canlı yayın
battalgazi-belediyesinde-kamerali-denetim-donemi

BATTALGAZİ, BELEDİYESİ’NDE ,KAMERALI ,DENETİM ,DÖNEMİ

Zabıta ile vatandaş arasındaki iletişimi daha güçlü tutmak adına yeni bir uygulamayı hayata geçiren Battalgazi Belediyesi, Zabıta personellerinin şeffaf denetim yapabilmesi ve hizmet kalitesini yükseltmek için kameralı denetim sistemini başlattı.

mtuden-yargi-reformunun-onemi

MTÜ’den Yargı Reformunun Önemi

Malatya Turgut Özal Üniversitesi tarafından üniversitenin Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin (MTÜ-UZEM) sistemi üzerinden gerçekleştirilen “Yargı Reformunun Önemi” konulu e-çalıştay kurumsal Youtube ve İnstagram hesaplarından canlı olarak yayınlandı.

milletvekili-mehmet-fendoglu-tbmm-genel-kurulutarihten-gunumuze-turl-dilinin-onemi-uzerine-yapmis-oldugu-konusma

MİLLETVEKİLİ MEHMET FENDOĞLU TBMM GENEL KURULU;TARİHTEN GÜNÜMÜZE TÜRL DİLİ’NİN ÖNEMİ ÜZERİNE YAPMIŞ OLDUĞU KONUŞMA.

2021 yılı Merkezî Yönetim Bütçe Kanun Teklifi'nin 12'nci maddesi üzerine Milliyetçi Hareket Partisi Grubu adına söz almış bulunmaktayım.

saglik-calisanlarina-vefa-konulu-mektup-resim-ve-kisa-film-yarismalari

"Sağlık Çalışanlarına Vefa" konulu "Mektup, Resim ve Kısa Film Yarışmaları"

Millî Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü ile Sağlık Bakanlığı Sağlığın Geliştirilmesi Genel Müdürlüğü iş birliğinde "Sağlık Çalışanlarına Vefa" konulu "Mektup, Resim ve Kısa Film Yarışmaları" düzenleniyor.

yesil-gida-seracilik-alaninda-kis-donemi-icin-urun-cesitliligi-artirildi

YEŞİL GIDA SERACILIK ALANINDA KIŞ DÖNEMİ İÇİN ÜRÜN ÇEŞİTLİLİĞİ ARTIRILDI

“Sofralarımızdaki Doğal Lezzetlerin Sayısını Artırdık” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın yeni dönem vaatlerinden olup, ‘ Tarım Belediyeciliğinde Marka Olma’ hedefiyle hizmete sunulan Yeşil Gıda Seracılık alanında ürün çeşitliliğini artırmak adına başlatılan çalışmalar kapsamında, malçlı üretim yöntemiyle domates, kıvırcık ve marul üretimine hız verildi.

buyuksehirden-salgin-donemi-aile-ici-iletisime-dikkat-uyarisi

BÜYÜKŞEHİR’DEN “SALGIN DÖNEMİ AİLE İÇİ İLETİŞİME DİKKAT” UYARISI

Malatya Büyükşehir Belediyesi Aile Danışma ve Destek Merkezi (MADEM) tarafından koronavirüs salgını dolayısıyla aile içi iletişimin olumsuz etkilendiğine dikkat çekilerek ailelere uyarıda bulunuldu.

tekstil-muzemiz-dokumacilik-mesleginin-onemini-ortaya-cikartacak

“Tekstil Müzemiz, Dokumacılık Mesleğinin Önemini Ortaya Çıkartacak”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Kadim Çırmıhtı’nın tarihinde özel bir yerde bulunan dokumacılık kültürünün tüm boyutlarıyla sergileneceği Ahmet Çalık Tekstil Müzemizin büyük bir kısmını tamamladık. Müzemiz, küçük tezgâhlarla başlayıp fabrikalaşmaya kadar ilerleyen dokumacılık mesleğinin geleceğe taşınmasını sağlayacaktır.” diye konuştu

baskan-cinar-karantina-doneminde-ilce-genelindeki-calismalari-surekli-takip-ediyor

BAŞKAN ÇINAR, KARANTİNA DÖNEMİNDE İLÇE GENELİNDEKİ ÇALIŞMALARI SÜREKLİ TAKİP EDİYOR

“COVİD-19, Hizmet Aşkımızı Engelleyemez” Koronavirüs testi pozitif çıktıktan sonra karantina sürecini evinde sürdüren Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yeşilyurt’un farklı bölgelerinde gerçekleşen hizmetleri yakından takip ederken, “Tedavi sürecimiz çok iyi ilerliyor, moralimiz yüksek. COVİD-19, hemşerilerimize hizmet aşkımızı engelleyemez.” diye konuştu.

akay-tarimin-onemi-bir-kez-daha-ortaya-cikti

AKAY,” TARIMIN ÖNEMİ BİR KEZ DAHA ORTAYA ÇIKTI’’

Sarıoğlan Belediye Başkanı Bekir Ayyıldırım, Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay’ı makamında ziyaret etti.

-akp-doneminde--35-milyon-hektar-alan-tarim-disi-kaldi-

AKP döneminde 3.5 milyon hektar alan tarım dışı kaldı “

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer’in soru önergesini yanıtlayan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, “1984 yılında başlayan “Arazi Dağıtım Projesi” kapsamında bugüne kadar 15 ilde 16 bin 151 çiftçiye 1 milyon 43 bin 620 dekar hazine arazisi dağıtıldığını açıkladı.

ciraklik-donemi-bitti-vali-bey-

Çıraklık Dönemi Bitti Vali Bey !

Ustalık döneminde umarım Devlet gücünü, yatırımları siyasilerin oyununa rağmen bulunduğun şehre getirmeye yardımcı olursunuz

vatandaslar-koronavirus-doneminde-en-cok-spor-etkinliklerini-ozledi

Vatandaşlar koronavirüs döneminde en çok spor etkinliklerini özledi

2014 yılının Nisan ayından bu yana Süper Lig ve TFF 1. Lig'deki 36 futbol kulübünün maç bileti ve kombine satışlarının tek yasal platformu olan, 2019'dan itibaren de eğlence ve etkinlik dünyasında da hizmet vermeye başlayan Passo, kullanıcılarına web sitesi ve Passo Mobil Uygulaması üzerinden geniş katılımlı bir anket yaptı.

baskan-samanli-turk-toresinde-kadinin-yeri-ve-onemi-buyuktur

Başkan Samanlı: Türk Töresinde Kadının yeri ve önemi büyüktür

MHP(Milliyetçi Hareket Partisi) Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, 8 Mart Dünya kadınlar günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Samanlı mesajında;

rizesporda-karaman-donemi

Rizespor'da Karaman dönemi

Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Hasan Kartal Ünal Karaman ile prensipte anlaştıklarını ifade etti, detayların ardından bir aksilik çıkmaması halinde deneyimli teknik adamla Rize'de sözleşme imzalayacaklarını kaydetti.

malatya-ticaret-ve-sanayi-odasinda-dijital-oda-donemi-basliyor

MALATYA TİCARET VE SANAYİ ODASINDA DİJİTAL ODA DÖNEMİ BAŞLIYOR...

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası dijital dönüşüm-dijital oda hamlesi ile Malatya TSO'da yeni bir dönemi başlıtıyor.Yapılan araştırmalar ve görüşmeler nezdinde tespit edilen konular ve sıkıntılar üzerine üyelerin dijital ortamlarda işlemlerini halledebileceği, eğitim ve bilgilendirmelerden haberdar olabileceği, odaya gelmeden bazı evraklarını alabileceği, kullanıcı adı ve şifresi ile işlemlerini gerçekleştirilebileceği DİJİ ODA projesi hayata geçiyor

hz-omer-donemi-dersleri-tamamlandi

HZ. ÖMER DÖNEMİ DERSLERİ TAMAMLANDI

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Hz. Ömer Dönemi Dersleri, 12’inci programla tamamlandı. Programda Prof. Dr. Adem Apak, “Hz. Ömer ve İstişare Meclisleri” konusunu, Prof. Dr. Adnan Demircan da “Hz. Ömer’in Divan Teşkilatı”nı anlattı. Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi Salonunda gerçekleştirilen programda, Prof. Dr. Adem Apak, şunları kaydetti:

milletvekili-mehmet-celal-fendoglukadinin-turk-toplumunda-degerine-ve-onemine-dikkat-cekti

Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu,Kadının Türk toplumunda değerine ve önemine dikkat çekti

MHP(Milliyetçi Hareket Partisi)Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu,Kadının Türk toplumunda değerine ve önemine dikkat çekerek , kadının ülke gelişiminde önemli bir faktör olduğunu belirtti.