canlı yayın
chpli-durmaz-ogretmenler-gelecekten-umutsuz

CHP’Lİ DURMAZ: ÖĞRETMENLER GELECEKTEN UMUTSUZ!

Büyük önder, Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi, Öğretmenler yeni nesil sizin eseriniz olacaktır.

chpli-durmaz-erbaa-altin-madeni-projesini-tbmmye-tasidi

CHP’Lİ DURMAZ ERBAA ALTIN MADENİ PROJESİNİ TBMM’YE TAŞIDI!

Altın Madeni projesinden bölğe halkının haberi yok! Durmaz, Bu bölge, çevresindeki Tokat ve Amasya illerinin, Erbaa ve Taşova ilçelerinin ve çevresindeki onlarca köyün can damarıdır.

chpli-durmaz--deprem-vergileri-nerede-

CHP’Lİ DURMAZ ; “Deprem vergileri nerede? “

CHP Tokat Milletvekili Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi Ve Teknoloji Komisyonu Üyesi Kadim Durmaz Türkiye’nin deprem gerçeği ve toplanan deprem vergileri hakkında yazılı bir açıklama yaptı.

chpli-durmaz-elektrik-kayip-kacaklari-halktan-kesilmeye-devam-edecek

CHP’Lİ Durmaz; Elektrik Kayıp Kaçakları Halktan Kesilmeye Devam Edecek!

CHP Tokat Milletvekili SANAYİ, TİCARET, ENERJİ, TABİİ KAYNAKLAR, BİLGİ VE TEKNOLOJİ KOMİSYONU Üyesi Kadim Durmaz, Sanayi Komisyonunda görüşmeleri tamamlanan Elektrik Piyasası Kanunu hakkında konuştu. Elektrik şirketlerine ve maden şirketlerine büyük kolaylıklar tanıyan teklif önümüzdeki günlerde TBMM Genel Kurulunda görüşülecek.

chpli-durmaz--adaya-baris-getiren-unutlmaz-harektin-46-yili-kutlu-olsun

CHP’Lİ DURMAZ: “ ADAYA BARIŞ GETİREN UNUTLMAZ HAREKÂTIN 46. YILI KUTLU OLSUN”

Kıbrıs Barış Harekâtı Türkiye’nin yakın tarihinin en değerli unutulmaz günlerindendir. Türk halkını eşi benzeri olmaz bir şekilde kenetleyen birlik ve beraberlik simgesidir.

chpli-durmaz-tokat-acilen-afet-bolgesi-ilan-edilmelidir-

CHP’Lİ DURMAZ: “TOKAT ACİLEN AFET BÖLGESİ İLAN EDİLMELİDİR ”

Cumhuriyet Halk Partisi Tokat Milletvekili, Türkiye Büyük Millet Meclisi İdare Amiri Kadim Durmaz, dolu ve şiddetli yağıştan dolayı tarım arazileri büyük zarar gören ilçe ve köyleri ziyaret etti.

chpli-ungor-yasasin-kadinlar-yasasin-mucadelimiz

CHP’Lİ ÜNGÖR: YAŞASIN KADINLAR, YAŞASIN MÜCADELİMİZ”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tokat İl Başkanlığında İl Kadın Kolları tarafından pandemi sürecinde giderek artan kadın cinayetlerine yönelik 81 ilde eş zamanlı gerçekleştirilen basın açıklaması düzenlendi. CHP Tokat İl Kadın Kolları Başkanı Zarife Üngör yaptığı basın açıklamasında aşağıdaki ifadelere yer verdi.

chpli-durmaz-umudumuz-gencliktedir

CHP’Lİ DURMAZ: UMUDUMUZ GENÇLİKTEDİR!

CHP Tokat Milletvekili- TBMM İdare Amiri Kadim Durmaz 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramının 101 yılı nedeniyle basın açıklaması yaptı. 101 Yıl önce Samsun’da yakılan bağımsızlık meşalesi yolumuzu aydınlatmaya devam ediyor! “Gençler; Sizler, yani yeni Türkiye’nin genç evlatları! Yorulsanız dahi beni takip edeceksiniz… Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler, asla ve asla yorulmazlar.

chpli-sucudan-eczacilik-gunu-mesaji

CHP’li Sucu’dan Eczacılık Günü Mesajı

Eczane, geçmişten günümüze kadar insanların sağlıkları için ulaşabildiği en kolay merkezlerden birisidir.

chpli-durmaz--yigit-muhtac-oldu-kuru-sogana

CHP’Lİ DURMAZ “ YİĞİT MUHTAÇ OLDU KURU SOĞANA!”

CHP Tokat Milletvekili TBMM İdare Amiri Kadim Durmaz Nisan ayı enflasyon artışlarını ve salgın sürecindeki ekonomik koşulları değerlendiren yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamasında temel gıda maddelerindeki temel fiyat artışlarına değinen Durmaz,

chpli-durmazdan-artan-yem-fiyatlarina-tepki

CHP’Lİ DURMAZ’DAN ARTAN YEM FİYATLARINA TEPKİ!

CHP’Lİ DURMAZ’DAN ARTAN YEM FİYATLARINA TEPKİ! CHP Tokat Milletvekili, TBMM İdare Amiri Kadim Durmaz artan yem fiyatlarının üreticiye etkilerini yazılı bir önerge ile TBMM gündemine taşıdı./

chpli-durmazdan-tarimsal-girdi-fiyatlarinin-artisina-tepki

CHP’Lİ DURMAZ’DAN TARIMSAL GİRDİ FİYATLARININ ARTIŞINA TEPKİ!

HP Tokat Milletvekili, TBMM İdare Amiri Kadim Durmaz TUİK verilerine göre artan tarımsal girdi fiyatlarını değerlendirdi ve çiftçinin durumunun araştırılması için meclis araştırması açılmasını istedi. / Geçtiğimiz haftalarda TBMM Genel Kurulunda çiftçinin durumu, beklenen destekler ve üretimi arttırma yöntemleri konusunda defalarca söz alan Durmaz, çiftçinin virüs ve artan girdi maliyetleri karşısındaki durumunun araştırılması için meclis araştırma önergesi verdi.