canlı yayın
il-emniyet-mudurlugu-basin-aciklamasi

İl Emniyet Müdürlüğü basın açıklaması

Genel Asayiş ve Kamu Düzeninin devamının sağlanması, suç işleme amacındakilerin caydırılması, aranan şahısların yakalanması ve Malatya halkımızın huzur ve güvenliğini en üst seviyede tesis etmek amacıyla Asayiş Şube Müdürlüğümüze bağlı ekiplerce yapılan çalışmalarda;

caliktan-malatya-osb-yatirimlari-aciklamasi

Çalık’tan Malatya OSB yatırımları açıklaması

AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, Malatya 1. Organize Sanayi Bölgesi arıtma tesisi için ihale sürecinin hızlandırıldığını bildirirken, OSB’deki kamulaştırma çalışmaları içinde şuanda 27 milyon TL ödeneğin Malatya’ya geldiğini kaydetti. Milletvekili Öznur Çalık, Malatya TSO Başkan Oğuzhan Ata Sadıkoğlu ve yatırımcı kurum müdürleri ile KOSGEB Malatya Merkez Müdürlüğünde bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

malatya-emniyet-mudurlugu-basin-aciklamasi

MALATYA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ BASIN AÇIKLAMASI

Ø 07.02.2020 tarihinde Aslanbey Mahallesinde bulunan bir ikametten (30.000 TL) para çalınması olayı; Ø 04.02.2020 tarihinde Fırat mahallesinde bulunan ikametten (15-20 adet Alkollü içeceklerin çalınması olayı, Ø 26.01.2020 tarihinde Hacı Abdi mahallesinde bulunan ikametten 12 kg ceviz çalınması olayı,

Malatya Valiliği Basın Açıklaması ( 04.02.2020)

1 Şubat 2020 tarihli www.kamupersoneli.net isimli haber sitesinde; Alevi Bektaşi Federasyonu Genel Başkanı Hüseyin GÜZELGÜL’ün “Malatya’da çoğu Alevi köyüne gerekli yardımların yapılmadığı, dertlerinin dinlenilmediği dernek olarak bu köylere yardım yapmak istediklerini ama Malatya Valiliği tarafından taleplerinin reddedildiği, Suriyelilerin boşalttığı 2 bin konteynırın boş durduğu, mağdur olan, barınma ihtiyacı olan insanların oraya yerleştirilmediği” ifadelerini içeren bir haber yer almıştır.

malatya-il-emniyet-mudurlugu-basin-aciklamasi

MALATYA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ BASIN AÇIKLAMASI

Haklarında adli işlem yapılan ve mahkemeler tarafından hüküm verilen (53) kişi 27 Ocak/02 Şubat 2020 tarihleri arasında Asayiş Şube Müdürlüğümüze bağlı ekipler tarafından yakalanarak adli mercilere teslim edilmiştir.

malatyaspordan-guilherme-aciklamasi

Malatyaspor'dan Guilherme açıklaması

Malatyaspor, Trabzonspor'un anlaşmaya vardığı Guilherme transferi için Bordo-Mavililer'in izin almadan görüştüğünü açıkladı.

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ MİLLETVEKİLLERİ DEPREM İLE İLGİLİ BASIN AÇIKLAMASI TBMM

Geçen cuma günü 20.55 te Elazığ lSivrice merkezli 6.8 lik bir afet meydana geldi, deprem meydana geldi. Bu depremden dolayı tüm ulusumuza geçmiş olsun diliyorum.

malatya-il-emniyet-mudurlugu-basin-aciklamasi

MALATYA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ BASIN AÇIKLAMASI

Asayiş Şube Müdürlüğümüze bağlı ekiplerce yapılan çalışmalarda 2 adet ruhsatsız tabanca ve 23 adet fişek, 1 adet kurusıkı tabanca, 2 adet ruhsatsız tüfek, ele geçirilmiştir.

malatya-il-emniyet-mudurlugu-basin-aciklamasi

MALATYA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ BASIN AÇIKLAMASI

İl Emniyet Müdürlüğü olarak Malatya halkımızın huzur ve güvenliği kamu düzenin sağlanması, suç ve suçlularla etkin mücadele kapsamında, TEM Şube Müdürlüğü, KOM Şube Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü, Yeşilyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü, Battalgazi İlçe Emniyet Müdürlüğü, Trafik Denetleme ve Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüklerimiz tarafından 2019 Yılı ARALIK ayı içerisinde gerçekleştirilen uygulama ve denetimler sonucunda;

malatya-il-emniyet-mudurlugu-basin-aciklamasi

MALATYA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ BASIN AÇIKLAMASI

Haklarında adli işlem yapılan ve mahkemeler tarafından hüküm verilen 39 kişi 30 Aralık/5 Ocak 2020 tarihleri arasında Asayiş Şube Müdürlüğümüze bağlı ekipler tarafından yakalanarak adli mercilere teslim edilmiştir.

-malatya-il-emniyet-mudurlugu-aciklamasi

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Açıklaması

29.12.2019 günü Hasan bey caddesi üzerinde bulunan bir adreste uyuşturucu madde satıldığı bilgisinin elde edilmesi üzerine yetkili makamlardan alının arama kararına istinaden bahse konu adreste Battalgazi Suç Önleme ve Soruşturma Büro ekipleri olarak yapılan kapsamlı çalışma neticesinde çok sayıda gizli kaçış noktası olan adrese girilmiş

saadet-partisi-malatya-il-baskani--osman-marasalinin-basin-aciklamasi

SAADET PARTİSİ MALATYA İL BAŞKANI OSMAN MARASALI’NIN BASIN AÇIKLAMASI

Saadet Partisi İl Başkanlığı olarak ülke meselelerine bakış açımızı yansıttığımız aylık il divan toplantımıza hoş geldiniz. Bu toplantılarda sesimizi Malatya kamuoyuna duyurmaya vesile olan basın mensuplarımıza hasseten teşekkür ediyorum

malatya-il-emniyet-mudurlugu-basin-aciklamasi

MALATYA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ BASIN AÇIKLAMASI

Son dönemde gündemde olan Aile İçi ve Kadına Yönelik Şiddet vakalarının olumsuz algı yaratılarak işlenmesi nedeniyle konuyla ilgili tüm kamu kurumlarının yıpratıldığı, bu bağlamda gerekli önleyici ve koruyucu tedbirlerin ilgili üst makamlara bildirilerek gecikmeksizin alınmasının ayrı bir önem arz ettiği görülmüştür.

dogu-turkistan-cin-zulmu-basin-aciklamasi

DOĞU TÜRKİSTAN ÇİN ZULMÜ BASIN AÇIKLAMASI

2019 yılının son günlerini yaşıyoruz. Bu günlerde de İkinci Dünya Savaşının ardından geçen 74 yıla rağmen yeryüzünde barış ve adaletin tesis edilemediğine tanıklık ediyoruz. Dünyanın birçok yerinde insan hakları ihlallerinin yaşandığını, temel hak ve özgürlüklerin hiçe sayıldığını görüyoruz. Dünya siyasetine hak ve adalet değil, güç ve çıkar yön vermektedir. Başta ABD olmak üzere teknolojik bakımdan güçlü olan ülkeler, çıkarlarını her türlü kutsalın üzerinde tutarak zayıf bırakılmış ülkeleri ve halkları ezmeye devam etmektedir.

malatya-il-emniyet-mudurlugu-basin-aciklamasi

MALATYA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ BASIN AÇIKLAMASI

Asayiş Şube Müdürlüğü PENÇE-2 timi olarak 17.12.2019 tarihinde yapmış olduğumuz çalışmada Alacakapı Mahallesinde şüphe üzerine durdurulan ticari araçta bulunan 3 şahıs ve araçta yapılan detaylı incelemeler sonucunda bir miktar SENTETİK KANNOBİNOİD ( BONZAİ ) maddesi ele geçirilmiş şahıslar hakkında gerekli adli işlemler yapılmıştır.

malatya-il-emniyet-mudurlugu-basin-aciklamasi

MALATYA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ BASIN AÇIKLAMASI

12.11. 2019 günü F.E. isimli bayan şahsın çevre yolu maliye otobüs duraklarında güveni kötüye kullanma yöntemiyle cep telefonun çalınması, 14.10.2019 günü M.H. isimli şahsın çevre yolu maliye otobüs duraklarında meydana gelen güveni kötüye kullanma yöntemiyle cep telefonunun çalınması, 05.11.2019 günü R.S. isimli şahsın Emeksiz Caddesi üzerinde güveni kötüye kullanma yöntemiyle 200 TL parasının çalınması olaylarıyla alakalı olarak; Olayların faili olan şahsın yakalanmasına yönelik Asayiş Şube Müdürlüğümüze bağlı ekiplerce yapılan çalışmalarda 25.11.2019 günü E.T. isimli şahıs yakalanmıştır 26.11.2019 günü adli makamlara sevk edilen şüpheli Mahkemece tutuklanmıştır

basin-aciklamasi

BASIN AÇIKLAMASI

21.11.2019 tarihinde kendilerini Polis, Asker ve Savcı olarak tanıtan (1) şüpheli şahıs, mağdur vatandaş üzerinde korku ve panik yaratmak suretiyle ikametinde bulunan (4 adet cumhuriyet altını, 2 adet çeyrek altın, 1 adet 22 gram altın bilezik, 1 adet yarım altın, 1 adet altın nazarlık, 1 adet saat kayışı, 1 adet gümüş yüzük, 1 adet gümüş set (küpe ve kolye), 1 adet altın bileklik, 1 adet altın künye, 1 adet saat, 1 adet inci takım (kolye ve küpe), 1 adet gümüş yüzük, 1 adet mini altın set (yüzük küpe kolye), 1 adet altın kolye ucu üçgen nazarlık, 1adet altın kolye ve 3500 TL parayı belirledikleri noktaya bıraktırmak suretiyle bahse konu değerli eşya ve paraları alarak olay yerinden uzaklaşmışlardır.

24-kasim-ogretmenler-gunu--basin-aciklamasi

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ BASIN AÇIKLAMASI

Dünyadaki en onurlu mesleklerin başında gelen öğretmenlik; emek, sabır ve hoşgörü isteyen, bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar değerli, saygın bir meslektir. Kendini geliştiren ve ufku açık öğretmenlerimiz sayesinde ülkemiz, muasır medeniyetler seviyesinin de üstüne çıkarak, aydınlık yolda yürümeye devam edecektir. Günümüzdeki eğitim ve bilişim teknolojilerinde yaşanan gelişmelere bağlı olarak öğretmenlerin bilginin üretilmesi, geliştirilmesi ve geleceğe aktarılması sürecindeki öncü rolü geçmişte olduğu gibi bugün de sürmektedir.

basin-aciklamasi

BASIN AÇIKLAMASI

PENÇE TİMLERİMİZ : 28 Personelden oluşan 2 ekip olarak görev yapacaktır. Merkez, Yeşilyurt ve Battalgazi ilçelerimizde sürekli ring halinde bulunarak halkımızın yoğun olarak bulunduğu yerlerde meydana gelen sıcak olaylara müdahale edecek, şüpheli şahıslar ve araçlar üzerinde “şok uygulama” yaparak meydana gelebilecek olayların önlenmesi için çalışacaklar.

-tc--malatya-valiligi--il-emniyet-mudurlugu--12-11-2019--basin-aciklamasi

T.C. MALATYA VALİLİĞİ İl Emniyet Müdürlüğü 12/11/2019 BASIN AÇIKLAMASI

Malatya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğümüzce ilimiz Hoca Ahmet Yesevi Mahallesinde meydana gelen (9) ton açıktan odun hırsızlığı olayı ile ilgili olarak ekiplerimizce yapılan çalışmalarda;