canlı yayın
baskan-guder-battalgazimizin-degisimi-2021-yilinda-da-devam-edecek

BAŞKAN GÜDER: “BATTALGAZİ’MİZİN DEĞİŞİMİ 2021 YILINDA DA DEVAM EDECEK”

Şehit Fevzi Mahallesi’nde 2.etap çalışması devam eden Derme Deresi Islah projesinin Sivas Caddesi’ndeki 1.etap çalışmalarına 2021 yılında başlamayı hedeflediklerini belirten Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Battalgazi’mizin değişimi 2021 yılında da devam edecek” dedi.

ak-parti-mkyk-uyesi-ve-milletvekili-oznur-calik-yesilyurt-kadin-girisimi-uretim-ve-isletme-kooperatifini-ziyaret-etti

AK PARTİ MKYK ÜYESİ VE MİLLETVEKİLİ ÖZNUR ÇALIK, YEŞİLYURT KADIN GİRİŞİMİ ÜRETİM VE İŞLETME KOOPERATİFİNİ ZİYARET ETTİ

“Sürdürülebilir Kalkınmanın En Önemli Ayağı, Kadın Kooperatifleridir” AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Öznur Çalık, 21 Aralık Dünya Kooperatifçilik günü vesilesiyle Yeşilyurt Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifini ziyaret ederek, yöresel eşyalar ve lezzetlerin tanıtım faaliyetleri hakkında bilgiler aldı.

-aylin-cesur-istanbul-sozlesmesini-onaylayip-gerekliliklerini-yerine-getirmemek-ikiyuzluluktur

AYLİN CESUR: “İSTANBUL SÖZLEŞMESİNİ ONAYLAYIP GEREKLİLİKLERİNİ YERİNE GETİRMEMEK İKİYÜZLÜLÜKTÜR

NOGAY: PERSONELİ MAĞDUR ETMEDEN, HİZMETLERİMİZİN VE MALİ POLİTİKAMIZIN DIŞINA ÇIKMADAN BİR ÜCRET ARTIŞI BELİRLEDİK GELERİ: DOĞU’DA İLK İMZA ATAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MALATYA OLDU Malatya Büyükşehir Belediyesi, 696 KHK ile kadroya geçen işçilerle toplu iş sözleşmesini imzaladı. Büyükşehir Belediyesi ve HAK-İŞ arasında yapılan toplu iş sözleşmesinde KHK’lı çalışan 2 bin 200 çalışana ortalama yüzde 20 zam yapıldı. Buna göre en düşük maaş alan işçiye yaklaşık 560 lira ücret artışı sağlanmış oldu.

battalgazinin-gelisiminin-onundeki-engeller-bir-bir-asiliyor

BATTALGAZİ’NİN GELİŞİMİNİN ÖNÜNDEKİ ENGELLER BİR BİR AŞILIYOR

Mimarlar Odası Malatya Şube Başkanı Yunus Emre Fidanel ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret eden Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Orduzu ve Hanımınçiftliği mahallelerini kapsayan yaklaşık 1600 hektarlık alanda 1/1000 ölçekli uygulama İmar Planı hakkındaki komisyon raporunun kabul edildiğini ve uzun zamandır üzerinde çalışılan bu gelişme sonrasında Battalgazi’nin gelişiminin önündeki önemli bir engelin daha aşıldığını belirtti.

kadin-girisimciler-istisare-toplantisinda-bulustu

KADIN GİRİŞİMCİLER İSTİŞARE TOPLANTISINDA BULUŞTU

BAŞKAN GÜDER: “KALKINMA HEDEFLERİNİN EN ÖNEMLİ AYAĞI KOOPERATİFÇİLİKTİR” AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık’ın başkanlığında Battalgazi’nin Kalbi Kadın Kooperatifi’nin ev sahipliğini yaptığı Girişimci Kadın Kooperatifi istişare toplantısı, Battalgazi Belediyesi konferans salonunda düzenlendi. Toplantıda konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Kalkınma hedeflerinin en önemli ayağı Kooperatifçiliktir ve bizler Kooperatifçiliğe büyük önem veriyoruz” dedi

malatyada-ulkucu-camianin-sevilen-isimlerinden-gurhan-hakka-yurudu

Malatya'da Ülkücü Camianın sevilen isimlerinden Gürhan Hakka Yürüdü

MHP Malatya eski İlçe Başkanlarından , Ülkücü camianın sevilen isimlerinden Cumali Gürhan bugün sabah saatlerinde vefat etti.

milletvekili-tufenkci-ile-belediye-baskani-cinar-sahnahandaki-kopru-insaatini-inceledi

MİLLETVEKİLİ TÜFENKÇİ İLE BELEDİYE BAŞKANI ÇINAR, ŞAHNAHAN’DAKİ KÖPRÜ İNŞAATINI İNCELEDİ

“Alternatif Köprü ile Beylerderesi’nde ki Trafik Akışı Rahatlayacak” AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Bülent Tüfenkci ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun talimatlarıyla hızlandırılan ‘Kuzey Çevreyolu’ proje çalışmaları kapsamında; Beylerderesi’nde ki Turgut Özal Viyadüğüne alternatif olarak yapımı devam eden Şahnahan'da ki köprü inşaatında incelemelerde bulundu.

isimsiz-sokaklar-ve-29-parka-isim-verildi

İSİMSİZ SOKAKLAR VE 29 PARKA İSİM VERİLDİ

Battalgazi Belediye Meclisi, Ekim ayı olağan toplantısını gerçekleştirdi. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder başkanlığında yapılan toplantıda, ağırlıklı olarak imar plan değişikliği ile ilgili gündem maddeleri görüşüldü. Meclis toplantısında ilçede bulunan 29 isimsiz parka ve 4 isimsiz sokağa da isim verildi.

buyuksehirden-salgin-donemi-aile-ici-iletisime-dikkat-uyarisi

BÜYÜKŞEHİR’DEN “SALGIN DÖNEMİ AİLE İÇİ İLETİŞİME DİKKAT” UYARISI

Malatya Büyükşehir Belediyesi Aile Danışma ve Destek Merkezi (MADEM) tarafından koronavirüs salgını dolayısıyla aile içi iletişimin olumsuz etkilendiğine dikkat çekilerek ailelere uyarıda bulunuldu.