yapacak-ogrencilere-meslek-lisesi-tavsiyesi

MTSO Başkanı Sadıkoğlu’ndan LGS tercihi yapacak öğrencilere meslek lisesi tavsiyesi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) arasında imzalanan protokol kapsamında Türkiye genelinde 103 mesleki ve teknik lise proje okulu olarak belirlendi. “Diplomanız, Mesleğiniz Olacak” projesi kapsamında Malatya’da Ticaret ve Sanayi Odası’nın proje ortağı olduğu okul ise Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi.

kadin-cinayetlerine-dikkat-ceken-iyi-partili-cesurdan-mecliste-sessiz-eylem

KADIN CİNAYETLERİNE DİKKAT ÇEKEN İYİ PARTİLİ CESUR’DAN MECLİS’TE SESSİZ EYLEM

ADIN CİNAYETLERİNE DİKKAT ÇEKEN İYİ PARTİLİ CESUR’DAN MECLİS’TE SESSİZ EYLEM İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, Meclis Genel Kurulu’nda kürsüye çıkarak yaptığı sessiz eylem ile kadın cinayetlerine dikkat çekti. Cesur, yıllar itibariyle ölen kadınların sayılarının yer aldığı dövizleri kaldırdı ve “Ben bugün susmaya karar verdim. Ebedi suskunluğa mahkûm ettiğiniz, sararmış bedenleri ve morarmış dudaklarıyla artık konuşamayan kadınlarımızın sessizliği ile hitap edeceğim” dedi.

tashoron-kilisesinde-restorasyon-calismalarini-inceleyen-baskan-gurkan

Taşhoron Kilisesinde restorasyon çalışmalarını inceleyen Başkan Gürkan,

TARİHİ ESERLERİ İNSANLIĞIN ORTAK MİRASI OLARAK GÖRÜYORUZ Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, restorasyon çalışmaları devam eden Taşhoron Kilisesinde incelemelerde bulundu.

eytlilerin-sesi-umut-partisi-kuruldu

Eyt'lilerin Sesi ‘Umut Partisi’ Kuruldu.

Umut Partisi Kurucular Kurulu’nda ağırlıklı olarak Emeklilikte yaşa takılanların derneklerine üye ve destek veren pek çok kişi yer aldı

tso-baskani-sadikoglu-malatyadaki-bankalara-seslendi

TSO Başkanı Sadıkoğlu Malatyadaki bankalara seslendi

Ticaret Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu Malatya'daki tüm bankalara seslenerek, "Malatya’da bulunan Tüm bankalara ve yetkililerine sesleniyorum; Son 2-3 ay içerisinde yaşadığımız Deprem ve dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınından etkilenen MALATYAMIZ için pozitif ayrımcılık yapmaya davet ediyorum. "dedi. Sadıkoğlu açıklamasında;

fenerbahcede-mustafa-kaplan-sesleri

FENERBAHÇE'DE MUSTAFA KAPLAN SESLERİ

Fenerbahçe yönetimi gelecek sezon futbol takımı ile alt yapı arasında köprü olacak önemli bir hoca için arayışlarını sürdürüyor.

baskan-duyar-istiklal-marsi-turk-milletinin-vicdanin-ortak-sesidir

Başkan Duyar: İstiklal Marşı, Türk milletinin vicdanın ortak sesidir

Malatya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Mustafa DUYAR 12 Mart "İstiklal Marşının Kabulünün" 99’uncu yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Duyar mesajında “Tarih boyunca sayısız destanlar yazmış olan kahraman milletimizin, vatanımızın bağımsızlık ve hürriyeti için göstermiş olduğu büyük fedakârlığın timsali olan İstiklal Marşı, Türk milletinin vicdanın ortak sesidir.

vali-barus-necatibey-ortaokulu-ve-kubilay-anadolu-imam-hatip-lisesini-ziyaret-etti

Vali Baruş Necatibey Ortaokulu ve Kubilay Anadolu İmam Hatip Lisesini Ziyaret Etti

ali Aydın Baruş, Necatibey Ortaokulunun Taşındığı Nurettin Zengi İlkokulunu ve Kubilay Anadolu İmam Hatip Lisesinin Taşındığı Orhangazi Ortaokulunu ziyaret etti.

sahabe-i-kubra-medresesinin-ayaga-kaldirilmasi-icin-calismalar-basliyor

ŞAHABE-İ KÜBRA MEDRESESİ’NİN AYAĞA KALDIRILMASI İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLIYOR

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy ve beraberindeki heyet ile birlikte Elazığ merkezli depremin ardından ilçede hasar gören tarihi Ulu Cami, Alacakapı Cami, Yeni Cami ve Silahtar Mustafapaşa Kervansaray’ında incelemelerde bulundu. Vakıflar Genel Müdürü Ersoy, Eskimalatya’da bulunan tarihi Ulucami’nin güney cephesinde kalıntıları bulunan Şahabe-i Kübra Medresesi’nin de bir an önce ayağa kaldırılması için gerekli çalışmaların başlatılacağını ifade etti.

mantar--saglik-calisanlarinin-sesi-sagliksendir

MANTAR : Sağlık Çalışanlarının sesi SAĞLIKSEN’dir..

Sağlık çalışanlarıyla bir araya gelmekte yeni bir yöntem başlattıklarını belirten Sağlıksen şube başkanı Suat MANTAR çalışanların sorunlarını dinleyip çözüm üretiyoruz dedi. Tokat Sağlık sen Şube başkanlığı Sağlık çalışanlarıyla “Sorunlar ve Çözüm önerileri” istişare toplantılarıyla bir araya gelmeye devam ediyor.