canlı yayın
bilim-kurulu-uyesi-acikladi-eylulde-10-merkezde-basliyor

Bilim Kurulu Üyesi açıkladı! Eylül'de 10 merkezde başlıyor

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Serap Şimşek Yavuz, Kovid-19´a karşı Çin ile Almanya ve ABD´nin ortak yürüttüğü iki ayrı aşı çalışmasının son aşaması olan Faz 3

baskan-guder--turgut-ozal-universitemizde-bizim-ortak-paydamizdir

BAŞKAN GÜDER, “ TURGUT ÖZAL ÜNİVERSİTEMİZ’DE BİZİM ORTAK PAYDAMIZDIR”

BATTALGAZİ BELEDİYESİ TURGUT ÖZAL ÜNİVERSİTESİ’NDE ASFALT SERİMİ YAPTI Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, konforlu ve güvenilir bir ulaşım için asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Yeni Eğitim-Öğretim Yılı öncesi Malatya Turgut Özal Üniversitesi’nin yer aldığı arazi yolunda yeni asfaltlama çalışması yapan Battalgazi Belediyesi ekipleri, 2 bin metrelik satıh kaplama asfalt çalışmasını tamamladı. Yolların yenilenmesiyle Malatya Turgut Özal Üniversitesi yeni eğitim dönemine hazır hale getirilmiş oldu.

baskan-gulsoy-kayseri-seker-bizim-gururumuz-gozbebegimiz

BAŞKAN GÜLSOY: KAYSERİ ŞEKER BİZİM GURURUMUZ, GÖZBEBEĞİMİZ

KAYSERİ TİCARET ODASI’NDAN KAYSERİ ŞEKER’E ZİYARET BAŞKAN GÜLSOY: KAYSERİ ŞEKER BİZİM GURURUMUZ, GÖZBEBEĞİMİZ Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, Başkan Yardımcıları Hacı Bekir Kuzucu, Hasan Köksal, Yönetim Kurulu Üyeleri Erol Sırıklı, Latif Başkal, Hüseyin Mercan, Mustafa Okutan, Mehmet Gülsoy ve Ali Alkan’ın da olduğu KTO heyeti, Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Hüseyin Akay’ı ziyaret etti.

karadag-biz-ulkenin-gelecegine-iktidara-talibiz

Karadağ, Biz Ülkenin Geleceğine İktidara Talibiz

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Genel Başkanlığını yaptığı Gelecek Partisi Malatya İl Teşkilatı ve Gelecek Partisi Kültür ve Turizm Politikalar Başkan Yardımcısı Yeşim Karadağ, Gelecek Partisi Kurucular Kurulu üyesi Ferhat Esener, Savunma ve Sanayi Teknoloji Politikaları Başkanı Engin Keskinel, Kurucular Kurulu üyesi Fatma Aydın Ateş Anadolu Basın Birliği Derneğini ziyaret etti.

babacan-herkes-dusman-biz-bize-yeteriz

Babacan: Herkes düşman, Biz Bize Yeteriz…

“Ekonomiyi vatandaşa sorun” “Aslında ekonomiyi anlamak için en önemli yol vatandaşa sormaktır. Yani çalışanımıza, işçimize, emeklimize, taksi kullanan arkadaşlarımıza, fabrikalarda çalışanlara, tarlalarda çalışan çiftçilerimize sorun, ekonomiyi en güzel aslında size onlar özetler.

ilce-baskani-ilhan-ulkucu-sehitlerimizin-her-biri-bizim-kutup-yildizimiz--ve-ilham-kaynagimizdir

İlçe Başkanı İlhan, Ülkücü şehitlerimizin her biri bizim kutup yıldızımız ve ilham kaynağımızdır.

Kutlu geçmişimizin yiğitleri, bir dava ve iman uğruna hayatlarını feda eden şehitlerimizin Aziz hatıraları en değerli mirasımızdır.

siyaset-sistemi-bizde-nasil-isler

SİYASET SİSTEMİ BİZDE NASIL İŞLER?

Adalet ve Kalkınma Partisi’nin bugün muhaliflerine karşı uyguladığı politikaların, 28 Şubat döneminde Erbakan’a karşı uygulanan politikalardan siyaset tekniği bakımından farkı yoktur. Sadece roller değişti.

rektor-karabulut-bizim-kayisiya-bakis-acimiz-tamamen-bilimsel

Rektör Karabulut, “Bizim, kayısıya bakış acımız tamamen bilimsel”

alatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) tarafından 12 Mayıs 2020 tarihinde düzenlenen “Covıd-19 Sürecinde Kuru Kayısı ve Tarım Sektörü” konulu e-panelin sonuç raporu açıklandı.

19-mayis-ruhunu-ve-memleket-sevdanizi-bizimle-paylasin

“19 Mayıs Ruhunu ve Memleket Sevdanızı Bizimle Paylaşın”

Yeşilyurt Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle; koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında vakitlerini evde geçiren gençlere yönelik ‘Haydi Gençler Bu Davet Size, 19 Mayıs Temalı Videonu Çek, Bize Gönder’ yarışması düzenleyecek. Yarışmada dereceye girecek olan gençlere para ödülünün yanı sıra sürpriz hediyeler gönderilecek.

bizim-2-ay-dayanamadigimizi-engelliler-bir-omur-yasamaya-mecbur-kiliniyor

Bizim 2 Ay Dayanamadığımızı Engelliler Bir Ömür Yaşamaya Mecbur Kılınıyor.

Eğitimden iş hayatına, ulaşımdan sağlığa, ekonomik ve sosyal yaşama her alanda birçok engelle karşılaşan, bu sebeple adeta evlerine hapsedilen engellilerin yaşamları, Korona salgını nedeniyle daha da ağırlaşmıştır.

baskan-cinarulusal-egemenlik-bizim-onurumuz-ve-serefimizdir

“Başkan Çınar,Ulusal Egemenlik, Bizim Onurumuz ve Şerefimizdir”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, T.B.M.M.’nin açılışının 100 ncü yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında; “Cumhuriyete giden yolun çizildiği 23 Nisan, esaret altına alınmak istenen bir milletin bağımsızlık adına attığı tarihi adımlardan birisidir. Milli egemenliği tesis eden ilk Meclis, vatan sevgisinin, birlik ve beraberliğin, bağımsızlık uğruna sergilenen fedakârlıkların timsali olmuştur.” dedi.

genc-is-insanindan-biz-bize-yeteriz-kampanyasina-destek

Genç İş İnsanından ,’Biz Bize Yeteriz’ kampanyasına destek

Malatya’da genç İş insanı Hakan Avşar, ‘Biz Bize Yeteriz Türkiye’ kampanyasına destekte bulunarak tüm iş adamlarını ‘milli dayanışma ‘kampanyasına davet etti.

musiad-malatya-biz-bize-yeteriz-turkiyem-dedi

MÜSİAD MALATYA BİZ BİZE YETERİZ TÜRKİYEM DEDİ

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şubesi, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın başlatmış olduğu “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” milli dayanışma kampanyasına katılarak destek verdi. MÜSİAD Malatya Başkanı Muharrem POYRAZ: "Milli Dayanışma Kampanyasına elbette Malatya olarak bizlerde varız. Cumhurbaşkanımızın bu çağrısı MÜSİAD Malatya tarafından yoğun bir ilgiyle desteklendi ve desteklenmeye devam ediliyor. Geçirdiğimiz bu zor günleri Türk Milletine yakışacak şekilde birlik ve beraberlik içinde aşacağız. MÜSİAD Malatya Şubesi olarak seferberlik ruhuyla kampanyaya katılıyoruz.

sagliginiz-icin-evde-kalin-biz-gorev-basindayiz

“Sağlığınız İçin Evde Kalın, Biz Görev Başındayız”

Yeşilyurt Kaymakamı Turgay Gülenç, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ve Kızılay Yeşilyurt Şube Başkanı Dr.Dilek Korkmaz, koronavirüs tedbirleri kapsamında 65 yaş ve üstü vatandaşlar için getirilen sokağa çıkma yasağının ardından Yeşilyurt’un farklı mahallelerinde ikâmet eden yaşlı vatandaşları ziyaret ederek, kolonya ve erzak yardımlarını ulaştırdılar

sabrimiz-tukeniyor-biz-bu-cografyanin-misafiri-degil-ev-sahibiyiz

Sabrımız tükeniyor! Biz bu coğrafyanın misafiri değil ev sahibiyiz...

İdlib’te insani durumun giderek ağırlaşmaya başlaması üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Tahran zirvesinde Rusya Devlet Başkanı Putin’e teklifiyle 17 Eylül 2018 tarihinde Soçi’de, düzenlenen ikili zirvede Türkiye ve Rusya arasında “İdlib’de silahsız bölge” mutabakatı imzalanmıştı. Mutabakata göre; İdlib gerginliği azaltma bölgesi korunacak,

baskan-ilhan-ilhan--biz-bu-milletin-hizmetkariyiz

Başkan İlhan İlhan ; Biz Bu Milletin Hizmetkarıyız

Battalgazi MHP İlçe Başkanlığına Seçilen İlhan İlhan , Bizler Milleti Ayağına Getiren Değil , Bu Millete Hizmetkar Olmaya Gelen , Milletin Ayağına Giden Bir Sevdanın Davanın Yolcusuyuz.

kiraz--bizi-partimiz-nerede-gormek-istiyorsa-orada-gorev-yapariz

Kıraz ; Bizi partimiz nerede görmek istiyorsa orada görev yaparız.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, parti tüzüklerine göre il başkan adayı olunabilmesi için delegelerin yüzde 10’unun imzası gerektiğini dile getirerek “Bugüne kadarki kongre sürecinde delegelerin önerileriyle aday oldum, bu kongrede de bu şekilde hareket edeceğim. Bizi partimiz nerede görmek istiyorsa orada görev yaparız. Dedi

mhp-battalgazi-ilce-baskani-samanli-camide-bizim-cemevi-de-bizim

MHP BATTALGAZİ İLÇE BAŞKANI SAMANLI, CAMİDE BİZİM CEMEVİ DE BİZİM

Ülkemizin iç ve dıştan yıpratılmaya eli zayıflatılmaya kargaşa çıkartılmak istenerek kardeşliğimize gölge düşürmek niyetiyle zaman zaman sahnelenmek istenen oyun olan Alevi Sünni konusu yine çirkin bir şekilde İzmir’de evlerin duvarlarına ”defol alevi” yazısı yazılarak gündeme taşınıp yeni bir oyun sahnelenmek istenmektedir.

baskan-avsar-losemili-cocuklari-unutmadi

Başkan Avşar Lösemili Çocukları Unutmadı

MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Eğitim ve Araştırma Hastanesi onkoloji servisinde yatan lösemili çocukları ziyaret ederek acil şifalar diledi. Başkan Avşar Lösemili çocuklara çeşitli hediyeler vererek Milliyetçi Hareket Partisi olarak her zaman yanlarında olduklarını açıkladı

biz-vatani-kutsal-vatan-sevgisini-imandan-biliriz

“Biz Vatanı Kutsal, Vatan Sevgisini İmandan Biliriz”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın ev sahipliğinde gerçekleşen ‘Şühedâ’nın Sesi’ programına Malatyalılar yoğun ilgi gösterdi. Tarihi buluşmada ilk kez bir araya gelen Şehit Ömer Halisdemir’in babası Hasan Hüseyin Halisdemir, Şehit Fethi Sekin’in babası Mehmet Zeki Sekin, Şehit Eren Bülbül’ün kardeşi Çağlar Bülbül ve Şehit Muhammed Fatih Safitürk’ün babası Asım Safitürk’ün konuşmaları sırasında duygusal anlar yaşandı.