canlı yayın
buyuksehir-ziyan-olmasin-sifa-olsun-dedi-5-milyon-600-bin-liralik-ilac-topladi

BÜYÜKŞEHİR ‘ZİYAN OLMASIN ŞİFA OLSUN’ DEDİ, 5 MİLYON 600 BİN LİRALIK İLAÇ TOPLADI!

Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği, ‘Ziyan Olmasın Şifa Olsun’ Kampanyası’nda toplanan 725 bin TL değerindeki ilaçlar, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere İnsani Yardım Vakfı (İHH) teslim edildi. Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı binasında gerçekleştirilen teslim törenine AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, İHH Malatya Şube Başkanı Ömer Derin, Büyükşehir Belediyesi yöneticileri ile birlikte İHH üyeleri katıldı. Daha önceki kampanyalarla birlikte toplamda 5 milyon 600 bin liralık ilaca ulaşılmış oldu.

buyuksehir-belediyesi-ihtiyac-sahiplerine-sifa-oluyor

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ŞİFA OLUYOR

Malatya Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlar tarafından kullanılmayan ihtiyaç fazlası ilaçları ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor. Şehrin imarının yanı sıra sosyal hizmet anlayışını her geçen gün genişleten Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç sahibi insanların ilaç almalarını kolaylaştırıyor. Malatyalılardan toplanan ilaçlar, ihtiyaç sahiplerine ücretsiz dağıtılıyor.

sifa-deposu-baharatlar-faydalari-ile-sasirtiyor

Şifa deposu baharatlar faydaları ile şaşırtıyor!

Yemeklere lezzet katarken sağlık açısından birçok faydayı beraberinde getiren baharatlar, sofralarımızın vazgeçilmezleri... Eski çağlardan itibaren şifa niyetine kullanılan baharatlar; günümüzde de birçok hastalığa karşı koruyucu etki gösterebiliyor veya hastalık semptomlarının azaltılmasında destekleyici rol oynayabiliyor. Ancak baharatları tüketirken bazı noktalara dikkat edilmesi gerekiyor.

baskan-guder-ispendere-dunya-capinda-onemli-bir-sifa-merkezi-olacak

BAŞKAN GÜDER, “İSPENDERE DÜNYA ÇAPINDA ÖNEMLİ BİR ŞİFA MERKEZİ OLACAK”

Zengin mineralli şifa suları ile özellikle yaz aylarında binlerce vatandaşı ağırlayan İspendere İçmelerinde 2. etap çalışmaları sürdüren Battalgazi Belediyesi, Malatya'nın ekonomik ve turizm potansiyelinin geliştirilmesine yönelik yatırımlarına aralıksız devam ediyor.

vali-barus-kernek-basharik-kmustafapasa-seyhbayram-sifa-ve-kavaklibag-mahallelerini-ziyaret-etti

Vali Baruş Kernek, Başharık, K.Mustafapaşa, Şeyhbayram, Şifa ve Kavaklıbağ Mahallelerini Ziyaret Etti

Vali Aydın Baruş, 24 Ocak’ta yaşanan deprem nedeniyle, devletin vatandaşlarının yanında olduğunu hissettirmek, vatandaşların sıkıntılarını dinlemek ve bu sıkıntılara çözüm üretmek amacıyla şehrimizin farklı mahallelerinde ziyaret ve incelemelerine devam ediyor

baskan-avsar-losemili-cocuklari-unutmadi

Başkan Avşar Lösemili Çocukları Unutmadı

MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Eğitim ve Araştırma Hastanesi onkoloji servisinde yatan lösemili çocukları ziyaret ederek acil şifalar diledi. Başkan Avşar Lösemili çocuklara çeşitli hediyeler vererek Milliyetçi Hareket Partisi olarak her zaman yanlarında olduklarını açıkladı

kent-muzesi-ve-ispendere-sifali-icmeleri-torenle-acildi

Kent Müzesi ve İspendere Şifalı İçmeleri törenle açıldı

Battalgazi Belediyesi tarafından yaptırılan Askerlik Şubesi Kent Müzesi ve İspendere Şifalı İçmeleri, Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Merkezi açılışları, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un katılımıyla gerçekleştirildi.