canlı yayın
mhp-lideri-bahceliden-siyasi-partiler-kanunu-aciklamasi-tam-destek-verecegiz

MHP Lideri Bahçeli'den Siyasi Partiler Kanunu açıklaması: Tam destek vereceğiz

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Siyasi Partiler Kanunu'yla ilgili tartışmalara ilişkin, "Son gelişmeleri dikkate aldığımız vakit anlaşılıyor ki bu reformlar acilen çıkartılmalıdır." dedi.

mhp-malatya-il-baskani-mesut-samanlinin-ramazan-bayrami-dolayisiyla-yaptigi-basin-aciklamasidir

MHP MALATYA İL BAŞKANI MESUT SAMANLI’NIN RAMAZAN BAYRAMI DOLAYISIYLA YAPTIĞI BASIN AÇIKLAMASIDIR;

Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş olan mübarek Ramazan Ayını geride bırakarak bayram günlerine ulaşmış, bulunmaktayız.

mhp-malatya-il-baskanligi-19-mayis-ataturku-anmagenclik-ve-spor-bayrami-ile-alakali-basin-aciklamasidir

MHP MALATYA İL BAŞKANLIĞI 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA,GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI İLE ALAKALI BASIN AÇIKLAMASIDIR.

101. yıldönümüne ulaştığımız 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı gurur ve coşkuyla kutluyorum. 19 Mayıs 1919 Türk Milletinin yeniden doğuşunun başlanıgıcı olan bir gündür ve bizler için çok büyük bir anlam ve öneme sahiptir.

iyi-parti-isparta-milletvekili--aylin-cesurun-basin-aciklamasi

İYİ PARTİ ISPARTA MİLLETVEKİLİ AYLİN CESUR’UN BASIN AÇIKLAMASI

Basınımızın Değerli Temsilcileri, sizi ve Yüce Milletimizi saygıyla selamlıyorum. Sözlerime; Van’daki alçak saldırıda şehit düşen Vefa Destek Grubu görevlilerine Yüce Allah’tan Rahmet, acılı ailelerine ve milletimize başsağlığı ve sabır dileyerek başlamak istiyorum.

tc-malatya-valilik-basin-aciklamasi

T.C .MALATYA VALİLİK BASIN AÇIKLAMASI

Bir ilçemize bağlı mezrada corona virüs tespit edilmesi sonucu karantinaya alınmıştır

ibrahim-kalindan-bayram-icin-sokaga-cikma-yasagi-aciklamasi

İbrahim Kalın'dan bayram için sokağa çıkma yasağı açıklaması

Kalın, 24 TV'de Helin Aslan'ın gündeme ilişkin sorularını cevapladı. Normalleşme sürecine ilişkin yol haritasının sorulması üzerine Kalın, normalleşme sonunda ortaya çıkacak "yeni normal"in, "eski normal"den farklı olacağını, maskelerle sosyal mesafeyi gözeterek ve diğer tedbirlerle yaşamaya devam edileceğini anlatarak, tedbirlerin tamamen ortadan kalkacağı tarihe ilişkin bir kehanette bulunmanın mümkün olmadığını söyledi.

cetin-turk-yilmazin-3-mayis-turkculuk-gunu-ile-ilgili-basin-aciklamasidir

ÇETİN TÜRK YILMAZ'IN 3 MAYIS TÜRKÇÜLÜK GÜNÜ İLE İLGİLİ BASIN AÇIKLAMASIDIR.

KAMU- SEN İL TEMSİLCİSİ VE TÜRK EĞİTİM SEN MALATYA ŞUBESİ BAŞKANI Çetin Türkyılmaz 'ın 3 MAYIS TÜRKÇÜLÜK GÜNÜ İLE İLGİLİ BASIN AÇIKLAMASIDIR. 3 MAYIS TÜRKÇÜLÜK GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN!..

chp-malatya-il-baskani-enver-kirazin-1-mayis-aciklamasi

CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz'ın 1 Mayıs açıklaması

CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, “1 Mayıs, işçinin, emekçinin, çalışanın, köylünün, esnafın, ev hanımının, ezilenin, dışlananın, sömürülenin bayramıdır. Herkes bilsin ki Cumhuriyet Halk Partisi ezilenlerin, dışlananların, yok sayılanların yoldaşıdır, yol arkadaşıdır” dedi...

malatya-il-emniyet-mudurlugu-basin-aciklamasi

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Basın açıklaması

"KARARLI MÜCADELEMİZ GÜVENLİĞİNİZ İÇİN" 27-28/04/2020 günlerinde bir iş yerine karşı iki kez kurşunlama olayı ile Birden Fazla Kişi Tarafından Gece Vakti Silahla Yağma olaylarının şüphelileri Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliğince yapılan çalışmalar sonucu yakalanmıştır.

mtuden-koronavirusun-hizli-teshisine-yapay-zeka-sistemi-aciklamasi

MTÜ’den “Koronavirüsün hızlı teşhisine yapay zeka sistemi” açıklaması

Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) Öğretim Üyesi Dr. Öğretim Üyesi Deniz Korkmaz ve Fırat Üniversitesi Araştırma Görevlisi Dr. Ferhat Uçar’ın birlikte geliştirdiği “COVIDiagnosis-Net” isimli bir yapay zeka sistemi ile koronavirüsün teşhisini hızlı bir şekilde belirlenebileceğini ortaya çıkardılar.

diyanetten-oruc-aciklamasi

Diyanet'ten 'oruç' açıklaması

Din İşleri Yüksek Kurulu, Covid-19 salgını nedeniyle Ramazan ayı ve oruç ibadetiyle ilgili vatandaşlardan gelen sorular üzerine kimlerin oruç tutup, kimlerin tutamayacağına dair bir açıklama yaptı. Oruç ibadetinin ertelenmesinin mümkün olmadığının belirtildiği açıklamada şu ifadelere yer verildi:

malatya-il-emniyet-mudurlugu-basin-aciklamasi

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Basın Açıklaması

BAŞKA YOL YOK. UYUŞTURUCUYA GEÇİT YOK. 07.04.2020 günü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz görevlilerince yapılan istihbari çalışmalarda; Uyuşturucu ile mücadele kapsamında TCK 188/3 (Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti Yapmak) maddesi gereğince;

chp-gaziantep-ortak-basin-aciklamasi

CHP GAZİANTEP ORTAK BASIN AÇIKLAMASI

Değerli Basın Mensupları ; CHP Gaziantep İl Başkanımız Hayri Sucu, Milletvekilimiz Bayram Yılmazkaya, Milletvekilimiz İrfan Kaplan, Şahinbey İlçe Başkanımız Zeki Gürsel, Şehitkamil İlçe Başkanımız Mehmet Coşkun Atalamış'ın sosyal medya paylaşımlarından dolayı ortak yaptıkları basın açıklaması aşağıda sunulmuştur. İlgi ve değerlendirmenize sunar, iyi çalışmalar dileriz.

mhp-malatya-il-baskanligi-yaslilarimiz-ile-alakali-basin-aciklamasi

MHP Malatya il başkanlığı yaşlılarımız ile alakalı basın açıklaması

‘’YAŞLILARIMIZ YAŞAYAN HAFIZALARIMIZ VE EN BÜYÜK DEĞERLERİMİZDİR.’’

malatya-il-emniyet-mudurlugu-basin-aciklamasi

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Basın açıklaması

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce; Uyuşturucu ile mücadele kapsamında TCK’nın 188/3 – 188/6 (Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti Yapmak) ve TCK’nın 191. maddesinden (Kullanmak İçin Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek veya Bulundurmak) suçlarından 18.03.2020-24.03.2020 tarihleri arasında İlimiz genelinde;

malatya-saglik-mudurlugunden-coronavirus-aciklamasi

Malatya Sağlık Müdürlüğünden Coronavirüs açıklaması

Tüm dünyada görülen ve ülkemizde de etkisini gösteren Yeni Koronavirüs (COVID-19) hastalığı nedeniyle yurt dışından gelen vatandaşlarımızın 14 gün kuralına uymaları gerekmektedir. Numune sonucu pozitif olan vatandaşlarımızla temas eden kişiler için; Bilim Kurulu tarafından belirlenen temaslı takibi hakkındaki kararlar doğrultusunda ilimizde yürütülen çalışmalar şunlardır:

mhp-lideri-bahceliden-koronavirus-aciklamasi-mumkun-mertebe-evde-kalin

MHP Lideri Bahçeli'den koronavirüs açıklaması: Mümkün mertebe evde kalın

Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Devlet Bahçeli, şu açıklamalarda bulundu; İnsanlık tarihi yaygın savaşların, aynı zamanda salgın hastalıkların da tarihidir. Hayvanların evcilleştirilmesi, tarım devrimi, kent hayatının tezahür etmesiyle birlikte insan vücuduna yararlı ve zararlı bakteriler dolaşıma girerek beşeriyetin varlığına doğrudan tesir etmeye başlamıştır

malatya-il-emniyet-mudurlugu-basin-aciklamasi

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü basın açıklaması

"KARARLI MÜCADELEMİZ GÜVENLİĞİNİZ İÇİN" Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı Koordinesinde, Malatya İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğünce yapılan planlı çalışma neticesi, 16/03/2020 günü Malatya İl Merkezi ve İlçelerde 24 adreste, KOM Şube koordinesinde, İstihbarat, TEM, Narkotik ve Asayiş Şube Müdürlüklerinden toplam 90 personelin katılımıyla yapılan eş zamanlı operasyonda; Silah Ticareti yaptıkları tespit edilen (5) şüpheli ve bunlardan silah ve mermi satın aldıkları tespit edilen/değerlendirilen (9) şüpheli yakalanarak gözaltına alınmıştır.

malatyada-koronavirus-aciklamasi

Malatya’da koronavirüs açıklaması

Sosyal medyada bazı kişilerin, özel kıyafetli sağlık görevlilerinin bir apartmanın önündeki fotoğraflarını paylaşarak apartmanın koronavirüs nedeniyle karantina altına alındığına ilişkin paylaşımlarına karşın, hasta ve karantina iddialarını doğru olmadığı bildirildi

il-emniyet-mudurlugu-basin-aciklamasi

İl Emniyet Müdürlüğü basın açıklaması

Genel Asayiş ve Kamu Düzeninin devamının sağlanması, suç işleme amacındakilerin caydırılması, aranan şahısların yakalanması ve Malatya halkımızın huzur ve güvenliğini en üst seviyede tesis etmek amacıyla Emniyet Müdürlüğümüze bağlı ekiplerce yapılan çalışmalarda;