canlı yayın
malatya-kent-konseyi-9-genel-kurul-toplantisi-yapild

MALATYA KENT KONSEYİ 9. GENEL KURUL TOPLANTISI YAPILD

Malatya Kent Konseyi 9. Olağan Genel Kurul Toplantısı, Malatya Kongre ve Kültür Merkezi’nde, kent konseyi üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “El ele vererek Malatya’yı ortak akılla mazisine layık güçlü bir şehir olarak dönüştüreceğiz” dedi.

yesilyurt-kent-konseyi-uluslararasi-kent-konseyleri-calisma-gruplari-projesiyle-almanyada

YEŞİLYURT KENT KONSEYİ ‘ULUSLARARASI KENT KONSEYLERİ ÇALIŞMA GRUPLARI’ PROJESİYLE ALMANYA’DA

“Her Alanda Yaptığımız Çalışmalarla Yeşilyurt’u 2023’e Hazırlıyoruz ” Yeşilyurt Kent Konseyi, ‘Avrupa Birliği Sivil Düşün’ programı kapsamında başlattığı ‘Uluslararası Kent Konseyleri Çalışma Grupları’ projesi çerçevesinde; Almanya’nın Hessen bölgesinde bilgilendirme ve eğitim programı düzenledi.

kent-konseyi-genel-sekreterligine-av-abdulkadir-artan-secild

KENT KONSEYİ GENEL SEKRETERLİĞİNE AV. ABDULKADİR ARTAN SEÇİLD

Malatya Kent Konseyi Yürütme Kurulu Toplantısı, 4 Aralık Çarşamba günü yapıldı. Yapılan toplantı sonucunda Kent Konseyi Genel Sekreterliğine Av. Abdulkadir Artan seçildi. Konuyla ilgili olarak verilen bilgilere göre, Malatya Kent Konseyi’nin yapılan Yürütme Kurulu Toplantısında, Kent Konseyi Yönetmeliğine göre Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın önerisi üzerine Konseyin Genel Sekreteri olarak Av. Abdulkadir Artan seçildi.

kuresel-gazeteciler-konseyi-2020-yili-arslantepe-yili-ilan-edilsin

KÜRESEL GAZETECİLER KONSEYİ, 2020 YILI ARSLANTEPE YILI İLAN EDİLSİN

Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) Başkanı Mehmet Ali Dim ve Yönetim Kurulu üyeleri, Battalgazi’nin tarihi mekanlarını gezdi. ArslantepeHöyüğü’ne hayran kalan Konsey üyeleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan 2020 yılının Arslantepe yılı ilan edilmesini istedi.

battalgazi-belediyesi-kuresel-gazeteciler-konseyini-kgk-agirladi

BATTALGAZİ BELEDİYESİ KÜRESEL GAZETECİLER KONSEYİNİ (KGK) AĞIRLADI

Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) Anadolu’daki ilk Toplantısını Battalgazi’de Gerçekleştirdi Küresel Gazeteciler Konseyi(KGK), Medya Buluşması programı kapsamında Anadolu’da ki ilk toplantısını Battalgazi'de gerçekleştirdi. Battalgazi’nin tarihi mekanları gezme fırsatı yakalayan Küresel Gazeteciler Konseyi(KGK) üyeleri özellikle 5 bin yılı aşkın bir tarihi bulunan Arslantepe’ye hayran kalırken, Silahtar Mustafa Paşa Kervansarayı, Ulu Cami ve Poyraz Konağı’nıda ziyaret ettiler.

baskan-cinar-yesilyurt-kent-konseyi-genclik-haklari-calistayi-programinda-genclerle-bulustu

BAŞKAN ÇINAR, YEŞİLYURT KENT KONSEYİ ‘GENÇLİK HAKLARI ÇALIŞTAYI’ PROGRAMINDA GENÇLERLE BULUŞTU

“Gençlerimizin Fikir Ve Önerileri Çalışmalarımıza Işık Tutacak” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yeşilyurt Kent Konseyi’nin ev sahipliğinde, 30 farklı Gençlik Meclis Üyesinin katılımıyla düzenlenen ‘Gençlik Hakları Çalıştayı’ etkinliğine katılarak, Yeşilyurt Belediyesinin gençlere yönelik yatırımlarını anlattı.

bursa-kent-konseyinde-gundem-deprem

Bursa Kent Konseyi’nde gündem deprem

BURSA – Bursa Kent Konseyi tarafından 08 Ağustos Perşembe günü gerçekleştirilecek olan programda ‘Deprem ve Bursa’ mercek altına alınacak

masal-ile-geleneklerimiz-anlatildi

MASAL İLE GELENEKLERİMİZ ANLATILDI

Malatya Kent Konseyi Genel Sekreterliğinin 2019 yılı lokomotif projesi olan “Gelenekten Geleceğe” projesi kapsamında geleneklerimizin içinde yer alan ve büyükten küçüğe masal anlatımıyla toplumsal ilişkileri güçlendirmeyi, iyilik, yardımseverlik, saygı, sevgi gibi değerlerimizi çocuklara masal ve hikâye anlatımlarıyla aktarmayı amaçlayan Masal Anlatımı programı başladı.

gelenekten-gelecege-projesi-icin-destek-ziyaretleri-devam-ediyo

‘Gelenekten Geleceğe’ Projesi İçin Destek Ziyaretleri Devam Ediyo

Malatya Kent Konseyi Genel Sekreterliğinin 2019 yılı lokomotif projesi olan “Gelenekten Geleceğe” projesinin hem tanıtımını yapmak hem de planlanan çalışmalarda destek almak amacıyla yapılan ziyaretler kapsamında Malatya Kent Konseyi Genel Sekreteri Necati Çobanoğlu ve çalışanları İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay makamında ziyaret etti.

malatya-kent-konseyinden-sporculara-destek

MALATYA KENT KONSEYİ'NDEN SPORCULARA DESTEK

Malatya Kent Konseyi Spor Çalışma Grubu vatandaşların spora olan ilgisini arttırmak amacıyla yapmış olduğu çalışmaların yanı sıra sağladığı teknik destekler ile de spora ve sporcunun yanında olmaya devam ediyor.