canlı yayın
baskan-guderden-hayirli-olsun-ziyareti--baskan-guder-kadin-kollari-teskilatlarimizin-omurgasidir

BAŞKAN GÜDER’DEN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ BAŞKAN GÜDER: “KADIN KOLLARI TEŞKİLATLARIMIZIN OMURGASIDIR

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AK Parti Malatya Kadın Kolları Başkanlığı görevine getirilen Özlem Pelitloğlu ve yönetimini ziyaret ederek, hayırlı olsun temennilerinde bulundu.

baskan-guderden-kacmaza-hayirli-olsun-ziyareti

BAŞKAN GÜDER’DEN KAÇMAZ’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, geçtiğimiz ay Battalgazi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Ali Kaçmaz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, kendisine yeni görevinde başarılar diledi.

ceylan-yeni-egitim-ogretim-yili-hayirli-olsun

Ceylan, Yeni Eğitim Öğretim Yılı Hayırlı Olsun

TOKAT EBS Şube Başkanı Şaban Ceylan,Okul öncesi ve birinci sınıf öğrencileri ile yapılan başlangıç hepimize moral olacak inşallah. Bütün iyi niyetimizi ortaya koymalı dayanışma ile bu zorlukları aşmalı ve tüm öğrencilerimizi okulla buluşturmalıyız.

ferah-modern-ve-kaliteli-alanlara-sahip-guzel-bir-eseri-malatyaya-kazandiracagiz--

“FERAH, MODERN VE KALİTELİ ALANLARA SAHİP GÜZEL BİR ESERİ MALATYA’YA KAZANDIRACAĞIZ”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, eski SSK Hastanesinin bulunduğu 40 dönümlük alanda inşa edilecek olan ‘Yeşilyurt Belediyesi Yeni Hizmet Binası ve Millet Bahçesi’ alanında misafir ettiği AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Bülent Tüfenkçi’ye hazırlanan proje üzerinden geniş kapsamlı bilgiler paylaştı.

-30-agustos-zafer-bayrami-kutlu-olsun

-30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLU OLSUN

-Özseven: Türk halkının yolunu aydınlattığı ve aydınlatmaya devam ettiği büyük tarihimizden gurur duymaktayız

-30-agustos-zafer-bayrami-kutlu-olsun

-30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLU OLSUN

-Özseven: Türk halkının yolunu aydınlattığı ve aydınlatmaya devam ettiği büyük tarihimizden gurur duymaktayız

rektor-prof-dr-kizilaya-hayirli-olsun-ziyaretinde-bulunan-baskan-gurkan

Rektör Prof. Dr. Kızılay’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Başkan Gürkan

ÜNİVERSİTEMİZ İLE İŞBİRLİĞİ İÇERİSİNDE ÇALIŞIYORUZ Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, beraberinde AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ile birlikte İnönü Üniversitesi Rektörlüğüne yeniden atanan Prof. Dr. Ahmet Kızılay’ı makamında ziyaret ederek görevinde başarılar dilediler.

chpli-durmaz--adaya-baris-getiren-unutlmaz-harektin-46-yili-kutlu-olsun

CHP’Lİ DURMAZ: “ ADAYA BARIŞ GETİREN UNUTLMAZ HAREKÂTIN 46. YILI KUTLU OLSUN”

Kıbrıs Barış Harekâtı Türkiye’nin yakın tarihinin en değerli unutulmaz günlerindendir. Türk halkını eşi benzeri olmaz bir şekilde kenetleyen birlik ve beraberlik simgesidir.

baskan-guderden-sgk-il-mudurlugune-atanan-kutluya-hayirli-olsun-ziyareti

BAŞKAN GÜDER’DEN SGK İL MÜDÜRLÜĞÜNE ATANAN KUTLU’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğüne atanan Tekin Kutlu’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Osman Güder, “Malatyalı bir hemşerimizin Malatya İl Müdürlüğünde görev alması, daha öncesinde burada görev alması, esnafı tanıması Malatya’mız için bir avantaj olduğunu düşünüyorum” dedi.

106-is-makinasi-ve-arac-malatyaya-hayirli-olsun

106 iş makinası ve araç Malatya’ya hayırlı olsun

GÜRKAN: MALATYA TARİHİNİN EN KÖKLÜ DEĞİŞİMİNİ BAŞLATTIK X – Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum: 63 milyon 700 bin liralık araç ve iş makinasını Büyükşehir Belediyemiz, İller Bankası iş birliğiyle Malatya’ya kazandırdık. 47 araç teslim edildi. 59 aracımızı da yakın zamanda teslim edeceğiz. Lafla gönül belediyeciliği yapılmıyor.

mhp-battalgazi-ilce-baskani-ilhanfethimiz-kutlu-olsun

MHP Battalgazi İlçe Başkanı İlhan,Fethimiz Kutlu olsun

MHP Battalgazi İlçe Başkanı İlhan İlhan’ın İstanbul’un fethi vesilesiyle bir mesaj yayınladı. Başkan İlhan mesajında;

guzel-bir-yatirim-malatyamiza-hayirli-olsun

GÜZEL BİR YATIRIM MALATYA’MIZA HAYIRLI OLSUN

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Kızılay’a devredilen Vagon Onarım Fabrikası alanında incelemelerde bulunarak yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

gurkan-kizilayimiza-ve-malatyamiza-hayirli-olsun

Gürkan: Kızılay’ımıza Ve Malatya’mıza Hayırlı Olsun

Büyükşehir Belediye Binası önünde gerçekleşen Kızılay Mobil Kan Bağış Aracı tanıtım programına, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Kızılay Denetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Umut Yalçın ve Kızılay Malatya Şube Başkanı Ramazan Soylu, Büyükşehir Belediyesi Yetkilileri katıldı. Soylu: Malatya’da 26 bölgede 63 hastanenin kan ihtiyacını bölgemiz karşılamaktadır

baskan-guder-senliginiz-daim-bayramimiz-kutlu-olsun-cocuklar

BAŞKAN GÜDER: “ŞENLİĞİNİZ DAİM, BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN ÇOCUKLAR”

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla 2.sınıf öğrencisi Günay Ecrin Kalaycı ile video konferans görüşmesi gerçekleştirdi. Minik Ecrin ve tüm dünya çocuklarının bayramını kutlayan Başkan Güder, “Şenliğiniz daim, bayramımız kutlu olsun çocuklar” dedi.

fendogluhangi-sart-altinda-olursa-olsun-gazi-mecilisin-kurulusunun-100-yilini-idrak-etmenin-gururu-tarifsizdir

FENDOĞLU,Hangi şart altında olursa olsun, Gazi Mecilisin Kuruluşunun 100. Yılını idrak etmenin gururu tarifsizdir.

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, Türkiye Büyük Millet Meclisinin 100. Kuruluş Yıl dönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama mesajı.

berat-gecemiz-mubarek-olsun

Berat Gecemiz Mübarek olsun.

Berat, nurlu gölgesi üzerimize düşmeye başlayan Ramazan ayına bizi hazırlayan; diri bir zihin ve berrak bir gönülle aşama aşama kemale ulaştıran Rabbimizle yakınlaşmadır. kişinin doğuştan günahlardan berî olduğunu bize haber veren önemli bir müjdedir.

cengizden-deprem-sonrasi-baskan-gudere-gecmis-olsun-ziyareti

CENGİZ’DEN DEPREM SONRASI BAŞKAN GÜDER’E GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

Battalgazi ve Kuluncak’ta ki yatırımlar konuşuldu Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Kuluncak Belediye Başkanı Erhan Cengiz’i makamında konuk etti.

musiaddan-mhpye-hayirli-olsun-ziyareti

Musiad'dan MHP'ye Hayırlı Olsun Ziyareti

Musiad Malatya Şube Başkanı Muharrem Poyraz ve yönetimi, MHP(Milliyetçi Hareket Partisi( İl Başkanı Mesut Samanlı'yı ziyaret ederek hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundular.

malatyamiza-hayirli-olsun

MALATYA’MIZA HAYIRLI OLSUN

Japonya Yerel Projelere Hibe Programı kapsamında, Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan “Engelli Bireyler İçin Taşıma Aracı” temini projesi hibe programından yararlandı. Bu kapsamda 3 Mart 2020 Salı Günü Japonya Büyükelçiliği Rezidans Toplantı Salonunda düzenlenen sözleşme imza törenine Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Japonya’nın Ankara Büyükelçisi Akio Miyajima, eski Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, eski Gümrük ve Ticaret Bakanı AK Parti MKYK üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Reha Denemeç ile hibe almaya hak kazanan diğer illerin temsilcileri katıldı.

baskan-dagdan-milletimizin-basi-sagolsun

Başkan Dağ’dan “Milletimizin Başı Sağolsun

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı, Şehitler İçin Taziye Mesajı Yayımladı. Başkan Dağ, İdlib’de Şehit olan Askerlerimize Allahtan Rahmet ve Yaralı Askerlerimize Acil Şifalar Diliyorum Dedi.