canlı yayın
fotograf-makinesi-muzesine-ilgi-her-gecen-gun-artiyor

FOTOĞRAF MAKİNESİ MÜZESİNE İLGİ HER GEÇEN GÜN ARTIYOR

Yüzbinlerin ziyaret ettiği Fotoğraf Makinesi Müzesi bünyesinde; Fotoğrafçılık Kulübü, Fotoğrafçılık Eğitim Atölyesi ve Fotoğrafçılık Kütüphanesi açılıyor.

mollakasim-mahallesindeki-1gunes-enerji-santralinde-enerji-uretimi-basladi

MOLLAKASIM MAHALLESİNDEKİ 1.GÜNEŞ ENERJİ SANTRALİNDE ENERJİ ÜRETİMİ BAŞLADI

“Enerji Yatırımlarımızla Milli Ekonomiye Katkı Sunuyoruz” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Yeni dönem vaatlerimiz arasında yer alan ‘Yeşilyurt’un 5 Farklı Noktasına GES’ projemizin ilki olan Mollakasım Mahallesi Güneş Enerji Santralinde enerji üretimine başladık. Enerji yatırımlarımızla milli ekonomiye katkı sunmuş oluyoruz.” dedi.

yesilyurt-belediyesi-millet-bahcesi-alaninda-calismalar-yogunlastirildi

YEŞİLYURT BELEDİYESİ MİLLET BAHÇESİ ALANINDA ÇALIŞMALAR YOĞUNLAŞTIRILDI

“Millet Bahçemiz, Bölgemizin Değerini Artıracak” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Yeşilyurt’umuzun doğal yapısına yakışacak şekilde hizmete sunacağımız Millet Bahçemiz, sosyal donatıları, mekânları ve yeşil alanlarıyla bölgemizin değerini artıracaktır.” dedi.

buyuksehir-belediyesi-vatandaslarin-yogun-olarak-kullandigi-alanlari-ilacliyor

Büyükşehir Belediyesi vatandaşların yoğun olarak kullandığı alanları ilaçlıyor

VATANDAŞLARIMIZIN SAĞLIĞI BİZİM İÇİN HERŞEYDEN ÖNEMLİ Dünyada ve Ülkemizde binlerce insanın ölümüne neden olan Kovid 19 salgınına karşı Malatya Büyükşehir Belediyesi ekipleri 7/24 çalışmalarını sürdürüyor.

kurallara-uyulmaz-sa-tekrar-kisitlamalar-gundeme-gelebilir

KURALLARA UYULMAZ SA TEKRAR KISITLAMALAR GÜNDEME GELEBİLİR

Hasta Ve Hasta Yakınları Derneği Başkanı Aydın Yılmaz, Kurban Bayramı ile ilğili önemli açıklamalarda bulundu. Hasta Ve Hasta Yakınları Derneği Başkanı Aydın Yılmaz, Kurban Bayramı dolayısıyla korona virüs salgını ile ilgili önemli uyarılarda bulundu. Yılmaz, şöyle konuştu:

keskin-bayram-yolculugunda-hem-trafik-kurallarina-uyalim-hem-de-koronavirus-tedbirlerine-uyalim

Keskin: “Bayram yolculuğunda hem trafik kurallarına uyalım, hem de koronavirüs tedbirlerine uyalım"

Keskin: “Bayram yolculuğunda hem trafik kurallarına uyalım, hem de koronavirüs tedbirlerine uyalım" TESK Yönetim Kurulu Üyesi, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Kurban Bayramı nedeniyle tatile çıkacak olan vatandaşlarla sürücüleri uyararak, "Kurban Bayramı'nda kurban olmak istemiyorsanız, trafik kurallarına uyun." uyarısında bulundu.

gurer-ciftcinin-karagun-dostu--tmo-muteahhit-dostu-cikti

Gürer: “Çiftçinin karagün dostu TMO müteahhit dostu çıktı”

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer TMO’nun hububat depolarının durumunu, soru önergesiyle TBMM gündemine taşıdı.

sehit-emre-buyukyildirim-son-yolculuguna-ugurlandi

Şehit Emre Büyükyıldırım Son Yolculuğuna Uğurlandı

Vali Aydın Baruş, Hakkari İli Çukurca İlçesi 2’nci Hudut Komutanlığı Hisar Üs Bölgesine BTÖ mensuplarınca düzenlenen silahlı saldırıda Şehit olan P. Söz. Onb. Emre Büyükyıldırım için düzenlenen cenaze törenine katıldı

baskan-guderden-sgk-il-mudurlugune-atanan-kutluya-hayirli-olsun-ziyareti

BAŞKAN GÜDER’DEN SGK İL MÜDÜRLÜĞÜNE ATANAN KUTLU’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğüne atanan Tekin Kutlu’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Osman Güder, “Malatyalı bir hemşerimizin Malatya İl Müdürlüğünde görev alması, daha öncesinde burada görev alması, esnafı tanıması Malatya’mız için bir avantaj olduğunu düşünüyorum” dedi.

yesilyurt-belediyesi-daha-temiz-bir-yesilyurt-icin-calismalarini-yogunlastirdi

YEŞİLYURT BELEDİYESİ ‘DAHA TEMİZ BİR YEŞİLYURT’ İÇİN ÇALIŞMALARINI YOĞUNLAŞTIRDI

Çevre Temizliğiyle Örnek Gösterilen İlçe; Yeşilyurt Koronavirüs tedbirleri kapsamında Yeşilyurt’ta ki temizlik ve hijyen çalışmalarına yoğunluk verdiklerini ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Daha temiz, daha sağlıklı, daha ferah, tertemiz bir Yeşilyurt için ekiplerimiz canla başla çalışıyorlar. Mesai mefhumu tanımadan gerçekleşen titiz çalışmalarımız ve hemşerilerimizin destekleriyle her alanda olduğu gibi temizlikte de örnek ve marka olma yolunda hızla ilerliyoruz.” diye konuştu.

rektor-karabuluttan-15-temmuz-demokrasi-ve-milli-birlik-gunu-mesaji

Rektör Karabulut’tan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı

Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut’un 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle yayınladığı mesajında, “İhanetleri unutmayalım, ihanetleri unutturmayalım, çünkü unutulan ihanetler her zaman tekrarlanır.” dedi.

baskan-cinardan-15-temmuz-demokrasi-ve-milli-birlik-gunu-mesaji

BAŞKAN ÇINAR’DAN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI;

“Bağımsızlık Ruhumuz 15 Temmuz’da Bir Kez Daha Destanlaştı” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Tarihi nice zafer ve destanlarla dolu yüce milletimiz bir kez daha ecdadına ve tarihine yakışır şekilde 15 Temmuz gecesi darbeye kalkışan hainlere destansı bir şekilde gereken dersi vermiştir. Özgürlük, hürriyet ve bağımsızlık ruhumuz 15 Temmuz gecesi bir kez daha destanlaşmıştır.” dedi.

baskan-cengizin-15-temmuz-demokrasi-ve-milli-birlik-gunu-mesaji

Başkan Cengiz'in 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı

Kuluncak Belediye Başkanı Erhan Cengiz'in 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle yayınladığı mesajı

15-temmuz-demokrasi-ve-milli-birlik-gunu-mesaji

15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI

15 Temmuz; devlet içine sızmış, ülkeyi parçalamak ve milli iradeyi yok etmek isteyen hainlere karşı, milletin sarsılmaz azmi, yüksek iradesi, vatanseverliği ve kahramanlığı ile kazanılmış tarihe altın harflerle yazılmış şanlı bir demokrasi zaferidir.

baskan-ozcandan-15-temmuz-demokrasi-ve-milli-birlik-gunu-mesaji

BAŞKAN ÖZCAN’DAN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI

Malatya Ticaret Borsası (MTB) Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Özcan, 15 Temmuz hain darbe girişiminin 4. yılında 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle mesaj yayınladı.

hic-iyi-gunler-beklenmiyor-

HİÇ İYİ GÜNLER BEKLENMİYOR !

Malatya idman yurdu spor kulübü sportif direktörü Ahmet TAYFUN dikkat çeken açıklamalarda bulundu

tuttugunu-koparan-malatyali-patent-davasini-kazandi

Tuttuğunu koparan Malatya'lı 'Patent davasını kazandı'

Kredi Kayıt Bürosu A.Ş.'nin karşılıksız çeklerin önüne geçmek için 2017 yılında hayata geçirdiği Findeks uygulamasının patentinin kendisinde olduğunu ifade eden Malatyalı eski banka müdürü Erkan Gölgeli'yi mahkeme de haklı bularak karşı tarafın açtığı patent iptal davasını reddetti.

oxford-universitesi-profesoru-corona-virus-ortaya-cikmadan-once-yillarca-pusuda-bekledi

Oxford Üniversitesi profesörü: Corona virüs ortaya çıkmadan önce yıllarca pusuda bekledi

Oxford Üniversitesi'den Profesör Dr. Tom Jefferson, yeni tip koronavirüsün (Covid-19) daha önceki yıllarda İspanya, İtalya ve Brezilya’dan alınan kanalizasyon suyu örneklerinde görüldüğünü ve uygun çevre koşullarının ortaya çıkmasının ardından mutasyona uğrayarak salgını yarattığını açıkladı.

mhp-il-baskani-mesut-samanlidan-maski-genel-mudurlugune-ziyaret

MHP İL BAŞKANI MESUT SAMANLI’DAN MASKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE ZİYARET

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mesut Samanlı, Malatya Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğünü ziyaret ederek Genel Müdür Mehmet Yaşar Karataş’tan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

baskan-kilictan-babalar-gunu-mesaji

BAŞKAN KILIÇ’TAN BABALAR GÜNÜ MESAJI

“BABALARIMIZ KARŞILIKSIZ SEVGİ VE FEDAKÂRLIĞIN SİMGELERİDİR” Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, Babalar günü münasebeti ile bir mesaj yayımladı. Babaların yüreklerindeki sevgiyi ve şefkati çocuklarına karşılıksız olarak sunduklarının altını çizen Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, “Ailelerinin mutluluğu ve evlatlarının en iyi şekilde hayata tutunması için tüm olumsuzluklara göğüs gerekerek büyük bir fedakârlık örneği gösteren babalarımızı ne kadar ansak azdır” dedi.