canlı yayın
yesilyurt-belediyesi-izmirde-ki-depremzedeler-icin-yardim-kampanyasi-baslatti

YEŞİLYURT BELEDİYESİ, İZMİR’DE Kİ DEPREMZEDELER İÇİN YARDIM KAMPANYASI BAŞLATTI

“İzmir İçin Tek Yürek Olalım” Yeşilyurt Belediyesi, 6,6 büyüklüğündeki depremden etkilenen İzmir’deki depremzedelere ulaştırılmak üzere yardım kampanyası başlattı. Hayırseverler tarafından bağışlanacak nakdi yardımların yanı sıra gıda ve battaniye yardımlarından oluşacak yardım tırı 5 Kasım Perşembe günü saat 12:00’de İzmir’e hareket edecek.

izmirden-elaziga-yardim-konvoylari-yola-cikiyor

İzmir’den Elazığ’a yardım konvoyları yola çıkıyor

Elazığ’da meydana gelen depremin ardından İzmir İtfaiyesi arama kurtarma ekiplerini hemen bölgeye gönderen İzmir Büyükşehir Belediyesi, deprem nedeniyle mağdur olan vatandaşlar için 500 battaniye, içinde zeytin, zeytinyağı, bal, pirinç olan 500 kuru gıda paketi, çocuklar için mont ve bot yüklü yardım tırını yarın sabah yola çıkarıyor.

252-belediye-izmirde-bulustu

252 belediye İzmir’de buluştu

31 Mart yerel seçimlerinde 252 belediye kazanan CHP, Afyonkarahisar'ın ardından ‘Yerel Yönetimler Çalıştayı’nın ikincisi İzmir’de düzenledi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in ev sahipliğinde gerçekleşen Kardeş Kentler Çağdaş Kentliler ‘Yerel Yönetimler Çalıştayı’nın açılışını CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yaptı.

izmirde-muhtarlara-ucretsiz-ulasim-mujdesi

İzmir’de Muhtarlara Ücretsiz Ulaşım Müjdesi

zmir Büyükşehir Belediyesi 2015 yılından beri düzenlenen Muhtarlar Günü’nü, Fuar İzmir’de düzenlenen bir öğle yemeğiyle kutladı. 1 Kasım 2019 tarihinden itibaren İzmir’deki toplu ulaşım araçlarının muhtarlara ücretsiz olacağını açıklayan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Sizler demokrasi zincirinin ilk halkası ve yerelde halkla devletin tümü arasında ilişki kuran en önemli konumdasınız. Mahalle ve köylerimizin ortak ihtiyaçlarını belirlememiz, yapacağımız çalışmalarımızın yaşam bulması ve halka doğru hizmet sunabilmemiz için bizim en önemli yoldaşlarımız sizsiniz” dedi.