canlı yayın
aklanmak-icin-mi-ak-partiden-aday-adayi-oldu

AKLANMAK İÇİN Mİ AK PARTİDEN ADAY ADAYI OLDU?

2015-2021 Dönemi AK Parti il Başkanı Metin Polat’ın 28. Dönem milletvekilliği olma nedeni kendisi hakkında açılması beklenen ve açılmış olan davalardan aklanmak için mi oldu sorusunu soruyoruz?

bilim-kurulu-uyesi-acikladi-eylulde-10-merkezde-basliyor

Bilim Kurulu Üyesi açıkladı! Eylül'de 10 merkezde başlıyor

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Serap Şimşek Yavuz, Kovid-19´a karşı Çin ile Almanya ve ABD´nin ortak yürüttüğü iki ayrı aşı çalışmasının son aşaması olan Faz 3

baskan-adayi-ahmet-koseden-yeni-malatyaspora-bayram-hediyesi

Başkan Adayı Ahmet Köse'den Yeni Malatyaspor'a Bayram Hediyesi

BtcTurk Yeni Malatyaspor'da başkan adaylığını açıklayan Ahmet Köse, sarı-kırmızılı kulübün taraftarlarına bayram müjdesi verdi.

sayin-devlet-bahceli-partimizin-tek-adayi

Sayın Devlet Bahçeli partimizin tek adayı

MHP Genel Başkan Yardımcısı, İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, "Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli, 13. Olağan Büyük Kurulta'yda partimizin ve camiamızın tek adayıdır. Bunun dışında hariçten kendilerine aday süsü vermeye çalışacaklar çıkabilir. Ancak bunların Ülkücü iradeyi etkilemeleri ve teşkilatlarımızın gerçekleştireceği kongrelere nüfuz etmeleri mümkün değildir. Güçlü ve caydırıcı Ülkücü irade, hiçbir maceraya ve hiçbir maceraperestin rol çalma çabasına izin vermeyecektir" diye ifade etti.

yeni-malatyaspor-baskan-adayi-inandan-aciklama

Yeni Malatyaspor Başkan Adayı İnan'dan Açıklama

İş adamı Mehmet İnan Yeni Malatyaspor hakkında açıklamalarda bulundu. Alınan kötü sonuçların ardından İş adamı İnan taraftara seslendi

guder-zenginliklerimizi-tanitmak-icin-buradayiz

GÜDER: “ZENGİNLİKLERİMİZİ TANITMAK İÇİN BURADAYIZ”

Malatya Tanıtım Günlerinde Sanal Gözlük beğeni topluyor İstanbul Yenikapı’da düzenlenen 3.Geleneksel Malatya Tanıtım Günleri’nde Battalgazi Belediyesi tarafından “Battalgazi Medeniyetin Kalbi” temasıyla açılan stantta gösterilen yoğun ilgiden memnun olduğunu belirten Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Malatya’mızı, Malatya’mızın zenginliklerini, güzelliklerini Malatya dışına taşımak için bizde Battalgazi Belediyesi olarak Battalgazi’deki tarihimizi, kültürümüzü ve zenginliklerimizi buraya taşıdık” dedi.

eskimalatyadaki-tarihi-eserlerin-tanitimi-icin-bursadayiz

ESKİMALATYA’DAKİ TARİHİ ESERLERİN TANITIMI İÇİN BURSADAYIZ

Başkan Güder: “Arslantepe’yi Dünya Kültür rotasına almak istiyoruz”. Bursa’da 4’üncüsü düzenlenen ‘Anadolu Günlerinde’ Battalgazi Belediyesi tarihi dip derinliğini anlatmak için çalışmalarını sürdürüyor. Başta Arslantepe ve Eskimalatya bölgesinde bulunan tarihi eserleri fuarda öne çıkaran Battalgazi Belediyesi, bölgenin ve Malatya’nın en etkin tanıtımını yapmak için canla başla çalışıyor.

turmob-genel-baskan-adayi-eski-devlet-bakani-turker-

TÜRMOB GENEL BAŞKAN ADAYI ESKİ DEVLET BAKANI TÜRKER :

-1987 YILINDAN BU YANA DOLAR İNİŞ ÇIKIŞI , TÜRKİYE’NİN KONVERTİBL OLMASINDAN SONRA YOKSULLAŞTIRMA POLİTİKASI OLMUŞTUR Türkiye Muhasebeciler Platformu Adayı eski Devlet Bakanı Masum Türker TÜRMOB Genel Başkanlığına aday oldu. Destek almak amacıyla Gaziantep Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odasında bir toplantı yapan Türker muhasebe mesleğinin sorunlarına da değindi

evkur-yeni-malatyaspor-kulubu-baskan-adayi-sevket-salik

Evkur Yeni Malatyaspor Kulübü Başkan Adayı Şevket SALİK

Davetimize katılan Malatya'nın değerli basın mensuplarına tüm yönetimim adına teşekkür ediyorum. Birlikte güzel bir sohbet fırsatı yakaladık bugün. Siz değerli gazeteci dostlarımızın da yakından takip ettiği projelerimizi yüz yüze paylaşma, fikir alışverişinde bulunma fırsatı bizler için çok değerli. Bilindiği üzere Malatya'mızın en önde gelen değerlerinden olan Yeni Malatyaspor kulübümüz ile ilgili sorunlar bitmek bilmiyor.

karakavak-muhtar-adayi-gungor-cok-onemli-projelerimiz-var

KARAKAVAK MUHTAR ADAYI GÜNGÖR ÇOK ÖNEMLİ PROJELERİMİZ VAR

Gelin hep beraber kenarda köşede kalmış bir mahalle yerine güvenli nezih ve temiz bir mahalle olalım...İHSAN GÜNGÖR Karakavak muhtar adyı

baskan-adayi-comertoglundan-onemli-aciklamalar

BAŞKAN ADAYI CÖMERTOĞLU'NDAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

Arapgir CHP Belediye Başkan Adayı Haluk CÖMEROĞLU "Hep doğrulardan yana olduk, haksızlıklar karşısında durmaya devam edeceğiz. Millet ne derse o olacak."

chp-baskan-adayi-bayram

CHP BAŞKAN ADAYI BAYRAM

Doğanşehir Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Mustafa BAYRAM seçim çalışmalarına son sürat devam ediyor.

baskan-adayi-mutafa-kirteke-akcadagda-buyuk-basari-elde-edecegiz

BAŞKAN ADAYI MUTAFA KIRTEKE: AKÇADAĞ'DA BÜYÜK BAŞARI ELDE EDECEĞİZ

Cumhur ittifakı Akçadağ adayı Mustafa Kırteke bugüne kadar yaptığımız çalışmalar sonucunda vatandaşlarımızın bize olan büyük ilgisi 31 Martta büyük bir başarı elde edeceğimizi gösteriyor.

mustafa-pasa-mahallesi-icin-el-ele

MUSTAFA PAŞA MAHALLESİ İÇİN EL ELE

Muhtar Adayı Şaban KAYA "Daha güzel bir Büyük Mustafa Paşa Mahallesi için birlikte yönetim vadediyorum" dedi.

mehmet-fatih-gonultas-cukurdere-mahalle-muhtar-adayi

Mehmet Fatih Gönültaş Çukurdere Mahalle muhtar adayı.

20 yılı aşkın süredir mahallemizde yaşıyorum, mahallemizin sorunlarını çok iyi biliyorum bu sorunlarıda beraber çözeceğiz

muhtar-adayi-irfan-kaya-mahallemizi-birlikte-yonetecegiz

MUHTAR ADAYI İRFAN KAYA MAHALLEMİZİ BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ.

Bostanbaşı Mahallesi Muhtar adayı İrfan KAYA Gazetemize yaptığı açıklamada Seçilmesi halinde çok önemli projelerinin olduğunu açıkladı.