canlı yayın
keskin-bu-topraklar-fetoden-daha-alcak-haini-gormedi

Keskin: Bu topraklar FETÖ’den daha alçak haini görmedi

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü için yayınladığı mesajında “Bu topraklar FETÖ ve FETÖ kırıntılarından daha alçak haini görmedi. Dün olduğu gibi bugün ve yarında devletimizin ve devlet başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yanındayız” dedi.

fetocu-yapilan-operasyonla-yakalandi

Fetöcü yapılan operasyonla yakalandı

FETÖ terör örgütü üyesinin Jandarma tarafından saklandığı yazlık evde yakalanması olayı.

-is-kur-muduru-ekin-feto-kumpasi-dedi

İŞ-KUR MÜDÜRÜ EKİN FETÖ KUMPASI DEDİ

Gazaiantep te İhalelere fesat karıştırıldığı tespit edilen Gaziantep İŞKUR İl Müdürü ve şube Müdürlerinin de aralarında bulunduğu sanıklar, 10 ay ile 1 yıl 3 aya kadar değişen hapis cezasına çarptırıldılar..

elazig-ve-malatyada-feto-operasyonu

Elazığ ve Malatya'da FETÖ operasyonu

Elazığ merkezli 3 ilde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında gözaltına alınan 6 şüpheli adliyeye sevk edildi.

-bir-baska-bahara-mi

Bir Başka Bahara mı?

Tokat'ta FETÖ/PDY üyeleri hakkında açılması beklenen davaların açılmaz iken Müştekilerin ticari mal varlıklarını da bir başka şahıslara devretmesi sonucu elde edilen haksız kazançları aklama girişimine yol açıyor.

feto-yemi-aktarildi

FETÖ yemi AKTARILDI?

MOTAŞ’ın başıboş ve denetimsiz biçimde faaliyet gösterdiğini iddia ediyoruz, şirketin yolsuzluk, usulsüzlük zimmet ve hırsızlığa açık bir yönetim anlayışı ile yönetildiğini ileri sürüyoruz,

fetonun-finans-kaynagi

FETÖ'NÜN FİNANS KAYNAĞI

BAKIŞ gazetesi olarak haberimizin takipçisi olduk ve 15 TEMMUZ FETÖ tarafından ülkemizde yapmak istedikleri darbe girişimi sonrası başarısız olmaları neticesinde…