canlı yayın
endisemiz-cezalardan-once-saglik-olmali

Endişemiz cezalardan önce sağlık olmalı”

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, son günlerde Korona Virüs vakalarında yaşanan artış nedeniyle yayımlanan yeni tedbir kararları ile İçişleri Bakanlığı tarafından 6 Ağustos Perşembe günü yapılacağı açıklanan Covid-19 denetimleri hakkında konuştu.

hekimhanda-yasak-av-yapan-8-kisiye-ceza

Hekimhan'da yasak av yapan 8 kişiye ceza

Dün gece Hekimhan jandarma komutanlığınca av yasağı sebebiyle 8 kişiye ceza kesildi.

eski-cezaevi-arguvan-belediyesine-devredildi

Eski cezaevi Arguvan Belediyesine devredildi

Arguvan eski cezaevi, Belediyeye devredildi. AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, kapatılan Arguvan Cevzaevi binasının Arguvan Belediyesine devir edilmesi tekliflerinin onaylandığını açıkladı. Cezaevi'nin Belediyeye devredilmesi ile ilgili konuşan Milletvekili Çalık, "Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş ve AK Parti İlçe Başkanımız Kudret Kılıç ilçede kapatılan cezaevi binasını Arguvan Belediyesi'ne devrini istemişlerdi. Bizde Adalet Bakanımıza ilettik ve bugün itibarıyla onaylandı. Arguvan Belediyesi'ne Sosyal Tesis yapılmak üzere devredildi. Arguvanlı hemşehrilerime hayırlı olsun. Adalet Bakanımız Abdulhamit Gül’e teşekkür ediyorum" diye konuştu.

159-vatandasa-sokaga-cikma-cezasi-kisi-basi-3150-tl

159 Vatandaşa sokağa çıkma cezası: kişi başı 3150 TL

Sokağa çıkma yasağına uymayan 159 vatandaşa 3150 TL ceza kesildi

malatyada-206-vatandasa-3150-tl-ceza

Malatya'da 206 vatandaşa 3150 tl ceza

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü sokağa çıkma yasağından sonra tüm birimleri ile harekete geçerek, 5442 sayılı İl İdaresi Kanununun 11/C maddesi ile 1593 sayılı Umumi Hıfzıssıhha Kanununun 27’nci ve 72’nci maddesi hükümleri ve İçişleri Bakanlığının 10/04/2020 tarihli Genelgesi ile vatandaşlara ceza yazdı.

chpye-hakaret-eden-dernek-baskanina-hapis-cezasi

CHP’ye Hakaret Eden Dernek Başkanına Hapis Cezası

İki yıl önce sosyal medyadan ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e, İsmet İnönü’ye ve Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na hakaret ettiği iddia edilen Malatya Sokak Çocukları ve Aileleri Koruma Derneği başkanı T.T hapis cezasına çarptırıldı.

esek-eti-yedirene-para-cezasi-ve-hapis

Eşek eti yedirene para cezası ve hapis

Türkiye’nin gündeminden düşmeyen gıdada taklit ve tağşişe karşı önemli tedbirler hayata geçiyor. Tarım ve Orman Bakanlığı iki koldan önemli çalışma yürütüyor. Bugün yurdun dört bir yanında binlerce gıda polisi, şok baskınlarla sıkı denetimlere başlayacak. Birçok üründen numuneler toplanacak ve incelemeye gönderilecek. Öte yandan bir süredir üzerinde çalışılan kanun taslağına da son şekli verildi. Söz konusu taslak, taklit ve tağşiş yapanlara ciddi ve caydırıcı cezalar getiriyor.

kadina-siddetle-odul-gibi-cezalara-son-veren-teklif

Kadına Şiddetle Ödül Gibi Cezalara Son Veren Teklif

CHP’li vekil Mahmut Tanal’ın hazırladığı 2 kanun teklifi, kadına şiddet uygulayan şahısları adeta ödüllendiren cezai uygulamaların önüne geçilmesini hedefliyor.

ilan-reklam-vergisini-odemeyen-cezali-duruma-dusecek

İlan Reklam Vergisini ödemeyen cezalı duruma düşecek

İKİNCİ TAKSİT ÖDEMESİ 2 ARALIK’DA SONA ERİYOR Ocak ayında başlayan ve 2 taksit halinde ödenen İlan ve Reklam Vergilerinin 2. taksit ödemeleri 2 Aralık 2019 tarihinde sona erecek

sergen-yalcina-4-mac-ceza

Sergen Yalçın'a 4 maç ceza

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun 07.11.2019 tarih ve 25 sayılı toplantısında almış olduğu kararlar aşağıda belirtilmiştir.

agbaba-arslanboga-mhknin-degil-de-kuluplerin-istemiyle-mi-cezalandirildi

Ağbaba, 'Arslanboğa MHK’nın Değil de Kulüplerin İstemiyle mi Cezalandırıldı?'

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Süper Lig’de 23 Eylül’den itibaren görev verilmeyen Malatyalı Süper Lig Hakemi Suat Arslanboğa ile ilgili Gençlik ve Spor Bakanlığına soru önergesi verdi.

profesyonel-futbol-disiplin-kurulundan-ceza

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulundan Ceza

Hukuk Müşavirliği'nce 03.09.2019 tarihinde Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na yapılan sevk raporları aşağıda belirtilmiştir.

tck-235-kurtardi

TCK/235 KURTARDI

BAKIŞ GAZETESİ OLARAK YAPTIĞIMIZ HABERLERİN TAKİPÇİSİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ BAKIŞ GAZETESİ ÜÇ MAYMUN OLMADI

fesatcilara-ceza

FESATÇILARA CEZA

TOKAT Zile İlçesi AKP İlçe Başkanı Yusuf Güzel “Kamu kurum ve kuruluşlarının ihalesine fesat karıştırmak”tan hapis cezası aldı.

elazig-belediyesinde-neler-oluyor

ELAZIĞ BELEDİYESİNDE NELER OLUYOR?

Elazığ Ağır Ceza Mahkemesi tarafından hapis cezası ile cezalandırılan birim müdürleri ödüllendirilmeye başladı.

ben-katil-degilim

BEN KATİL DEĞİLİM

Kaza sonrası dirksiyon başında olmadığını iddia eden A.D den şok itiraf “ BEN KATİL DEĞİLİM” 7 yıldır şoku üzerimden atamadım.