canlı yayın
yesilyurtun-sagligini-korumak-oncelikli-gorevimiz

“Yeşilyurt’un Sağlığını Korumak Öncelikli Görevimiz”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Koronavirüs salgınından hemşerilerimizi muhafaza etmek adına hijyen ve temizlik uygulamalarımızı yoğunlaştırdık. Yeşilyurt’un sağlığını korumak öncelikli görevimizdir.” diye konuştu.

yesilyurtta-yasam-dolu-sosyal-konut-yukseliyor

“Yeşilyurt’ta Yaşam Dolu Sosyal Konut Yükseliyor”

Yeşilyurt’taki yaşam kalitesini artıracak yatırımlarına aralıksız devam eden Yeşilyurt Belediyesinin, deprem kuşağında ki Malatya’da sağlam, dayanıklı ve modern yaşam alanlarının sayısını artırmak adına planlamaya aldığı Topsöğüt Karşıyaka Mahallesinde mülkiyeti Yeşilyurt Belediyesine ait 9 bin 460 metrekare alandaki ‘Yeşil Topsöğüt Konutları’ projesinin yapım işi hız kesmeden devam ediyor.

yesilyurtumuz-deprem-egitiminde-on-plana-cikmistir

“Yeşilyurt’umuz Deprem Eğitiminde Ön Plana Çıkmıştır”

Yeşilyurt Belediyesi tarafından Malatya’ya kazandırılıp, bölgenin en büyük afet eğitim merkezi özelliklerine sahip Deprem Eğitim Simülasyon Merkezi ve Bilim Atölyesi, pandemi kuralları altında yeni dönem eğitim çalışmalarına başladı. Başkan Çınar, depremlerdeki can ve mal kaybını önlemek için 7’den 70’e herkesin yeterli seviyede deprem eğitimi alması gerektiğini söyledi.

yesilyurtumuzu-turk-bayraklariyla-donatiyoruz

“Yeşilyurt’umuzu Türk Bayraklarıyla Donatıyoruz”

ŞANLI BAYRAĞIMIZ ÖZGÜRLÜĞÜMÜZÜN SEMBOLÜDÜR” Yeşilyurt Belediyesi Zabıta İşler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen etkinliğe katılarak esnaflara, vatandaşlara ve 7’den 70’e herkese Türk Bayrağı hediye eden Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Nogay, ay yıldızlı bayrağın ilçenin her yerinde dalgalanması için Yeşilyurt’u karış karış gezerek Türk Bayrağı dağıttıklarını söyledi.

yesilyurtun-yoresel-lezzetleri-dunyayla-bulusacak

“Yeşilyurt’un Yöresel Lezzetleri Dünyayla Buluşacak”

Yeşilyurt’un yöresel lezzetlerinin tanıtımı ve satışını planlı bir faaliyet akışıyla geniş kesimlere ulaştırmanın yanı sıra kadınların girişimcilik kabiliyetlerinin arttırılması ve ekonomide bir aktör olarak yer almalarının sağlamak amacıyla kurulan Yeşilyurt Kadın Girişimi ve İşletme Kooperatifi, kurutmalıklar, salçalar, tatlılar ve yemekleri restorasyonu devam eden Tarihi Konaklarda yerli ve yabancı turistlerin beğenisine sunacak.

yesilyurtumuzun-turizm-potansiyelini-artiracak-ozel-bir-proje

“Yeşilyurt’umuzun Turizm Potansiyelini Artıracak Özel Bir Proje”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın yeni dönem vaatlerinden olan Şahintepesi Macera Parkı ve Sosyal Tesislerinin yapım işi başladı. Başkan Çınar, “ İlçemizin turizm potansiyelini artıracak kıymetli bir eseri daha hemşerilerimizin hizmetine sunmak adına dört koldan çalışıyoruz.” diye konuştu.

yesilyurtu-hafizalara-yerlestiriyoruz

“Yeşilyurt’u Hafızalara Yerleştiriyoruz

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Bursa’da 4.Anadolu Günlerinden en güzel şekilde istifade ediyoruz. Tarihi güzelliklerimizi ve kadim medeniyetimizi ziyaretçilerimizle paylaşırken, yöresel lezzetlerimizi ikram ediyoruz. Yeşilyurt bir nevi gelen misafirlerimizin zihinlerine yerleştiriyoruz.” dedi

yesilyurtu-farkli-kilan-tarihi-kulturu-ve-dogal-guzellikleridir

“Yeşilyurt’u Farklı Kılan; Tarihi, Kültürü ve Doğal Güzellikleridir”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yeşilyurt ile Doğanşehir sınırlarının kesiştiği noktada bulunan Melet Deresi ile buradaki doğal ve tarihi güzellikleri yerinde inceledi. Başkan Çınar, “İlçemizi farklı kılan; tarihi, kültürü ve doğal güzellikleridir. İlçemizin her noktasında farklı bir güzellik hâkimdir. Melet Deresindeki doğal zenginlikleri özellikle doğaseverlerin yakından görmesini tavsiye ediyorum.”dedi.

yesilyurta-bolgenin-en-modern-atik-getirme-merkezini-kazandiriyoruz

“Yeşilyurt’a Bölgenin En Modern Atık Getirme Merkezini Kazandırıyoruz”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “14 farklı atık grubunun toplanmasını sağlayacak Atık Getirme Merkezimizde ambalaj atıklarını doğaya atılmadan geri dönüşümünü sağlamış olacağız. Atıkların çeşitli işlemlerden geçirilerek yeniden hammadde olarak değerlendirilmesi enerji tasarrufuyla birlikte çevre sağlığı ve ekonomiye ciddi katkısı vardır” dedi.

yesilyurtta-ki-farkli-ve-ayricalikli-yasam-kosullari-bizleri-mutlu-ediyor

“Yeşilyurt’ta ki Farklı ve Ayrıcalıklı Yaşam Koşulları Bizleri Mutlu Ediyor”

Yeşilyurt’ta yeşil alan kapasitesini arttırmak üzere bugüne kadar 108 adet parkı hizmete sunup 376 bin 576 metrekare yeşil alanı ilçeye kazandıran Yeşilyurt Belediyesi tarafından hizmete sunulan sosyal tesis ve park alanlarına vatandaşlar büyük ilgi gösteriyor.

yesilyurt-muzeler-kenti-olacak

“Yeşilyurt, Müzeler Kenti Olacak”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Geçmişten gelen sağlam kadim bir medeniyetine sahip Yeşilyurt’umuzun tarihsel ve kültürel değerlerini gün yüzüne çıkarmak, yerli ve yabancı turistlerin dikkatini çekmek, turizm potansiyelini hareketlendirmek amacıyla Yeşilyurt’un öz kimliğine değer katacak farklı temalı müzelerin kurulması için çalışmalarımıza hız verdik” diye konuştu.

yesilyurtu-dunyaya-tanitacak-dev-bir-yatirim

“Yeşilyurt’u Dünyaya Tanıtacak Dev Bir Yatırım”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yeşilyurt’u 2023 vizyonuna ulaştıracak dev yatırımlar arasında yer alan ve bölgenin ekonomik ve sosyal yönden gelişimine önemli kazanımlar sağlayacak olan ‘Beylerderesi Şehir Parkı’ projesi ile Yeşilvadi (Beylerderesi) Barajının Yeşilyurt’u dünyaya tanıtacak dev bir yatırım olarak gördüklerini söyledi.

yesilyurtumuzu-cok-guzel-bir-gelecek-bekliyor

“Yeşilyurt’umuzu Çok Güzel Bir Gelecek Bekliyor”

Yeşilyurt Belediye Başkanı ve AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Mehmet Çınar, Yeşilyurt’lu hemşerilerinin dua ve destekleriyle 31 Mart’ta yeni bir tarih yazarak, AK Partinin en yüksek oranda oy alması için ev ve mahalle toplantılarına ağırlık verdiklerini, şahsına büyük ilgi gösteren vatandaşlara Yeşilyurt’u kalkındıracak yeni projelerini anlattıklarını söyledi.