canlı yayın
saadet-partisi-malatya-il-baskanligi-aralik-ayi-il-divan-toplantisi

Saadet Partisi Malatya İl Başkanlığı Aralık Ayı İl Divan Toplantısı

Toplantıya Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcıları Yaşar CANBAY ve Mahmut ARIKAN da katılım sağladı. Divan toplantısının açılışında konuşan Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Mahmut Arıkan; " Yarım asırdan beri Milli Görüş davasını omuzlayan kıymetli teşkilat mensuplarına şükranlarımı arz ediyorum. Biliyorsunuz ki güzel ülkemizin her konuda çok sıkıntılı günler geçirmekte olduğu bu zamanda Milli Görüş'e olan ihtiyaç her zamankinden daha şiddetli bir şekilde hissedilmektedir. Bu nedenle bugüne kadar gösterdiğimiz gayretlerin, fedakarlıkların çok daha fazlasını göstermemiz gereken olağanüstü süreçlerden geçtiğimizin bilincinde olmamız gerekmektedir." şeklinde konuştu.

saadet-partisi-malatya-il-baskanliginin-temmuz-ayi-il-divan-toplantisi-il-baskani-osman-marasalinin-baskanliginda-teskilat-mensuplarinin-katilimi-ile-gerceklestirildi

Saadet Partisi Malatya İl Başkanlığı’nın Temmuz ayı İl Divan Toplantısı İl Başkanı Osman Marasalı’nın Başkanlığında teşkilat mensuplarının katılımı ile gerçekleştirildi

. Parti çalışmalarının değerlendirildiği toplantı öncesi İl Başkanı Osman Marasalı gündemle ilgili açıklamalarda bulundu. Marasalı açıklamasında: “Temmuz ayı içerisinde maalesef son 30, 35 yılda mutat hale gelmiş şehit haberlerinin bu ay içerisinde de devam ettiğine üzüntüyle şahit olduk. Şehit olan kardeşlerimize Allahtan rahmet diliyoruz. Terörün bir an önce bitirilmesi en büyük temennimiz.

saadet-partisinden-arapgire-ziyaret

SAADET PARTİSİNDEN ARAPGİRE ZİYARET

Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Osman Marasalı, Teşkilat Çalışmaları kapsamında Arapgir İlçesine bir ziyarette bulundu.

saadet-partisi-genclik-kollari-cevre-gunu

Saadet Partisi Gençlik kolları çevre günü

5 Haziran "Dünya Çevre Günü" dolayısıyla Saadet Partisi Malatya İl Gençlik Kolları-Sosyal İşler Başkanlığı tarafından çevre kirliliği konusunda farkındalık oluşturmak maksadıyla Turgut Özal Tabiat Parkı Mesire Alanında atık toplama çalışması gerçekleştirildi

saadet-partisi-malatya-il-baskani-osman-marasali-pandemi-sureci-ile-ilgili-onemli-aciklamalarda-bulundu

Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Osman Marasalı Pandemi süreci ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Osman Marasalı Pandemi süreci ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Gündemi bütün boyutlarıyla ele alan Marasalı açıklamasında: “Pandemi sürecinden hızla çıkarken ülkemiz sağlık alanında bir normalleşmeye doğru gitmektedir. Sağlık alanındaki bu normalleşme yaşadığımız sıkıntılı günlerin ardından oldukça sevindiricidir; ancak bu normalleşme siyasi alanda kullanılan dilin yıkıcı, kutuplaştırıcı, kamplaştırıcı etkisiyle kendini gösterememekte ve ülkemizi bir kutuplaştırma, kamplaştırma yerine dönüştürmektedir.

saadet-partisi-malatya-baskani-osman-marasali-ramazan-ayi-mesaji

SAADET PARTİSİ MALATYA BAŞKANI OSMAN MARASALI RAMAZAN AYI MESAJI

Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Osman Marasalı Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Osman Marasalı mesajında şu ifadelere yer verdi:

saadet-partisi-malatya-il-baskani--osman-marasalinin-basin-aciklamasi

SAADET PARTİSİ MALATYA İL BAŞKANI OSMAN MARASALI’NIN BASIN AÇIKLAMASI

Saadet Partisi İl Başkanlığı olarak ülke meselelerine bakış açımızı yansıttığımız aylık il divan toplantımıza hoş geldiniz. Bu toplantılarda sesimizi Malatya kamuoyuna duyurmaya vesile olan basın mensuplarımıza hasseten teşekkür ediyorum

saadet--partisi--malatya-il-baskani-marasalidan-onemli-aciklamalar

SAADET PARTİSİ MALATYA İL BAŞKANI MARASALI’DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Osman Marasalı İnternet gazetesi bakışgazetesi.coma gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.Marasalı Türkiye iyi yönetilmiyor diyerek önemli açıklamalarda bulundu.

saadet-partisi-malatya-il-teskilati-temmuz-ayi-il-divan-toplantisini-gerceklestirdi

Saadet Partisi Malatya İl Teşkilatı Temmuz ayı İl Divan Toplantısını gerçekleştirdi.

Toplantıya Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Canbay, Saadet Partisi GİK Üyesi Av. Ali Aktaş, İl Müfettişi Mehmet Asiltürk ve teşkilat mensupları katıldı. Toplantı öncesi açıklamalarda bulunan Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Osman Cemali Marasalı, parti çalışmaları hakkında bilgiler vererek, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

saadet-partisi-bugday-pazarini-ziyaret-etti

SAADET PARTİSİ BUĞDAY PAZARI’NI ZİYARET ETTİ

MARASALI: “ALT KESİMLİ TANIMAYAN, ORTA DİREĞİ YOK ETTİREN, BİLMEYEN BİR ÜST KESİM VAR”

saadet-partisinden-bilsama-ziyaret

SAADET PARTİSİ’NDEN BİLSAM’A ZİYARET

MARASALI: “STK’LARIN YANIMIZDA DEĞİL, ELEŞTİRİLERİ İLE KARŞIMIZDA OLMASINI İSTİYORUZ” Saadet Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Cemali Marasalı, Saadet Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Emine Akkurt ve beraberinde partililer ile birlikte BİLSAM Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gezer ve üyeleri ile bir araya geldi. Marasalı, “Bizler sivil tolum örgütlerinin yanımızda değil karşımızda olmasını isteyen bir partiyiz” dedi.

-turk-ekonomisinde-bulunan-mikroplar-2-

TÜRK EKONOMİSİNDE BULUNAN MİKROPLAR 2

Tokat belediye Başkan adayı Alparslan Akyüz, ‘Hukukun üstün olmadığı bir ülkede reel ekonomiden bahsedilemez. Aynı zamanda ekonomik büyümeden de bahsedilemez. Hakkı üstün tutan bir ekonomi anlayışı güçlü siyaset ve güçlü meclisle olur.

turk-ekonomisinde-bulunan-mikroplar-1

TÜRK EKONOMİSİNDE BULUNAN MİKROPLAR (1)

Tokat belediye Başkan adayı Alparslan Akyüz Ülkemiz bu zulüm aracından ancak ve ancak adil ekonomik düzen sayesinde kurtulabileceğini belirtti.

31-mart-sabahi-besmele-ile-ise-basliyoruz

31 MART SABAHI BESMELE İLE İŞE BAŞLIYORUZ

Tokat Saadet partisi belediye Başkan adayı inşaat mühendisi Bilal Metehan Aydın, seçime sayılı günler kala halktan aldığımız yoğun ilgi ve desteklerden dolayı 31 Mart ta Bismillah deyip işe koyulacağını belirtti.

on--defa-dusunelim-bir-karar-verelim

On defa düşünelim, bir karar verelim

Tokat Saadet partisi belediye Başkan adayı İnşat mühendisi Bilal Metehan Aydın seçim çalışmalarını sanayi esnafını ziyaret ederek gerçekleştirdi. Ziyaret esnasında esnafın yoğun ilgisi ve sevgisi ile karşılaştı.

tokat-bizim-gidecek-baska-yerimiz-yok

Tokat bizim gidecek başka yerimiz yok

Tokat bizim. Gidecek başka yerimiz yok. Biz on yıl öncede burada idik, şimdide buradayız. Gelin artık fazla vakit kaybetmeyelim.

tokatin-bes-yil-beklemeye-tahammulu-yok

TOKAT’IN BEŞ YIL BEKLEMEYE TAHAMMÜLÜ YOK

Tokat Saadet partisi belediye Başkan adayı İnş. Müh. Bilal Metehan Aydın seçim çalışmalarında il özel idaresi personelini ziyaret etti.

bilboardlarin-degil-gonullerin-adayi-aydin

BİLBOARDLARIN DEĞİL, GÖNÜLLERİN ADAYI AYDIN

Tokat esnafın karşısına çıkan ve “Tokat’a hizmet etmek bir onurdur.” diyen Başkan adayı Bilal Metehan Aydın,  “Ne para ne iktidar, işi bilen yapar