canlı yayın
saglik-calisanlarina-vefa-konulu-mektup-resim-ve-kisa-film-yarismalari

"Sağlık Çalışanlarına Vefa" konulu "Mektup, Resim ve Kısa Film Yarışmaları"

Millî Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü ile Sağlık Bakanlığı Sağlığın Geliştirilmesi Genel Müdürlüğü iş birliğinde "Sağlık Çalışanlarına Vefa" konulu "Mektup, Resim ve Kısa Film Yarışmaları" düzenleniyor.

baskan-cinardan-ogrencilere-kirtasiye-malzemesi-kayisi-dezenfektan-ve-maske-hediyesi

BAŞKAN ÇINAR’DAN ÖĞRENCİLERE KIRTASİYE MALZEMESİ, KAYISI, DEZENFEKTAN VE MASKE HEDİYESİ

“Çocuklarımızın Mutlu Anlarına Şahitlik Ettik” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Mehmet Emin Bitlis İlkokulunda düzenlenen 2020-2021 Eğitim-Öğretim Dönemi açılış programlarına katılarak çocuklara kırtasiye malzemesi, dezenfektan seti, kayısı ve maske hediye etti.

mtso-baskani-sadikoglundan-lgs-tercihi-yapacak-ogrencilere-meslek-lisesi-tavsiyesi

MTSO Başkanı Sadıkoğlu’ndan LGS tercihi yapacak öğrencilere meslek lisesi tavsiyesi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) arasında imzalanan protokol kapsamında Türkiye genelinde 103 mesleki ve teknik lise proje okulu olarak belirlendi. “Diplomanız, Mesleğiniz Olacak” projesi kapsamında Malatya’da Ticaret ve Sanayi Odası’nın proje ortağı olduğu okul ise Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi.

baskan-guder-yksye-girecek-ogrencilere-basarilar-diledi

BAŞKAN GÜDER YKS’YE GİRECEK ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLEDİ

GÜDER: “OKULLARIMIZ’DA ÖĞRENCİ SAĞLIĞI ÇİN TÜM HİJYEN ÇALIŞMALARI YAPILDI” Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, hafta sonu Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) girecek olan üniversite adaylarına başarılar diledi.

malatyada-yksye-girecek-ogrencilere-ulasim-ucretsiz

MALATYA'DA YKS'YE GİRECEK ÖĞRENCİLERE ULAŞIM ÜCRETSİZ

27 - 28 Haziran tarihlerinde YKS’ye girecek adaylar, Büyükşehir Belediyesine ait toplu taşıma araçlarından sınav giriş belgesini göstererek ücretsiz yararlanacaklar.

battalgazi-belediyesinden-ogrencilere-sinav-jesti

BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN ÖĞRENCİLERE SINAV JESTİ

Battalgazi Belediyesi’ne bağlı Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Haziran ayı sonunda yapılacak olan YKS sınavına hazırlanan 4 bin 500 öğrencinin motivasyonunu arttırmak amacıyla “Gençliğimiz Geleceğimizdir” projesi kapsamında Powerbank hediye edildi. Battalgazi Belediyesi ekipleri ilçede sınava girecek öğrencileri tespit ederek hediyelerini takdim ediyorlar.

ogrencilere-yangin-aninda-yapilmasi-gerekenler-anlatildi

ÖĞRENCİLERE YANGIN ANINDA YAPILMASI GEREKENLER ANLATILDI

Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı tarafından, Hekimhan Kaymakamlığı personellerine, Sakarya Ortaokulu öğrencilerine, Bahçeşehir Okulları öğrenci ve personeline yönelik yangın eğitimi veril

ogrencilere-buyuk-destek

Öğrencilere büyük destek

Gaziantep Valiliği, Şahinbey Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü arasında öğrencilere önemli desteğin verileceği işbirliği protokolü imzalandı. Vali Gül, imza töreninde her yönüyle öğrenciye dokunan bir protokole şahitlik edildiğini kaydetti.

yesilyurt-belediye-baskani-mehmet-cinardan-ogrencilere-karne-hediyesi

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’dan Öğrencilere Karne Hediyesi

Yeşilyurt Belediyesi, yarıyıl tatilinde de öğrencileri unutmadı. Yeşilyurt’ta ki okullarda eğitim gören öğrenciler, karne hediyesi olarak 30-31 Ocak’ta saat 11:00’de Yeşil Sinema’da ‘Rafadan Tayfa: Göbeklitepe’ filmini izleyecek.

fkadan-ogrencilere-gaziantepe-teknik-gezi

FKA’dan Öğrencilere Gaziantep’e Teknik Gezi

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından Kalkınma Ajansları için belirlenen 2019 Yılı “Mesleki Eğitim” teması kapsamında Fırat kalkınma Ajansı tarafından Malatya Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine yönelik Gaziantep’e teknik gezi düzenlendi.

battalgazi-belediyesinden-ogrencilere-sandvic-ikrami

BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN ÖĞRENCİLERE SANDVİÇ İKRAMI

Battalgazi Belediyesi, sınav maratonunda olan ve geceleri kütüphanede ders çalışan öğrencileri unutmadı. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in talimatı doğrultusunda İnönü Üniversitesi Merkez Kütüphanesi’nde öğrencilere sandviç, meyve suyu ve kek ikramı yapıldı.

malatya-tsodan-ogrencilere-destek

MALATYA TSO’DAN ÖĞRENCİLERE DESTEK

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Hatunsuyu İlkokulu’nu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.

battalgazi-belediyesinden-ogrencilere-sinema-etkinligi

BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN ÖĞRENCİLERE SİNEMA ETKİNLİĞİ

Battalgazi Belediyesince çocuklara sinemayı sevdirmek amacıyla Göller ve Karaköy Mahallesinde ikamet eden ve hayatlarında hiç sinemaya gitmemiş çocuklar için sinema etkinliği düzenlendi. Battalgazi Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Kültür sanat etkinlikleri kapsamında önemli bir projeye imza attı. Göller ve Karaköy Mahallesinde ikamet eden ve hayatlarında hiç sinemaya gitmemiş çocuklar için sinema etkinliği düzenlendi. ‘Aslan Kral’ isimli çizgi filmi izleyen çocukların mutlulukları gözlerinden okundu. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’de düzenlenen sinema etkinliğinde çocuklarla birlikte çizgi film izledi. Belediye binasında bulunan konferans salonunda izletilen çizgi filmin sonunda çok eğlendiklerini belirten çocuklar, Belediye Başkanı Osman Güder’e teşekkürlerini ilettiler.

mhp-battalgazi-ilce-baskanligindan-ogrencilere-kirtasiye-yardimi

MHP BATTALGAZİ İLÇE BAŞKANLIĞINDAN ÖĞRENCİLERE KIRTASİYE YARDIMI

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ MALATYA BATTALGAZİ İLÇE TEŞKİLATI olarak ;Yaklaşık on beş gün önce başlattığımız ''Her kalem bir umut olur. Her umut bir çocuğu kurtarır.''adı altında başlattığımız ihtiyaç sahibi öğrencilerimize kırtasiye yardımı kampanyamızdan bugüne kadar yeşilyurt ilçemizde bulunan melekbaba semt konağında,suluköyde iki okulda yeşiltepede üç okul, çarmuzu'da iki okul mahmudu'da bir okul battalgazi ilçemizde hatunsuyunda iki okul, hasırcıda bir okul ve merkezde bir okul olmak üzere toplamda on üç okulumuza 1071 öğrencimize 7497 parça kırtasiye yardımlarımızı ulaştırdık

universitede-tekstil-bolumunu-sececek-ogrencilere-super-burs

Üniversitede Tekstil Bölümünü seçecek öğrencilere süper burs

Gaziantep Valisi Davut Gül’ü ziyaret eden Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri Başkanı Fikret Kileci, Tekstil, Konfeksiyon ve Deri İhracatçıları Birliği’nin sektöre nitelikli eleman yetiştirmek amacıyla bu yıldan itibaren üniversitelerin tekstil bölümlerini tercih eden öğrencilere aylık asgari ücret kadar burs verileceğini söyledi.

suriyeli-ogrencilere-trafik-egitimi-verildi

SURİYELİ ÖĞRENCİLERE TRAFİK EĞİTİMİ VERİLDİ

Küçük yaşta çocuklarda trafik bilincinin oluşturulması için Battalgazi Belediyesi Çocuk Trafik Eğitim Parkı’nda eğitimlere devam ediliyor. Battalgazi Belediyesi Çocuk Trafik Eğitim Parkı’nda bu kez sosyal uyum etkinliği kapsamında Suriyeli öğrencilere trafik eğitimi verildi.