canlı yayın
turkiye-kazandi

Türkiye Kazandı

Ceylan' Kurulduğumuz günden itibaren millet iradesinin yanında olan Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen ailesi olarak bizler, ilk günden itibaren ilkelerimizden ve özgün duruşumuzdan zerre taviz vermeden fakat istiklal ve istikbalimize tasallut edilmek istenen kurguyu görerek tavrımızı belirledik, süreci yönettik'.

malatya-ve-yesilyurta-yeni-bir-yasam-alani-daha-kazandiracagiz

“Malatya ve Yeşilyurt’a Yeni Bir Yaşam Alanı Daha Kazandıracağız”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın yeni dönem vaatlerinden olup yapım işleri devam eden Şahintepesi Macera Parkı ve Sosyal Tesisleri, Fırat Kalkınma Ajansı tarafından Turizm ve Sanayinin Geliştirilmesi Mali Destek Programı kapsamında başarılı bulunan 18 proje arasında yer aldı.

vekil-beyazit-yagcimusa-goleti-sadece-tokatimiza-degil-turkiyeye-kazandiracak

Vekil Beyazıt; 'Yağcımusa Göleti sadece Tokat’ımıza değil Türkiye’ye kazandıracak'

Tokat AK Parti Milletvekili Yusuf Beyazıt, Musluklara sağlıklı ve içilebilir su ulaştırmak için, talvegden yüksekliği 56 m olan kilçekirdekli kaya dolgu tipinde içme suyu ve enerji amaçlı inşaa edilecek olan Tokat Dartaş Mehmet Karaca Göleti’nin 2020 yılı Kasım ayı içerisinde ihalesi tamamlanmıştır.

-aylin-cesur-istanbul-sozlesmesini-onaylayip-gerekliliklerini-yerine-getirmemek-ikiyuzluluktur

AYLİN CESUR: “İSTANBUL SÖZLEŞMESİNİ ONAYLAYIP GEREKLİLİKLERİNİ YERİNE GETİRMEMEK İKİYÜZLÜLÜKTÜR

NOGAY: PERSONELİ MAĞDUR ETMEDEN, HİZMETLERİMİZİN VE MALİ POLİTİKAMIZIN DIŞINA ÇIKMADAN BİR ÜCRET ARTIŞI BELİRLEDİK GELERİ: DOĞU’DA İLK İMZA ATAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MALATYA OLDU Malatya Büyükşehir Belediyesi, 696 KHK ile kadroya geçen işçilerle toplu iş sözleşmesini imzaladı. Büyükşehir Belediyesi ve HAK-İŞ arasında yapılan toplu iş sözleşmesinde KHK’lı çalışan 2 bin 200 çalışana ortalama yüzde 20 zam yapıldı. Buna göre en düşük maaş alan işçiye yaklaşık 560 lira ücret artışı sağlanmış oldu.