canlı yayın
avsargayret-bizden-takdir-allahtan

AVŞAR,’GAYRET BİZDEN TAKDİR ALLAH’TAN’

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, MHP Malatya İl Başkanı Ramazan Bülent Avşar ve il yönetimi ,Arapgir ilçesinde ziyarette bulunarak bir dizi incelemelerde bulundu.

baskan-cinar-ilce-genelindeki-egitim-merkezlerindeki-hizmetleri-yakindan-takip-ediyor

BAŞKAN ÇINAR, İLÇE GENELİNDEKİ EĞİTİM MERKEZLERİNDEKİ HİZMETLERİ YAKINDAN TAKİP EDİYOR

“Fethi Gemuhluoğlu Bilgi Evimiz, Bilgiye Ulaşımı Kolaylaştırıyor” Fethi Gemuhluoğlu Bilgi Evini ziyaret ederek kitap okuyan ve ders çalışan gençlerle sohbet eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Çocuklarımızın ve gençlerimizin bilgili, okuyan ve araştıran bir zihin dünyasına sahip olması için eğitim hizmetlerine öncelik tanıyoruz.” dedi.

samanli-mhpye-olan-guven-bizleri-ziyadesiyle-sevindirmektedir

Samanlı, ‘MHP’ye olan Güven Bizleri Ziyadesiyle Sevindirmektedir

Samanlı ‘Liderimiz Bahçeli’nin Malatyalı’lara Selamı Var’ MHP Battalgazi İlçe Başkanı Mesut Samanlı, MHP’ye olan güvenin yıllar geçtikçe artması, vatandaşların teşkilata olan saygı ve sevgisi karşısında daha çok güç alarak teşkilat olarak daha çok çalışma hissiyatına vardıklarını açıkladı.

chpli-durmaz--volkswagenin-kuracagi-fabrikaya-tokatlilar-olarak-talibiz

CHP’Lİ DURMAZ: “ VOLKSWAGEN’İN KURACAĞI FABRİKAYA TOKATLILAR OLARAK TALİBİZ

Türkiye Büyük Millet Meclisi İdare Amiri, Cumhuriyet Halk Partisi Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, Volkswagen’in Türkiye’ye kurmayı düşündüğü fabrikaya Tokatlılar adına talip olduğunu açıkladı.

kayisida-fiyat-belirleyecek-aktor-biz-olmaliyiz

“KAYISIDA FİYAT BELİRLEYECEK AKTÖR BİZ OLMALIYIZ”

Malatya Ticaret Borsası( MTB) Başkanlığı tarafından Kuru Kayısı istişare toplantısı düzenledi. Kuru Kayısı Komisyon Toplantısı Malatya Ticaret Borsası toplantı salonunda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu üyesi ve Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğu, Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan, Ege Kuru Meyve ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Birol Celep, Yönetim Kurulu üyeleri, Tarım İl Müdürü Tahir Macit ve üreticiler katıldı.

baskan-guder-biz-bu-millete-hizmetkr-olma-adina-elimizden-ne-geliyorsa-yapacagiz

BAŞKAN GÜDER, “BİZ BU MİLLETE HİZMETKÂR OLMA ADINA ELİMİZDEN NE GELİYORSA YAPACAĞIZ”

Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği Malatya Şube Başkanı Murat Cengiz ve yönetimi, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’i ziyaret etti. MASTÖB Başkanı Cengiz, Başkan Güder’in seçim sürecinde kimseyi ötekileştirmeden bir seçim kampanyası yürüttüğünü belirterek, “Battalgazi ilçemize güzel hizmetler yapacağınıza eminiz” dedi.

komsusu-acken-tok-yatan-bizden-degildir-

KOMŞUSU AÇKEN, TOK YATAN BİZDEN DEĞİLDİR!

Kanada da ihtiyar bir adam ekmek çalmaktan tutuklanıp mahkemeye sevk edildi. Yaşlı adam suçunu kabul edip itiraf etti. Ve yaptığı hatayı şöyle açıkladı:

yesilyurtta-ki-farkli-ve-ayricalikli-yasam-kosullari-bizleri-mutlu-ediyor

“Yeşilyurt’ta ki Farklı ve Ayrıcalıklı Yaşam Koşulları Bizleri Mutlu Ediyor”

Yeşilyurt’ta yeşil alan kapasitesini arttırmak üzere bugüne kadar 108 adet parkı hizmete sunup 376 bin 576 metrekare yeşil alanı ilçeye kazandıran Yeşilyurt Belediyesi tarafından hizmete sunulan sosyal tesis ve park alanlarına vatandaşlar büyük ilgi gösteriyor.

cozum-bizde

"ÇÖZÜM BİZDE

'Ekonomik sıkıntıları ve işsizliği yenebilecek tek parti Saadet Partisidir' diyen Marasalı; "Konkordatoların iptal edilmesi, iflas ertelemelerin zorlaştırılması ülkenin iyiye gittiğine delalet etmiyor.

yalcinkaya-bu-netice-bizim-onurumuzdur-gururumuzdur

YALÇINKAYA, “BU NETİCE BİZİM ONURUMUZDUR, GURURUMUZDUR”

AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Av. Muhammed Yalçınkaya ve AK Parti Yeşilyurt İlçe yönetimi, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Yalçınkaya, Başkan Güder’in rekor bir oyla seçildiğine dikkat çekerek, “Teşkilat olarak başkanımızın almış olduğu bu netice bizim onurumuzdur, gururumuzdur. Göğsümüzü kabartmıştır” dedi.

ekinciden-biz-5li-sebekenin-esiri-degiliz-vurgusu

Ekinci’den ‘Biz 5’li şebekenin esiri değiliz’ vurgusu

İYİ Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ali Ekinci, Sıtmapınarı ve Yeni Şire Pazarı esnafını ziyaret etti. Burada konuşan Ekinci, Bizler bu Malatya'nın başına çöreklenmiş 5'li şebekenin esiri değiliz ifadesinde bulundu.

bizim-gelenegimizde-yasliya-vefa-onemlidir

Bizim Geleneğimizde Yaşlıya Vefa Önemlidir

Malatya Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyeleri “Gelenekten Geleceğe” projesi kapsamında yaşlıların tecrübesinden faydalanmak, onlarla hasbıhal etmek, yaşlıların toplumumuzdaki önemini belirtmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla Vefa Konağı’nı ziyaret ettiler

dogayla-uyumlu-yasamanin-puf-noktalari-anlatildi

DOĞAYLA UYUMLU YAŞAMANIN PÜF NOKTALARI ANLATILDI

Dışişleri Bakanlığı AB Başkanlığınca finanse edilen Yerel STK’lar Hibe Programı kapsamında MAFSAD tarafından yürütülen “Gel Katıl Bize” adlı AB Projesi çerçevesinde okullarda faaliyetler başladı.

her-secim-bir-sinavdir-bizde-her-sinavdan-basariyla-cikmak-istiyoruz

"Her seçim bir sınavdır, bizde her sınavdan başarıyla çıkmak istiyoruz"

Güder, 31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan yerel seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürdü.

suudi-isimden-kustah-sozlerbizim-dusmanimiz-turkiyedir

SUUDİ İSİMDEN KÜSTAH SÖZLER'BİZİM DÜŞMANIMIZ TÜRKİYE'DİR

Suudi Arabistan’da Prens Selman’a yakınlığıyla bilinen Suudi Gazeteci Dehham el-Ineyzi, katıldığı bir programda yaptığı açıklamada, “İsrail Arapların düşmanı değil, asıl düşmanımız Farslar ve Türkler” dedi.

kiraz-6-ok-bizim-icin-cok-sey-ifade-eder

KİRAZ 6 OK BİZİM İÇİN ÇOK ŞEY İFADE EDER

KİRAZ; 6 OK BİZİM İÇİN ÇOK ŞEY İFADE EDİYOR” “6 okun anlamından bihaber olan bir Malatya milletvekiliyle karşı karşıyayız “AĞIZLARINI AÇIYORLAR CHP, KAPATIYORLAR KILIÇDAROĞLU, İNÖNÜ. Edison bilseydi ki bugün ampul bu kadar zarar verebilecek bir anlamda kullanılacak emin olun onu icat etmezdI....

biz-durmayacagiz

BİZ DURMAYACAĞIZ.

Tarafımıza karşı bu tutum şahsi düşüncen mi yoksa belediye Başkanı Eroğlu tarafından verilen talimat mı?

biz-kusecegiz-diyor-kusme-hakkiniz-yok-

‘Biz küseceğiz’ diyor. Küsme hakkınız yok

Eğitim-Bir-Sen 7. Üniversite Teşkilatları Toplantısı Kızılcahamam’da yapıldı.

biz-sadece-haber-yaptik

BİZ SADECE HABER YAPTIK

Bu adice, küstahça ve sinsice yapılan saldırılar sonucu yargıda olan davalar birer birer geçte olsa sonuçlandı.

İLHAN “BİZ AKÇADAĞ MİLLİYETÇİSİYİZ”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Akçadağ Belediye Meclis üyesi Sami İlhan son günlerde hakkında çıkan iddialara açıklık getirdi.