canlı yayın
esenlik-genel-muduru-unlu-gerekirse-zamli-urunleri-almayacagiz

Esenlik Genel Müdürü Ünlü; Gerekirse zamlı ürünleri almayacağız

Korona virüsü salgını nedeniyle Türkiye'nin bir çok yerinde hijyen ve gıda maddelerinde fahiş oranlarda fiyat artışı yaşanırken Malatya'daki Esenlik Süper Marketler zincirine bağlı 38 markette bu ürünlerde indirime gidildi.

battalgazi-belediyesinde-14-subat-yogunlugu

BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDE 14 ŞUBAT YOĞUNLUĞU

Battalgazi Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde evlenmek isteyen çiftlerin fazlalığı nedeniyle her 30 dakikada bir nikah kıydı. Bu özel günde Battalgazi Belediyesi’nde 24 çift evlilik birlikteliğine 'Evet' dedi.

vatandaslarimiza-ricamiz-cok-zorunlu-olmadikca-trafige-cikmasinlar

Vatandaşlarımıza Ricamız Çok Zorunlu Olmadıkça Trafiğe Çıkmasınlar

Vali Aydın Baruş ve Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ilimizdeki yoğun kar yağışı sebebiyle il merkezi ve Battalgazi İlçemizde yolların durumunu kontrol ederek yol açma çalışmalarını yerinde incelediler.

unlu-oyuncu-selcuk-yontem-yillar-sonra-ilkokulunu-ziyaret-etti

Ünlü oyuncu Selçuk Yöntem yıllar sonra ilkokulunu ziyaret etti

Ünlü oyuncu Selçuk Yöntem, 59 yıl önce ilkokula başladığı Malatya'daki okulunu ziyaret etti. Duygulu anlar yaşayan Yöntem'i öğrenciler coşkuyla karşıladı.

genel-mudur-unlunun-29-ekim-cumhuriyet-bayrami-mesaji

Genel Müdür Ünlü'nün 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Aziz milletimizin inanç, cesaret ve fedakârlıkla elde ettiği zaferin meyvesi olan Cumhuriyetimizin 96. yılını kutlarken, büyük bir millet olarak güçlü bir devlet olma yolunda yürümenin heyecanını yaşıyoruz.

calik-malatyada-gunluk-uretilen-bin-ton-sutu-il-ekonomisine-kazandirmaya-calisiyoruz

Çalık, “Malatya’da günlük üretilen bin ton sütü il ekonomisine kazandırmaya çalışıyoruz”

AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, Malatya Tarım ve Hayvancılık Platformu ile bir araya gelerek, Malatya’nın tarım ve hayvancılıkla ilgili yatırımlarını ve taleplerini istişare etti. Milletvekili Çalık, Gündüzbey’de düzenlenen istişare toplantısında Malatya Tarım ve Hayvancılık Platformu ve Malatya Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanlığı Başkanı İhsan Akın ve Üretici Birlik Başkanları ile bir araya geldi.

fendoglu-tarih-dersi-zorunlu-dersler-icerisinde-kalsin-dedi

Fendoğlu Tarih Dersi zorunlu dersler içerisinde kalsın” dedi

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu TBMM Genel kurulunda söz alarak yaptığı konuşmada “Tarih Dersi zorunlu dersler içerisinde kalsın” ded

mola-bitti

MOLA BİTTİ

Eline kalem, masasının başına klavye alanlara karşı suskunluğumu bozuyorum