canlı yayın
mhpli-kadinlardan-iyilik-hareketi

MHP’Lİ KADINLARDAN İYİLİK HAREKETİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak İl ve Kozlu İlce Kadın Kolları, öğrencilere desteklerini sürdürüyor. Ev kiralamak zorunda kalan ihtiyaç sahibi öğrencilerin evlerindeki eksik eşyaları tamamlamak için seferber olan Zonguldak İl Kadın Kolları Başkanı Türkan Özdemir, Kozlu Kadın Kolları Başkanı Fatma Aksu ve yönetimde bulunan kadınlar bu yardımların devam edeceğini belirttiler.

milliyetci-hareket-partisi-malatya-il-baskani

''MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ MALATYA İL BAŞKANI''

Sayın Vekilim, çok kıymetli dava arkadaşlarım, hemşerilerim ve değerli Malatya kamuoyu; Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan yardımcımız Sayın Edip Semih Yalçın beyin önerileri ve Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli beyin olurları ile Malatya İl Başkanlığına Atanmış bulunuyorum.Zor zamanlardan geçtiğimiz şu günlerde mücadelenin sosyal, kültürel, ekonomik ve siyasi alanda verilmesi gerektiği aşikardır.Biz de yolumuza bu anlayış ile devam edeceğiz.Ve inanıyoruz ki Malatya’yı bugüne kadar görmediği bir enerji ve siyaset anlayışı ile tanıştıracağız.

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ MİLLETVEKİLLERİ DEPREM İLE İLGİLİ BASIN AÇIKLAMASI TBMM

Geçen cuma günü 20.55 te Elazığ lSivrice merkezli 6.8 lik bir afet meydana geldi, deprem meydana geldi. Bu depremden dolayı tüm ulusumuza geçmiş olsun diliyorum.

milliyetci-hareket-partisi-10-ocakta-toplaniyor

Milliyetçi Hareket Partisi, 10 Ocak'ta toplanıyor

MHP'li Yalçın, "Yeni yılla birlikte gerçekleştirilecek toplantıda, bütün şer odaklarının ve ortaklarının milletin desteğiyle etkisiz hâle getirilmesi, çirkin oyunların bozulup kirli tezgâhların yıkılması için MHP’nin yürüttüğü siyasetin ayrıntıları da ele alınacaktır. Söz konusu toplantı; Ankara Meyra Otel’de, 10 Ocak 2020 tarihinde başlayıp 12 Ocak pazar günü tamamlanacaktır" açıklaması yaptı

birlikte-hareket-ederek-daha-guzel-hizmetlerin-altina-imza-atacagiz

“Birlikte Hareket Ederek Daha Güzel Hizmetlerin Altına İmza Atacağız”

Malatya Valisi Aydın Baruş, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Yeşilyurt Belediye Başkanlığına seçilen Mehmet Çınar’ı makamında ziyaret ederek ‘ hayırlı olsun’ dileklerini paylaştı. Başkan Çınar ayrıca kendisini tebrik etmeye gelen tüm misafirlerini makamında ağırlayıp, Yeşilyurt’u 2023 vizyonuna ulaştıracak yeni projeleri hakkında bilgiler paylaşıyor.

ortak-akil-birlikte-hareket

ORTAK AKIL BİRLİKTE HAREKET

Malatya Akçadağ belediye Başkanlığına AK Parti'den aday adaylığını açıklayan Dr.İbrahim Meral, projelerini tanıttı. HABERİN VİDEOSU;