AKP
AKP

KENT KONSEYİ GENEL SEKRETERLİĞİNE AV. ABDULKADİR ARTAN SEÇİLD

05 Aralık 2019 Perşembe 22:06
kent-konseyi-genel-sekreterligine-av-abdulkadir-artan-secild

Malatya Kent Konseyi Yürütme Kurulu Toplantısı, 4 Aralık Çarşamba günü yapıldı. Yapılan toplantı sonucunda Kent Konseyi Genel Sekreterliğine Av. Abdulkadir Artan seçildi. Konuyla ilgili olarak verilen bilgilere göre, Malatya Kent Konseyi’nin yapılan Yürütme Kurulu Toplantısında, Kent Konseyi Yönetmeliğine göre Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın önerisi üzerine Konseyin Genel Sekreteri olarak Av. Abdulkadir Artan seçildi.

Yürütme Kurulu Toplantısı sırasında kısa bir değerlendirme yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, gerek Kent Konseyi, gerekse Şehir Gönüllüleri ve gerekse diğer gönüllü kuruluşların gönüllü meclisler olduğunu belirterek, “Biz şehri yönetirken genelde değerlendirmemiz, katılımcı belediyecilik anlayışı ile şehri yönetme temel esasına dayanan bir yol belirledik. Bizim 2014 yılındaki bizim yerel yönetim programımızda da belirlemiş olduğumuz 5 temel ilkeden bir tanesi de katılımcı belediye ilkesidir. Dolayısıyla sizlerin görüş ve önerileri bizim için önemli ve anlamlıdır.

Şunu ifade edeyim; şehirde yapılacak bir işte öncelikle şehrin önde gelenlerinin görüş ve önerilerinin, resmi meclisin dışında ayrıca Şehir Gönüllüleri Meclisi tarafından da değerlendirilmesi lazım. Biz bu anlamda Şehir Gönüllüleri Meclisini önemsiyoruz.” dedi. 



Haber okunma sayısı: 1137

htmlPaginator

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

YORUMLAR

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER


YAZARLAR

MALATYA - HAVA DURUMU

MALATYA

ÇOK OKUNANLAR


  • Haber bulunamadı

FOTO GALERİ