canlı yayın
vali-hatipoglundan-anlamli-ziyaret

Vali Hatipoğlu'ndan Anlamlı Ziyaret

Adı E.B 12 Yaşında Sereblal palsi, kronik akciğer yetmezliği , skolyoz, trekeostomili cihaza bağlı yaşam mücadelesi veriyor.

baskan-gudere-anlamli-ziyaret

BAŞKAN GÜDER’E ANLAMLI ZİYARET

Süper Lig ekiplerinden temsilcimiz Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek ve yönetim kurulu üyeleri, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’i makamında ziyaret ederek, bir süre sohbet etti.

muhtarlardan-baskan-gudere-anlamli-ziyaret

MUHTARLARDAN BAŞKAN GÜDER’E ANLAMLI ZİYARET

19 Ekim Muhtarlar Günü’ dolayısıyla Malatya’da faaliyet gösteren dernek başkanları beraberindeki bazı muhtarlarla birlikte Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’i makamında ziyaret etti.

bilim-kurulu-uyesi-acikladi-eylulde-10-merkezde-basliyor

Bilim Kurulu Üyesi açıkladı! Eylül'de 10 merkezde başlıyor

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Serap Şimşek Yavuz, Kovid-19´a karşı Çin ile Almanya ve ABD´nin ortak yürüttüğü iki ayrı aşı çalışmasının son aşaması olan Faz 3

buyuksehir-belediyesinden-anlamli-bir-hizmet-daha

Büyükşehir Belediyesinden anlamlı bir hizmet daha

KERNEK KÜLLİYESİ’NE HAYIR ÇARŞISI YAPILIYOR Sosyal Belediyecilik anlayışı içerisinde çalışmalar gerçekleştiren Malatya Büyükşehir Belediyesi Kernek Külliyesi altına “Emanet Çarşısı” kuruyor. Çarşıda hayır sahiplerinin giysi, ayakkabı gibi bağışları ihtiyaç sahipleriyle buluşturulacak.

baskan-guderden-anlamli-ziyaret

BAŞKAN GÜDER’DEN ANLAMLI ZİYARET

BATTALGAZİ’DE Kİ YÖNETİCİLER ŞEHİT AİLELERİNİN ANNELER GÜNÜ’NÜ KUTLADI. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Anneler Gününde şehit annelerini evlerinde ziyaret edip çiçek ve hediye takdim etti. Başkan Güder, “Bu güzel Anneler gününde şehitlerimizin kıymetli annelerini ziyaret ederek Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın selamlarını ilettik ve her konuda yanlarında olduğumuzu ifade ederek, hayır dualarını aldık” dedi.

futbolcu-mesut-ozilden-kizilaya-anlamli-bagis

Futbolcu Mesut Özil’den Kızılay’a anlamlı bağış

Geçen yıl Amine Gülşe ile evlenen ve düğün yemeğini Kızılay’a bağışlayarak 16 bin kişiye yardım eden Mesut Özil’e, Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık da desteklerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

ak-parti-battalgazi-ilce-teskilatindan-polislere-ve-saglik-calisanlarina-anlamli-ziyaret

AK Parti Battalgazi ilçe teşkilatından Polislere ve Sağlık çalışanlarına anlamlı ziyaret

Ak Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, Battalgazi İlçe Gençlik Kolları Başkanı Harun Erdem ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Malatya Hasan Çalık Devlet Hastanesi ve Malatya İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis kontrol noktalarını ziyaret etti.

chp-gencliginden--anlamli-proje

CHP GENÇLİĞİNDEN ANLAMLI PROJE

Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve bütün dünyaya hızla yayılan koronavirüs hastalığı sebebiyle, Türkiye’de bazı önlemler alındı. Alınan bu önlemlerin başında 65 yaş ve üzeri vatandaşların sokağa çıkması yasaklandı. Sokağa çıkma yasağı olan 65 yaş ve üzeri vatandaşların yardımına Cumhuriyet Halk Partisi Gaziantep Gençlik örgütü koştu.

mevden-baskan-gudere-anlamli-ziyaret

MEV’DEN BAŞKAN GÜDER’E ANLAMLI ZİYARET

Malatya Eğitim Vakfı (MEV) Başkanı Naim Kayısıcı ve yönetim kurulu üyeleri, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’i ziyaret etti. Başkan Güder, “Belediyeler olarak dernek ve vakıflar üzerinde bazı yükümlülükleri yerine getirmemiz gerekiyor” dedi

yesilderden-kizilaya-anlamli-plaket

YEŞİLDERden Kızılay’a anlamlı plaket

Kızılay Malatya Şubesi tarafından, çevreyolu altı olarak tabir edilen Yeşiltepe ve civar mahalleleri kapsayan bölgede 1.000 Adet mont dağıtımı yapılmasının ardından YEŞİLDER’den, Kızılay Malatya Şube Başkanı Ramazan Soylu’ya, teşekkür plaketi verildi

ogretmenlerden-baskan-gurkana-anlamli-ziyaret

ÖĞRETMENLERDEN BAŞKAN GÜRKAN’A ANLAMLI ZİYARET

Öğretmenler Günü dolayısıyla Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesine bağlı Eğitim Merkezlerinde görev yapan öğretmenler, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret ederek, çiçek takdim ettiler.

mhp-kadin-kollarindan-anlamli-etkinlik

MHP KADIN KOLLARI’NDAN ANLAMLI ETKİNLİK

MHP Malatya İl Kadın Kolları Başkanlığından anlamlı etkinlik. Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Kadın Kolları İl teşkilatı olarak ‘Güçlü Kadın Güçlü Türkiye’ düsturuyla başlatmış olduğu kadınlara yönelik kurslarda yıl içinde yapılan el işleri sergisinin açılışı Kışla Atatürk caddesinde açıldı. Sergide el emeği göz nuru el işlerinin sergilendiği sergiye vatandaşların ilgisi büyük oldu.

ozel-cocuklardan-anlamli-ziyaret

ÖZEL ÇOCUKLARDAN ANLAMLI ZİYARET

Battalgazi Belediyesi Engelsiz Yaşam ve Rehabilitasyon Merkezi’nde Eğitim ve tedavi gören özel gereksinimli çocuklar, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma günü dolayısıyla Doğal Yaşam Parkı ve Hayvan Barınağı’nı ziyaret etti

modern-ve-anlamli-bir-tesisi-yesilyurta-kazandirmaktan-onur-duyuyoruz

“Modern Ve Anlamlı Bir Tesisi Yeşilyurt’a Kazandırmaktan Onur Duyuyoruz”

Bölgenin en modern ‘Ambalaj Atığı Toplama-Ayırma Tesisi’ projesini Yeşilyurt’a kazandırdıklarını ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Yeşilyurt Belediyesi olarak çevre ve doğaya verdiğimiz önemden dolayı ilçemize böylesine modern, faydalı ve verimli bir yatırımı kazandırmanın gururunu yaşıyoruz. Temiz bir çevre ve sağlıklı bir dünya için elimizden geleni yapıyoruz.” diye konuştu.

kadin-kollarindan-anlamli-etkinlik

Kadın Kolları’ndan Anlamlı Etkinlik

MHP Malatya Kadın Kolları Uyuşturucuyla Mücadele Konulu gösteri düzenledi. Malatya Soykan Parkında düzenlenen gösteriye bir çok vatandaş iştirak etti.