canlı yayın
bulent-kucuke-buyuk-gorev

BÜLENT KÜÇÜK'E BÜYÜK GÖREV

Beykoz'da gerçekleştirdiği etkinliklerle 7'den 70'e tüm ilçenin gönlünde taht kuran Gençlik ve Spor Beykoz İlçe Müdürü Bülent Küçük, İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nde Şube Müdürü oldu

beykoz-genclik-ve-spor-ilce-muduru-bulent-kucukun-ev-sahipliginde-gerceklesen-etkinlikler

Beykoz Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Bülent Küçük’ün ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlikler

24-29 Eylül tarihleri arasında gerçekleşen etkinlikler Recep Şahin Köktürk Spor Kompleksi’nde Masa Tenisi müsabakası ile başladı. Hafta boyunca Barbaros Hayrettin Paşa Denizcilik ve Meslek Lisesi Kano Eğitim Alanında Kano müsabakası, Hidiv Kasrı Koşu Parkurunda Kros müsabakası, Beykoz Tenis Kulübü sahasında Tenis müsabakası olarak gerçekleşti.

tokat-yesil-kucuk-sanayi-sitesinde-neler-oluyor

Tokat Yeşil Küçük Sanayi Sitesi’nde Neler Oluyor?

Tokat ili, Kömeç ve Büyükyıldız Köyleri arasında kalan alanda yapılacağı söylenen Tokat Yeşil Küçük Sanayi Sitesi ile ilgili gelişmeler sanayi esnafından saklanıyor mu?

vahap-kucuk-hayir-carsisi-kuruldu

VAHAP KÜÇÜK HAYIR ÇARŞISI KURULDU

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan yeni açılacak olan hayır çarşısına Vahap Küçük adının verilmesi talimatında bulundu. Kernek Külliyesi içerisinde yer alan hayır çarşısının kurulum çalışmaları tamamlandı.

bilim-kurulu-uyesi-acikladi-eylulde-10-merkezde-basliyor

Bilim Kurulu Üyesi açıkladı! Eylül'de 10 merkezde başlıyor

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Serap Şimşek Yavuz, Kovid-19´a karşı Çin ile Almanya ve ABD´nin ortak yürüttüğü iki ayrı aşı çalışmasının son aşaması olan Faz 3

il-baskani-kirazdan-vahap-kucuke-cevap

İl Başkanı Kiraz'dan Vahap Küçük'e Cevap

Cumhuriyet Halk Partisi Malatya İl başkanı Enver Kiraz Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük'ün "Bin kişiye istihdam sağlayacaktık CHP buna karşı çıktı" iddialına cevap vermek için Doğanşehir'e gitti. Yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri ve ilçe başkanı Kenan Erdem ile birlikte Belediye Başkanı Küçük'ün iddialarına cevap veren Kiraz "sanırım belediye başkanı yatırım yapmaktan kendisi vazgeçti" dedi.

bulent-kucukten-bayram-tebrigi

Bülent Küçük’ten Bayram tebriği

Bülent Küçük, “Bayramlar toplum olarak birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirdiğimiz en önemli ve özel günlerdir

bulent-kucuk-maskeler-sporcularimiza-ulastirildi

Bülent Küçük: “Maskeler sporcularımıza ulaştırıldı!.”

Beykoz Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Bülent KÜÇÜK, İlçemizdeki başarılı sporcuları ve ailelerini evlerinde ziyaret ederek maske dağıttı.

ilce-spor-muduru-bulent-kucuk-evde-kal-sporla-kal

İlçe Spor Müdürü Bülent KÜÇÜK: “Evde Kal, Sporla Kal.”

Beykoz Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından gençler için online Satranç ve Tabata etkinlikleri başlıyor.

kucukbas-hayvancilik-sektoru-hastalik-onleme-ve-kirsal-kalkinma-programi-egitim-toplantisi

Küçükbaş Hayvancılık Sektörü Hastalık Önleme ve Kırsal Kalkınma Programı eğitim toplantısı

Fırat Kalkınma Ajansı tarafından projelendirdiğimiz ve bu kapsamda desteklenen Arguvan ilçemiz ve Battalgazi ilçemiz yetiştiricilerine uyguladığımız Küçükbaş Hayvancılık Sektörü Hastalık Önleme ve Kırsal Kalkınma Programı eğitim toplantımızın birincisini Arguvan Belediye toplantı salonunda ikincisini ise Birlik binamız da yetiştiricilerimizin yoğun katılımı ile yaptık.

kucuk-melikenin-basarisi

Küçük Melike’nin başarısı

endisi Küçük Ödülü Büyük, Malatyalı Melike Gülşen, Başarıdan başarıya koşuyor.

malatya-basinini-kimse-kucuk-dusuremez

Malatya Basınını Kimse Küçük Düşüremez

Malatya’da "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" dolayısıyla düzenlenen programda kendisine konuşma hakkı verilmeyen Anadolu Basın Birliği Başkanı Zeki Dağ ve Yönetimi , Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti (MGTC) Başkanı Fatih Avcı ve Yönetimi ile birlikte bir çok gazeteci düzenlenen programa tepki göstererek salonu terk etti.

calik-puturgeye-kucuk-sanayi-sitesi-kurulmasi-calismalari-baslatildi

Çalık, 'Pütürge’ye Küçük Sanayi Sitesi kurulması çalışmaları başlatıldı'

AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, Pütürge’yi Organize Sanayi Bölgesi’ne dahil etmek için çalışmaların başlatılması talimatının verildiğini belirterek, Pütürge’ye ayrıca Küçük Sanayi Sitesi’nin kurulması çalışmalarının başlatıldığını da kaydetti.

vali-barus-buyuk-huseyinbey-ve-kucuk-huseyinbey-mahalle-muhtarlarini-ziyaret-etti

Vali Baruş, Büyük Hüseyinbey ve Küçük Hüseyinbey Mahalle Muhtarlarını Ziyaret Etti

Vali Aydın Baruş, beraberinde İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, ve Mahalli İdareler Müdürü İsmet Timur ile birlikte Battalgazi İlçesi Büyük Hüseyinbey ve Küçük Hüseyinbey Mahalle Muhtarlarını ziyaret etti.

buyuk-sehirlerde-gecim-kucuk-sehirlerde-secim-on-plana-cikti

BÜYÜK ŞEHİRLERDE GEÇİM KÜÇÜK ŞEHİRLERDE SEÇİM ÖN PLANA ÇIKTI.

31. 03. 2019 Mahalli idareler seçimin de oy kullanan vatandaşları iki kategoride değerlendirerek bundan sonraki yapılacak çalışmalarda halk bize nasıl bir ders verdiğine bakılarak daha titiz çalışmalar yapılmalıdır.