canlı yayın
baskan-guder-kooperatifcilikte-markalasma-cok-onemlidir

BAŞKAN GÜDER: “KOOPERATİFÇİLİKTE MARKALAŞMA ÇOK ÖNEMLİDİR”

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 21 Aralık’ta kutlanan “Dünya Kooperatifçilik Günü” nedeniyle ‘Battalgazi’nin Kalbi Kadın Kooperatifi’nin üyeleri ile bir araya geldi. Başkan Güder, “Başarılı kooperatifler, hem üreticinin hem de tüketicinin sorunlarının çözümünde çok önemli bir görevini yerine getiriyorlar” dedi.

sehri-degerleriyle-birlikte-yonetme-olgusu-cok-onemli

“ŞEHRİ DEĞERLERİYLE BİRLİKTE YÖNETME OLGUSU ÇOK ÖNEMLİ”

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya Turgut Özal Üniversitesi Kariyer ve Marka sohbetlerine katıldı. MTÜ Sosyal Üniversite ve Yerel Yönetimler Akademisi tarafından gerçekleştirilen çevrimiçi sohbet programında Başkan Gürkan öğrencilerden gelen soruları da yanıtladı.

-aylin-cesur-istanbul-sozlesmesini-onaylayip-gerekliliklerini-yerine-getirmemek-ikiyuzluluktur

AYLİN CESUR: “İSTANBUL SÖZLEŞMESİNİ ONAYLAYIP GEREKLİLİKLERİNİ YERİNE GETİRMEMEK İKİYÜZLÜLÜKTÜR

NOGAY: PERSONELİ MAĞDUR ETMEDEN, HİZMETLERİMİZİN VE MALİ POLİTİKAMIZIN DIŞINA ÇIKMADAN BİR ÜCRET ARTIŞI BELİRLEDİK GELERİ: DOĞU’DA İLK İMZA ATAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MALATYA OLDU Malatya Büyükşehir Belediyesi, 696 KHK ile kadroya geçen işçilerle toplu iş sözleşmesini imzaladı. Büyükşehir Belediyesi ve HAK-İŞ arasında yapılan toplu iş sözleşmesinde KHK’lı çalışan 2 bin 200 çalışana ortalama yüzde 20 zam yapıldı. Buna göre en düşük maaş alan işçiye yaklaşık 560 lira ücret artışı sağlanmış oldu.

ferah-modern-ve-kaliteli-alanlara-sahip-guzel-bir-eseri-malatyaya-kazandiracagiz--

“FERAH, MODERN VE KALİTELİ ALANLARA SAHİP GÜZEL BİR ESERİ MALATYA’YA KAZANDIRACAĞIZ”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, eski SSK Hastanesinin bulunduğu 40 dönümlük alanda inşa edilecek olan ‘Yeşilyurt Belediyesi Yeni Hizmet Binası ve Millet Bahçesi’ alanında misafir ettiği AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Bülent Tüfenkçi’ye hazırlanan proje üzerinden geniş kapsamlı bilgiler paylaştı.

vali-barus-yoncali-baraji-turkiye-ekonomisi-icin-cok-onemli-proje

Vali Baruş, “Yoncalı Barajı Türkiye Ekonomisi İçin Çok Önemli Proje”

Vali Aydın Baruş, Tarım ve Orman Bakanlığı DSİ 9.Bölge Müdürlüğünün yürütmüş olduğu Yoncalı Sulaması Projesi kapsamında ilçe tarımını canlandıracak, yaklaşık 17,407 Hektar alanın sulanmasını sağlayacak Yoncalı Barajı, İsale Tüneli ve Tünel Segmentleri Yapım Fabrikasında incelemelerde bulundu.

gurkan-muharrem-ayi-onemli-olaylarin-vuku-buldugu-bir-aydir

GÜRKAN: MUHARREM AYI ÖNEMLİ OLAYLARIN VUKU BULDUĞU BİR AYDIR

Malatya Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi tarafından Muharrem ayı dolayısıyla Aşure Programı düzenlendi. Kerpiç Konaklar içerisinde yer alan Malatya Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi’nin düzenlediği Aşure programına Malatya Valisi Aydın Baruş, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve Malatya Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi Fahri Başkanı Hafize Gürkan, Malatya Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi üyeleri katıldı.

bilim-kurulu-uyesi-acikladi-eylulde-10-merkezde-basliyor

Bilim Kurulu Üyesi açıkladı! Eylül'de 10 merkezde başlıyor

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Serap Şimşek Yavuz, Kovid-19´a karşı Çin ile Almanya ve ABD´nin ortak yürüttüğü iki ayrı aşı çalışmasının son aşaması olan Faz 3

keskin-oyakin-hekimhan-projesi-yerli-otomobil-kadar-onemli-milli-bir-projedir

Keskin: “OYAK’ın Hekimhan Projesi yerli otomobil kadar önemli milli bir projedir”

TESK Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, OYAK tarafından Malatya’nın Hekimhan ilçesine kurulacak olan Zenginleştirme ve Peletleme Tesisi’nin milli bir proje olduğunu belirterek, “Hekimhan Zenginleştirme ve Peletleme Tesisi, yeri otomobil, yerli uçak, SİHA’lar kadar önemli ve milli bir projedir. Bu nedenle bir 12 yılın daha geçmemesi için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan bölgemiz içinde kalkınma hamlesi olacak projenin daha hızlı başlatılması için özel desteğini bekliyoruz” dedi.

baskan-dag-baskan-ayse-alpaslan-cok-onemli-isler-yapiyor

Başkan Dağ, Başkan Ayşe Alpaslan, Çok Önemli İşler Yapıyor

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ ve Dernek Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte 15 Temmuz Milli İrade Ocakları Kadın Kolları Genel Başkanı Ayşe Alpaslan’ı, Makamında ziyaret ettiler.

baskan-guder-ispendere-dunya-capinda-onemli-bir-sifa-merkezi-olacak

BAŞKAN GÜDER, “İSPENDERE DÜNYA ÇAPINDA ÖNEMLİ BİR ŞİFA MERKEZİ OLACAK”

Zengin mineralli şifa suları ile özellikle yaz aylarında binlerce vatandaşı ağırlayan İspendere İçmelerinde 2. etap çalışmaları sürdüren Battalgazi Belediyesi, Malatya'nın ekonomik ve turizm potansiyelinin geliştirilmesine yönelik yatırımlarına aralıksız devam ediyor.

saadet-partisi-malatya-il-baskani-osman-marasali-pandemi-sureci-ile-ilgili-onemli-aciklamalarda-bulundu

Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Osman Marasalı Pandemi süreci ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Osman Marasalı Pandemi süreci ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Gündemi bütün boyutlarıyla ele alan Marasalı açıklamasında: “Pandemi sürecinden hızla çıkarken ülkemiz sağlık alanında bir normalleşmeye doğru gitmektedir. Sağlık alanındaki bu normalleşme yaşadığımız sıkıntılı günlerin ardından oldukça sevindiricidir; ancak bu normalleşme siyasi alanda kullanılan dilin yıkıcı, kutuplaştırıcı, kamplaştırıcı etkisiyle kendini gösterememekte ve ülkemizi bir kutuplaştırma, kamplaştırma yerine dönüştürmektedir.

cumhuriyet-halk-partisi-olarak-100-yildir-onemli-bir-mucadele-veriyoruz

Cumhuriyet Halk Partisi olarak 100 yıldır önemli bir mücadele veriyoruz”

Kiraz; Ulusal eğemenlik ve çocuk bayramının 100.yılını büyük bir heyecanla kutlarken, 23 Nisan'ı çocuklarımız adına barışa adıyoruz. Dedi.. "Cumhuriyet Halk Partisi olarak 100 yıldır önemli bir mücadele veriyoruz” Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının ve ulusal egemenlik mücadelesinin 100. Yılını kutlayarak, “23 Nisan, kurtuluş ve bağımsızlık savaşının milli bir meclis yönetiminde kazanılması ve egemenliğin kayıtsız şartsız millete ait olduğunun tescilidir” dedi.