canlı yayın
bogazazliyan-sekerde-kampanyanin-ilk-adimi-atildi

BOĞAZAZLIYAN ŞEKER’DE KAMPANYANIN İLK ADIMI ATILDI

KİREÇ OCAĞI DUALAR EŞLİĞİNDE ATEŞLENDİ. Boğazlıyan Şeker Fabrikası’nın 18 Eylül 2020 tarihinde başlatacağı 14. Pancar Alım Kampanyası’nın ilk adımı olan Kireç Ocağı, kesilen kurbanın ardından dualar eşliğinde ateşlendi.

ozhaseki-ve-buyukkilic-kayseri-sekerde

ÖZHASEKİ VE BÜYÜKKILIÇ KAYSERİ ŞEKER’DE

65. Dönem Çevre ve Şehircilik Bakanı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve Ak Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, Kayseri Şeker Fabrikası’nı ziyaret ederek, Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay ile Göl Tesislerinde bir araya geldi.

turhal-sekerde-bu-yil-rekor-verim-bekleniyor

TURHAL ŞEKER’DE BU YIL REKOR VERİM BEKLENİYOR

PANCAR EKİMİNE RAĞBET HER GEÇEN YIL ARTIYOR 2018 yılında Kayseri Şeker ailesine katıldığı günden bu yana, Türkiye’de özelleştirmenin yüz akı olarak anılan Turhal Şeker Fabrikası, üreticisi ile birlikte 2020-2021 Kampanya dönemi için dev adımlar atıyor. Çiftçi eğitimlerinden fabrika modernizasyonuna, sürekli yükselen verim oranından artan çiftçi sayısına kadar birçok konuda adeta, Türkiye’nin örnek işletmelerinden bir tanesi haline gelen Turhal’da pancar üreticileri, bu yıl her zamankinden daha fazla verim bekliyor.