canlı yayın
yesilyurt-belediyesi-2020-yili-emlak-cevre-ve-temizlik-vergisi-2taksit-odemeleri-basladi

YEŞİLYURT BELEDİYESİ 2020 YILI EMLAK, ÇEVRE VE TEMİZLİK VERGİSİ 2.TAKSİT ÖDEMELERİ BAŞLADI

“2.Taksit Ödemeleri İçin Son Gün: 30 Kasım” Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Nogay, 2020 yılı Emlak, Çevre ve Temizlik Vergisi 2.Taksit ödemelerinin başladığını, son ödeme tarihinin ise 30 Kasım 2020 olduğunu söyledi.

yesilyurt-belediyesi-cocuk-trafik-egitim-parki-yeni-donem-faaliyetlerine-basladi

YEŞİLYURT BELEDİYESİ ÇOCUK TRAFİK EĞİTİM PARKI, YENİ DÖNEM FAALİYETLERİNE BAŞLADI

“Dört Yılda 24 Bin Öğrencimize Trafik Eğitimi Verdik” Hizmete girdiği 2016 yılından bugüne kadar 24 bin öğrenciye teorik ve pratik trafik eğitimlerinin verilmesini sağlayan Yeşilyurt Belediyesi Çocuk Trafik Eğitim Merkezi, 2020-2021 Eğitim-Öğretim Dönemindeki faaliyetlerine yeniden başlarken, eğitim çalışmalarında pandemi kuralları üst seviyede uygulanıyor.

korona-virusu-yenen-baskan-guder-goreve-basladi

KORONA VİRÜSÜ YENEN BAŞKAN GÜDER GÖREVE BAŞLADI

Covid-19 testi pozitif çıkan ve karantina sürecinde uygulanan tedaviyle virüsü yenen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, korona virüs tedavisinin ardından sağlıklı bir şekilde görevinin başına döndü. Başkan Güder, “Korona virüs alacağımız tedbirlerden daha güçlü değildir. Alacağımız tedbirlerle bu illetten hep birlikte kurtulacağımıza inanıyorum” dedi.

29-ekim-cumhuriyet-bayrami-kutlamalari-coskulu-basladi

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMALARI COŞKULU BAŞLADI:

GÜRKAN: VATANDAŞLARIMIZ EVİNİ, İŞ YERİNİ BAYRAKLARLA DONATMALI 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Etkinlikleri kapsamında dolu dolu bir program hazırlayan Malatya Büyükşehir Belediyesi, Valilik tarafından gerçekleştirilen Anıta Çelenk Sunumu’ ndan sonra Mehteran Konseri, Bisiklet Turu, Türkiye ve Azerbaycan Bayrağı dağıtma organizasyonları gerçekleştirdi. Törenlere Malatya Valisi Aydın Baruş ve 2. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tüm General Selami Aslan katıldı.

malatyada-cumhuriyet-bayrami-kutlama-etkinlikleri-basladi

Malatya’da Cumhuriyet Bayramı Kutlama Etkinlikleri Başladı

Vali Aydın Baruş, İnönü Üniversitesi tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlenen “Atatürk ve Cumhuriyet” konulu konferansa katıldı.

-tso-baskani-bocalamaya-basladi

TSO BAŞKANI BOCALAMAYA BAŞLADI

TSO Başkanı itibarlı işadamı Saygın Doktor Ali Çelik'e Bakış gazetesi olarak diyoruz ki, HER KES KAPISININ ÖNÜNÜ TEMİZLESİN.

battalgazi-belediyesinde-hes-kodu-uygulamasi-basladi

BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDE HES KODU UYGULAMASI BAŞLADI

Türkiye'de koronavirüs tedbirleri kapsamında İçişleri Bakanlığı tarafından zorunlu hale getirilen HES Kodu uygulaması, Battalgazi Belediyesi tarafından 28.09.2020 tarihinde uygulanmaya başlandı. Mesai saatinin başlaması ile birlikte tüm personel ve vatandaşlar HES kodu ile Battalgazi Belediyesine girebilecekler.

kayseri-sekerde-kampanya-coskusu-basladi

KAYSERİ ŞEKER'DE KAMPANYA COŞKUSU BAŞLADI

KAYSERİ ŞEKER’DE KAMPANYA COŞKUSU BAŞLADI 66. PANCAR ALIM KAMPANYASI DÜZENLENEN TÖRENLE BAŞLADI BAKAN ÖZHASEKİ, “KAYSERİ ŞEKER BİNLERCE İNSANIN EKMEK KAPISIDIR” BÜYÜKKILIÇ, “BİZLERE DE YAKIŞAN SAHİP ÇIKMAK VE DESTEK OLMAKTIR” BAŞKAN AKAY, “KAYSERİ ŞEKER GÜN GEÇTİKÇE DAHA DA BÜYÜYOR”

ikinci-el-tasit-satisinda-yeni-donem-basladi

İkinci El Taşıt Satışında Yeni Dönem Başladı

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, bugün Resmi Gazetede yayımlanan 'ikinci El Motorlu Kara Taşıtlarının Ticareti Hakkında Yönetmelikte Değişik Yapılmasına Dair Yönetmelik' hakkında değerlendirmelerde bulundu.

yesilyurt-belediyesinde-web-tapu-uygulamasi-basladi

YEŞİLYURT BELEDİYESİ’NDE WEB TAPU UYGULAMASI BAŞLADI

“Belediye ile Tapu Arasındaki İş ve İşlemleri Hızlandırdık” Toplumsal ve sosyal alanlarda inovatif çözümler üretmeye devam eden Yeşilyurt Belediyesi, tapu işlemlerini daha hızlı ve etkin bir süreçte ilerletmek adına Yeşilyurt Tapu Müdürlüğü ile web tapu uygulaması işbirliği protokolü imzaladı.

mollakasim-mahallesindeki-1gunes-enerji-santralinde-enerji-uretimi-basladi

MOLLAKASIM MAHALLESİNDEKİ 1.GÜNEŞ ENERJİ SANTRALİNDE ENERJİ ÜRETİMİ BAŞLADI

“Enerji Yatırımlarımızla Milli Ekonomiye Katkı Sunuyoruz” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Yeni dönem vaatlerimiz arasında yer alan ‘Yeşilyurt’un 5 Farklı Noktasına GES’ projemizin ilki olan Mollakasım Mahallesi Güneş Enerji Santralinde enerji üretimine başladık. Enerji yatırımlarımızla milli ekonomiye katkı sunmuş oluyoruz.” dedi.

yesilyurt-belediyesi-yeni-hizmet-binasinin-insa-edilecegi-alanda-kazi-calismalari-basladi

YEŞİLYURT BELEDİYESİ YENİ HİZMET BİNASININ İNŞA EDİLECEĞİ ALANDA KAZI ÇALIŞMALARI BAŞLADI

“Yeni Hizmet Binamız, Bölgemize Farklı Değerler Kazandıracak” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerindeki vaatlerinden olup, yıkılan eski SSK Hastanesinin yerine inşa edilecek olan ‘Belediye Hizmet Binası ve Kompleksi’ inşaat alanında kazı çalışmaları başladı.

buyuksehir-deprem-bolgesinde-calismaya-basladi

Büyükşehir deprem bölgesinde çalışmaya başladı

BÜYÜKŞEHİR MİLLETİ’NİN YANINDA Malatya'nın Pütürge ilçesinde saat 12.37’de meydana gelen 5,2 büyüklüğünde deprem Malatya'nın yanı sıra Elazığ, Adıyaman, Diyarbakır, Batman, Siirt, Kahramanmaraş ve Şanlıurfa'da da hissedildi

eskimalatyadaki-deprem-konutlarinin-insaat-calismalari-basladi

ESKİMALATYA’DAKİ DEPREM KONUTLARININ İNŞAAT ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Elazığ merkezli 6.8’lik depremin ardından Malatya’da en fazla etkilenen ilçelerin başında gelen Battalgazi’de Gelincik Tepesi’ndeki deprem konutları hızla yükselirken, daha önce zemin etüt çalışması yapılan Eskimalatya’da ki Yatılı Bölge Ortaokulu (YİBO) yanında yapılacak olan 495 konutun inşaat çalışmaları başladı.

yesilyurtta-yollar-yenilendikce-uzaklarda-yakin-olmaya-basladi

YEŞİLYURT’TA YOLLAR YENİLENDİKÇE UZAKLARDA YAKIN OLMAYA BAŞLADI

“Yalınkaya, Yeni Yatırımlarımızla Daha Fazla Tercih Edilecek” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ İlçemizin en uzak yerleşim yerlerinden olan Yalınkaya mahallemizin ulaşım ağını nitelikli yatırımlarla modern hale getirip, merkezle olan bağlantısını daha akıcı hale getirmekteyiz. Yeni yatırımlarımızla Yalınkaya daha fazla tercih edilip, gelişip büyüyecek.”diye konuştu.

yeni-sanayi-sitesinde-yol-calismalari-basladi

YENİ SANAYİ SİTESİNDE YOL ÇALIŞMALARI BAŞLADI

“Her Konuda Esnafımızın Destekçisiyiz” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Ülke ekonomisinin daha iyi bir düzeye gelmesi için büyük bir emek ve gayretle çalışan esnaflarımızın iş hayatlarını kolaylaştırmak, onların rahat ve güzel bir ortamda ticaretlerini sürdürmeleri için üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmeye devam ediyoruz.” dedi.

malatya-buyuksehir-ve-kuluncak-belediyesince-asfalt-calismalari-havalarin-duzelmesiyle-basladi

Malatya Büyükşehir ve Kuluncak Belediyesince asfalt çalışmaları havaların düzelmesiyle başladı.

Başkan CENGİZ İlçemize en iyi hizmeti sunmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu çalışmalarımızla ilçemiz temiz, modern sokaklara ve konforlu yollara kavuşacak.

yesilyurt-belediye-meclisi-normallesme-sureciyle-birlikte-toplantilarina-basladi

Yeşilyurt Belediye Meclisi, Normalleşme Süreciyle Birlikte Toplantılarına Başladı

Yeşilyurt Belediye Meclisi, normalleşme süreciyle birlikte gerekli önlem ve tedbirleri alarak Haziran Ayı toplantılarına başladı. Dört gün içerisinde yapacağı toplantılarla gündemdeki komisyon raporları ve teklifleri karar altına alacak olan Yeşilyurt Belediye Meclisi’nin ilk toplantısında Encümen ile İhtisas Komisyonlarında görev yapacak üyeler belirlendi.

tarsim-sicak-hava-zararinin-kapsama-alinmasina-yonelik-calismalara-basladi

TARSİM SICAK HAVA ZARARININ KAPSAMA ALINMASINA YÖNELİK ÇALIŞMALARA BAŞLADI!

Hizmet kalitesini ve üretici memnuniyetini arttırmak amacıyla, teminat kapsamını yıllar itibarıyla genişleten TARSİM, geçtiğimiz haftalarda turunçgil ürünlerinde verim kayıplarına yol açan sıcak hava zararının tarım sigortası kapsamına alınabilmesi için çalışmalara başladı.