canlı yayın
btp-buyuk-kongresi-18-ekimde-yapilacak

BTP Büyük Kongresi 18 Ekim’de yapılacak

ar bi hayalimiz’ sloganı ile yola çıkılan Bağımsız Türkiye Partisi 5.Olağanüstü Kongresi Pandemi tedbirleri eksiksiz alınarak 18 Ekim Pazar günü Ankara’da yapılacak. Bağımsız Türkiye Partisi (BTP), 5.Olağanüstü Kongresi’ni 18 Ekim Pazar günü Ankara’da gerçekleştirecek. Kongre, Prof. Dr. Haydar Baş’ın vefatından sonraki ilk kongre olması açısından önem arz ediyor. Prof. Dr. Haydar Baş’ın 14 Nisan’da Hakk’a yürüyüşünün ardından, parti tüzüğü gereği BTP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Büyük Kongre yapılıncaya kadar görev yapmak üzere genel başkan olarak Hüseyin Baş'ı seçmişti. Yüksek Seçim Kurulu'nun siyasi parti kongrelerinin yapılabileceği yönündeki kararının ardından Bağımsız Türkiye Partisi Genel Merkezinden yapılan yazılı açıklamada, BTP Büyük Kongresi’nin toplanacağı ifade edilmişti.

deva-partisi-dogansehir-ilce-kongresi

DEVA PARTİSİ DOĞANŞEHİR İLÇE KONGRESİ

DEVA Partisi Malatya Kongreleri devam ediyor. Deva Partisi Doğanşehir Kurucu İlçe Başkanı olarak görevlendirilen Ahmet Bahri YILMAZ tarafından kuruluşu gerçekleştirilen Deva Partisi Doğanşehir İlçe Başkanlığı ilgili mevzuatlar gereği ilk kongresini gerçekleştirdi.

deva-partisi-dogansehir-ilce-kongresi--

DEVA Partisi Doğanşehir İlçe Kongresi

DEVA Partisi Malatya Kongreleri devam ediyor. Deva Partisi Doğanşehir Kurucu İlçe Başkanı olarak görevlendirilen Ahmet Bahri YILMAZ tarafından kuruluşu gerçekleştirilen Deva Partisi Doğanşehir İlçe Başkanlığı ilgili mevzuatlar gereği ilk kongresini gerçekleştirdi.

mhp-malatya-il-baskanligi-il-kongresini-buyuk-bir-cosku-ile-gerceklestirdi-

MHP MALATYA İL BAŞKANLIĞI İl KONGRESİNİ BÜYÜK BİR COŞKU İLE GERÇEKLEŞTİRDİ.

İstiklal için birlik,istikbal için dirlik" "Kazanan Türkiye olacak" sloganı ile kongrelerine başlayan Milliyetçi Hareket Partisi Ülke genelinde il kongrelerine başladı.

anavatan-kongresinde-turgut-ozala-suikast-girisimi

ANAVATAN KONGRESİNDE TURGUT ÖZAL’A SUİKAST GİRİŞİMİ

Salona girişte polis memurları üst araması yapıyordu. Taşıma belgeli ruhsatlı silahı olanlar bile, çıkışta geri almak üzere kapıya bırakıyordu.

chp-il-kongresi-8-subatta

CHP il kongresi 8 Şubat’ta

CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, parti olarak bütün ilçe kongrelerini tamamladıklarını, 37’incisini gerçekleştirecekleri il kongresinin hazırlıklarını ise yoğun bir şekilde sürdürdüklerini kaydetti.

chp-parti-meclisi-sivas-kongresi-100-yildonumu-sonuc-bildirisi

CHP PARTİ MECLİSİ SİVAS KONGRESİ 100. YILDÖNÜMÜ SONUÇ BİLDİRİSİ

Bugün, Sivas Kongresi’nin 100. yıldönümünü gururla kutluyoruz. Sivas Kongresi, esaret ve tahakküm altında yorgun düşmüş ve fakirleşmiş büyük bir milletin, emperyalistlerin manda ve himayesini reddederek, tüm güçlerini tam bağımsızlık için birleştirdiği ve milli iradeyi tek kurtarıcı olarak ilan ettiği bir büyük şahlanıştır

vali-barus-kizilay-malatya-subesi-olagan-genel-kurul-kongresine-katildi

VALİ BARUŞ, KIZILAY MALATYA ŞUBESİ OLAĞAN GENEL KURUL KONGRESİNE KATILDI

Vali Aydın Baruş, Kızılay Malatya Şube Başkanlığı seçimi için düzenlenen kongreye katıldı.