canlı yayın
esnaf-siyasetin-dilinde-var-gonlunde-ve-butcede-yoktur

“Esnaf siyasetin dilinde var, gönlünde ve bütçede yoktur”

Keskin: “Esnaf siyasetin dilinde var, gönlünde ve bütçede yoktur” -“2021 bütçesinde esnaf ve sanatkarın beklentileri yine karşılanmamıştır” TESK Yönetim Kurulu Üyesi, MESOB Başkanı Şevket Keskin, TBMM’de bütçe görüşme açılış konuşmalarında iktidar ve muhalefet partilerince esnaf kelimesinin toplam da 36’kez, sanatkar kelimesinin ise hiç kullanılmadığını belirterek, “Esnaf camiasının sorunlarını gündeme getiren herkese teşekkür ediyoruz. Ancak esnaf ve sanatkarın beklentileri yine karşılanmamıştır. Siyasetin dilinde varız, gönlünde ve bütçede yokuz” dedi.

keskin-esnafimizin-sorunlarimizi-bakanimiz-pekcana-ilettik---

Keskin: “Esnafımızın sorunlarımızı Bakanımız Pekcan’a ilettik”

ürkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TSEK) Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan’ın video konferans sistemi ile TESK Yönetim Kurulu ile bir araya gelerek esnaf ve sanatkarların taleplerini dinlediğini bildirdi.

keskin-esnaf-camiasi-olarak-devletten-ve-belediyelerden-beklentilerimiz-var

Keskin, “Esnaf camiası olarak devletten ve belediyelerden beklentilerimiz var”

Keskin, “Esnaf camiası olarak devletten ve belediyelerden beklentilerimiz var” Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Yönetim Kurulu Üyesi, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, koronavirüs ile mücadele kapsamında alınan tedbirler ve yasaklar nedeniyle esnaf camiasında mağdur olan esnaf gruplarının bulunduğu belirterek, bu konuda devletten ve belediyelerden destek beklediklerini kaydetti.

esnafin-prim-gun-sayisi-indirilmelidir

“ESNAFIN PRİM GÜN SAYISI İNDİRİLMELİDİR.”

MHP Malatya Milletvekili Mehmet FENDOĞLU TBMM Genel Kurulu 42. Birleşiminde söz alarak “Esnafın sorunlarını dile getirip, Esnafın pirim gün sayısı indirlimelidir.” Ded

keskin-esnaf-ve-sanatkar-bag-kura-sosyal-guvenlik-primini-odeyemez-hale-gelmistir

Keskin, “Esnaf ve sanatkar Bağ-Kur’a sosyal güvenlik primini ödeyemez hale gelmiştir”

TESK Yönetim Kurulu Üyesi, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, asgari ücretteki artışın Bağ-Kur primlerine yansıtılmaması gerektiğini ifade ederek, “Esnaf ve sanatkar Bağ-Kur’a sosyal güvenlik primini ödeyemez haldeyken Bağ-Kur primlerinde artış yapılması esnafımızı daha da olumsuz etkileyecektir” dedi.

esnaf-ve-sanatkar-kuruluslari-partiler-ustudur-

“Esnaf ve sanatkar kuruluşları partiler üstüdür”

“OĞLUN GİBİ EVLENDİRECEKSİN, KIZIN GİBİ GELİN EDECEKSİN, ESNAF TEŞKİLATINIDA YOKLAMAYA ÇAĞIRICAKSIN. BÖYLE BİR ŞEY OLMAZ”