canlı yayın
chp-malatya-il-baskani-kiraz-6-bin-esnaf-ve-aileleri-ne-yiyip-ne-iciyor

CHP MALATYA İL BAŞKANI KİRAZ: 6 BİN ESNAF VE AİLELERİ NE YİYİP NE İÇİYOR

Kiraz ; Malatya’da koronavirüs kapsamında kapatılmış olan 6 bin esnaf ve ailelerinin ne yiyip, içtiklerini kimse soruyor mu?

mhpmilliyetci-harekat-partisi-malatya-il-baskani-mesut-samanli-14-20-nisan-tarihleri-arasi-sehtiler-haftasi-olmasi-munasebetiyle-bir-mesaj-yayinladi-baskan-samanli-mesajinda

MHP(Milliyetçi Harekat Partisi) Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı 14-20 Nisan tarihleri arası Şehtiler haftası olması münasebetiyle bir mesaj yayınladı. Başkan Samanlı mesajında;

MHP(Milliyetçi Harekat Partisi) Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı 14-20 Nisan tarihleri arası Şehtiler haftası olması münasebetiyle bir mesaj yayınladı. Başkan Samanlı mesajında;

mesob-baskani-keskin-malatyali-isadamlarimizi-destege-bekliyoruz

MESOB Başkanı Keskin: Malatyalı işadamlarımızı desteğe bekliyoruz

MESOB Başkanı Keskin: Malatyalı işadamlarımızı desteğe bekliyoruz Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Yönetim Kurulu Üyesi, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Şevket Keskin, “Gaziantep bu konuda örnektir. Zenginler küçük esnafı korumaya aldılar. Her zaman Malatyalıların ve Malatya’nın yanında olan işadamlarımız bu dönem de Malatya’yı unutmazlar. Yeterki, Malatyalı gönül insanı işadamlarımıza davet yapılsın. Esnaf camiası olarak o daveti yapıyoruz.” dedi.

tso-baskani-sadikoglu-malatyadaki-bankalara-seslendi

TSO Başkanı Sadıkoğlu Malatyadaki bankalara seslendi

Ticaret Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu Malatya'daki tüm bankalara seslenerek, "Malatya’da bulunan Tüm bankalara ve yetkililerine sesleniyorum; Son 2-3 ay içerisinde yaşadığımız Deprem ve dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınından etkilenen MALATYAMIZ için pozitif ayrımcılık yapmaya davet ediyorum. "dedi. Sadıkoğlu açıklamasında;

yesilyurt-belediye-baskani-mehmet-cinardan-muhtarlara-kolonyamaske-ve-eldiven

YEŞİLYURT BELEDİYE BAŞKANI MEHMET ÇINAR’DAN MUHTARLARA KOLONYA,MASKE VE ELDİVEN

“Hep Birlikte Hareket Ederek Güzel Yarınlara Kavuşacağız” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, ( KOVİD-19) salgınını bertaraf etmek ve yayılmasını önlemek amacıyla alınan tedbirler kapsamında; Mahalle Muhtarlarını ziyaret ederek kolonya, maske ve eldivenlerin bulunduğu sağlık kitlerini teslim etti.

ilce-baskani-ilhan-beraat-kandili-dolayisiyla-bir-mesaj-yayimladi

İLÇE BAŞKANI İLHAN BERAAT KANDİLİ DOLAYISIYLA BİR MESAJ YAYIMLADI

MHP(Milliyetçi Hareket Partisi) Battalgazi İlçe Başkanı İlhan İlhan, Berat Kandili dolayısıyla yayınladığı mesajında merhametin, iyiliğin, umut ve huzurun gecesi, On Bir Ayın Sultanı Ramazan-ı Şerifin müjdecisi Berat Kandilinizi tebrik ediyorum dedi.

mhp-battalgazi-ilce-baskani-ilhan-ilhan-5-nisan-avukatlar-gunu-dolayisiyla-bir-kutlama-mesaji-yayinladi

MHP Battalgazi İlçe Başkanı İlhan İlhan, 5 Nisan Avukatlar Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Avukatların kanun hâkimiyetinin ve hukukun üstünlüğünün en önemli unsurları olmanın yanında insanların savunma hakkını üstlenerek demokrasinin yaşanmasında ve gelişmesinde de önemli bir konuma sahip olduğunu ifade eden Başkan İlhan, avukatların adalet ve hakkaniyetin sağlanması hususunda yürüttükleri görev ve sorumluluğun önemine dikkat çekti.

ilce-baskani-ilhan--turkes-beyin-yaktigi-mesale-sonmeyecek

İLÇE BAŞKANI İLHAN : TÜRKEŞ BEY'İN YAKTIĞI MEŞALE SÖNMEYECEK

Vefatının 23. Yıldönümünde, Başbuğumuz Alparslan Türkeş'in izinde, Liderimiz Sayın Devlet Bahçelinin gösterdiği doğrultuda yürümek bizler için onur ve gurur meselesidir.

battalgazi-belediye-baskani-guder-7-aylik-maasini-bagisladi

Battalgazi Belediye Başkanı Güder 7 aylık maaşını bağışladı

Battalgazi Belediye Başkanı Güder 7 aylık maaşını bağışladı

yesilyurt-belediye-baskani-5-aylik-maasini-bagisladi

Yeşilyurt Belediye Başkanı 5 aylık maaşını bağışladı

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başlatıığı,'Milli Dayanışma Kampanyası'na 5 maaşını bağışlayarak katılım sağladığını belirtti.

cumhurbaskani-erdogan-yeni-tedbirleri-acikladi

Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni tedbirleri açıkladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, koronavirüse karşı alınan yeni tedbirleri açıkladı. Şehirlerarası seyahatler valilik iznine bağlandı, yurt dışı uçuşlar tamamen sona erdi.

mhp-genel-baskani-sayin-devlet-bahceli-koronavirusle-ilgili-aciklamalar-yapti-aciklamalari-soyle

MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli, koronavirüsle ilgili açıklamalar yaptı. Açıklamaları şöyle:

Beşeriyet olağanüstü bir sürecin bütün yönlerini ağır bir şekilde yaşamaktadır. Ölümcül bir virüs insanlığa adeta savaş açmış durumdadır. Ülkeler, milletler, medeniyetler diken üstünde, bıçak sırtında, tahammül sınırındadır. KOVİD-19 musibetiyle mücadele de üst noktadadır.

yesilyurt-belediye-baskani-mehmet-cinardan-mirac-kandili-mesaji

YEŞİLYURT BELEDİYE BAŞKANI MEHMET ÇINAR’DAN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI:

“Miraç, Hüznün Ardından Gelen Sevinç Ve Yükseliştir” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Allah’ın lütuf ve inayetinin daha fazla hissedildiği Miraç’ın özünde, her türlü kötülükten arınma, insanlığın yararına değerler üretme, fedakârlık, paylaşma, sorumluluk, ilahi emirlere teslimiyet gösterme ve yüce mertebelere erişme vardır. “ dedi.

battalgazi-belediye-baskani-osman-guderin-mirac-kandili-mesaji

BATTALGAZİ BELEDİYE BAŞKANI OSMAN GÜDER’İN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI;

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Miraç Kandili nedeniyle bir mesaj yayınlayarak, “Miraç, birçok hikmeti içerisinde barındıran kutsal bir yolculuktur” dedi.

mhp-malatya-il-baskani-samanli-kastettigin-mhpli-vekilmi-madef-genel-baskani-yilmaz-durmus

MHP Malatya İl Başkanı Samanlı: Kastettiğin MHP’li vekilmi Madef genel başkanı Yılmaz Durmuş?..

MHP Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı MHP Malatya İl Başkanlığının sosyla medya resmi sayfasından Madef Başkanı Yılmaz Durmuş'a bir cevap geldi. Başkan Samanlı Madef başkanına bahsettiğin MHP'li vekil mi diyerek, yazılı açıklamasını yaptı:

adil-gevrekten-tff-baskanina-ziyaret

Adil Gevrek'ten TFF Başkanına Ziyaret

Btc Turk Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir'e nezaket ziyaretinde bulundu.

mhp-kadin-kollari-il-baskani-selma-cicekbir-destandir-canakkale

MHP KADIN KOLLARI İL BAŞKANI SELMA ÇİÇEK,BİR DESTANDIR ÇANAKKALE

Malazgirt’te Alpaslan’ın dilinde, Surlarda Ulubatlı’nın elinde, Çanakkale cihadının yılında; Zemin kan kırmızı, ay yıldızı ak, O mübarek bayrak, işte bu bayrak! 18 Mart Çanakkale Zaferimiz Kutlu Olsun.

malatya-buyuksehir-belediye-baskani-selahattin-gurkan-turk-ocaginda

MALATYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SELAHATTİN GÜRKAN TÜRK OCAĞINDA

Malatya Türk Ocağı olarak bu haftaki sohbet programımızı da gerçekleştirdik. Rabbimize sonsuz şükürler olsun. Tüm dünyayı etkisi altına alan ve Dünya Sağlık Örgütü tarafından pandemi olarak tanımlanan coronavirüs salgını dolayısı ile devletimizin yetkili organları tarafından alınan kararlar neticesinde biz de bu sezon ki son programımızı gerçekleştirmiş olduk. “Temizlik imandandır” düsturunun muhatabı olan Müslüman Türk Milleti inanıyoruz ki devletimizin almış olduğu kararlarla birlikte bu hastalıktan en asgari şekilde etkilenecektir.

mhp-malatya-il-baskani-mesut-samanli-14-mart-tip-bayram-mesaji

MHP Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, 14 Mart Tıp Bayram mesajı

Ülkemizde önemli bir tarihsel olaya ve ayrıca Modern Tıp Mekteplerinin açılmasına dayanan 14 Mart Tıp Bayramı ayrılmaz bir bütün olarak tüm sağlık çalışanları açısından önem arz etmektedir. Sağlık camiasında unvan ayırt etmeksizin tüm personelin özverili çalışmaları sonucunda hizmet kalitesi yükselmektedir.

mhp-il-baskani-samanli-husumetli-olan-iki-akraba-aileyi-bir-araya-getirerek-baristirdi

MHP İl Başkanı Samanlı husumetli olan iki akraba aileyi bir araya getirerek barıştırdı.

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde ikamet eden ve 1 yıldır aralarında husumet bulunan Ulukaya ve Çolak aileleri Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı'nın girişimleri sonucu yeniden bir araya gelerek barıştı.