canlı yayın

31 MART SABAHI BESMELE İLE İŞE BAŞLIYORUZ

08 Mart 2014 Cumartesi 07:40
31-mart-sabahi-besmele-ile-ise-basliyoruz

Tokat Saadet partisi belediye Başkan adayı inşaat mühendisi Bilal Metehan Aydın, seçime sayılı günler kala halktan aldığımız yoğun ilgi ve desteklerden dolayı 31 Mart ta Bismillah deyip işe koyulacağını belirtti.

 ziyaretinde SGK, Adliye  personeline yapacaklarını anlattı, bir beş yıl daha kaybetmemek için 30 Mart ta oylarına talip olduğunu geçmişteki yaptıklarını anlatıp yeni yapacakları proje ve hizmetlerini anlattı.


Kaldırım ve parkeler hala bizim zamanımızdan kalma

Yapmış olduğu kurumlardaki personelle yapmış olduğu konuşmalarda son on seneyi Adnan bey kaybetmedi, Tokat kaybetti diyen Aydın, “Bir işyeri elaman alınıyor tabelası konulduğunda gelen kişide bazı vasıflar aranıyor. Tokat belediyesi hepimizin. O yüzden insanların belediye Başkanı seçmek için vasıflarına dikkat etmesi lazım. Bizim geçmişimiz belli, mesleğim inşaat mühendisi.  Bu tokat hala bizim yapmış olduğumuz hizmetler ile duruyor. Kaldırım deseniz bizim zamanımızdan kalma. Parke deseniz bizim zamanımızdan kalma. Son on yılda Adnan Bey kaybetmedi aslında hepimiz kaybettik. Şu beş seneyi kaybetmeyelim diyerek mücadele veriyoruz” ifadelerini kullandı. 


Her sokağa kamyon araç girebiliyor

1994 te ilk göreve geldiğimizde merkeplerle çöp toplanıyordu diyen Aydın, Sulu sokakta ara sokaklara araçlar giremiyordu. Buradan çöpleri eşeklerle, atlarla toplanıyordu. Oysa şimdi her sokağa kamyon ve araç girebiliyor.


Bu fırsatı iyi değerlendirelim

Aydın Tokat’ı bir adım öteye götürmek için hizmete talip olduklarını belirtti. Belediye de göreve başladığımızda bocalama dönemimiz olmayacak diyen Aydın, fırsat geldi. Bu fırsatı iyi değerlendirmek lazım. Başbakan seçmiyoruz. Belediye Başkanı seçiyoruz. Ben inşaat mühendisiyim bu işin uzmanıyım.  Bizim öğrenecek bir şeyimiz yok. Başka birisi olursa zaman kaybedecek bu işi öğrenen kadar uzun bir zaman akıp gidecek.  Öğrendim dediği anda geriye zaman kalmamış olacak. Ben ekim ile bu konuda uzman ve bilgili kişileriz. Bu yüzden bir beş yıl daha kaybetmemek için geldim ‘ Milli görüş çizgisinden sapmayan Saadet te birleşelim ve ona göre oyunuzu kullanın diyerek Rahmetli Erbakan hocanın bir sözünü hatırlatan Aydın, “ Hocamın bir sözü var anahtarları bir gün teslim edeceksiniz bize. Biz istiyoruz ki kafanızı gözünüzü yarmadan teslim edin”  Bu millet Tokat’ta kafasını gözünü on sene boyunca birazcık yardı. Diyoruz ki inşallah bir beş sene daha yaşamasın. Bu yüzden işi ehline teslim edin vurgusunu yaptı.

Kurum ziyaretlerinde Tokat Saadet partisi belediye Başkan adayı inşaat mühendisi Bilal Metehan Aydın’a yoğun ilgi vardı.

Tokat’ta yapmış olduğu seçim çalışmaları kapsamında ziyarette bulunduğu kurumların personelleri tarafından yoğun ilgi ve sevgi ile karşılanan Aydın, kurum personellerinin sorunları ve görüşlerini dinledi.

Kurum personellerinin Tokat’ta çok şeyin kaybolduğunu hizmetin yapılamadığını, diğer illere yapılanların onda birinin bu şehre yapılmadığını, suların akmadığı, kaldırımlarda yürünemez halde olduğunu, sıkışan trafik sorunu, Pazar yeri sorunu, park  gibi sorunlarını Başkan adayı Aydın’a söylediler. Bu sorunlar karşısında Aydın, bizim geçmişte yaptığımızla kaldı Tokat’ı 2004 te bıraktığımız yerden daha çok hizmet vererek en iyi yere getirmeye söz veriyoruz. Tokat’ın bir beş yıl daha zaman kaybına tahammülü kalmadığını söyleyerek ‘ vatandaşın bu yoğun ilgisi ve desteği  bizleri dahada heyecanlandırmaya başladı İnşallah 31 Mart sabahı hizmete besmele çekerek başlayacağız’ vurgusunu yaptı.

 

 

Haber Kaynağı: BAKIŞ

Haberin etiketleri:

Tokat, Saadet, Parti, Belediye, başkan, adayı, Bilal, aydın


Haber okunma sayısı: 4668

htmlPaginator

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

YORUMLAR

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER