canlı yayın
dso-turkiye-dunyaya-ornek-oluyor

DSÖ: 'Türkiye dünyaya örnek oluyor'

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı yetkileri ile Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) yetkilileri arasında huzurevleri ve bakım evlerinde alınan COVİD- 19 önlemlerine ilişkin bir video konferans gerçekleştirildi. Toplantıya Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürü Uzman Dr. Orhan Koç ve genel müdürlük çalışanları ile Dünya Sağlık Örgütü "Türkiye Sağlık Güvenliği Projesi Koordinatörü" Dr. Irshad Ali Shaikh’ın da aralarında bulunduğu DSÖ yetkilileri katıldı. Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürü Orhan Koç, toplantıda yaptığı sunumda huzurevleri ve bakım evlerinde alınan önlemleri paylaştı.

aliaga-belediyesinden-tum-belediyelere-ornek-hizmet

ALİAĞA BELEDİYESİ’NDEN TÜM BELEDİYELERE ÖRNEK HİZMET

İZMİR-ALİAĞA Türkiye topyekûn koronavirüs ile mücadelesini tüm hızıyla sürdürürken, Aliağa Belediyesi de vatandaşlarına çok farklı bir hizmetle destek oluyor.

ornek-milletvekili-50-ailenin-kirasini-ve-gecimini-saglamak-icin-3-aylik-maasini-bagisladi

ÖRNEK MİLLETVEKİLİ: 50 ailenin kirasını ve geçimini sağlamak için 3 aylık maaşını bağışladı

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili Baki Ersoy 50 ailenin kirasını ve geçimini sağlayacak....

devlet-universite-hayirsever-isbirliginde-ornek-sehir-gaziantep

DEVLET-ÜNİVERSİTE-HAYIRSEVER İŞBİRLİĞİNDE ÖRNEK ŞEHİR GAZİANTEP

Gaziantep Valiliği koordinasyonunda bugün imzalanan iki ayrı protokol ile bir yandan engelli bireylerin yaşam kalitelerinin yükseltilmesi amaçlanırken diğer taraftan hayırsever bağışı ile Abdülkadir Yüksel Devlet Hastanesi’nin Fizik Tedavi Cihazı ve Malzemesi temini sağlanarak devlet, üniversite, hayırsever işbirliğinin en güzel örneği sergileniyor.

vali-gul-hapishanenin-kutuphaneye-donusturulmesi-ornek-teskil-eden-sembol-bir-deger

Vali Gül, “Hapishanenin kütüphaneye dönüştürülmesi örnek teşkil eden sembol bir değer”

Hayırsever Adnan Bali tarafından İslahiye İlçesine kazandırılacak olan “Sabiha-Aziz Bali İlçe Halk Kütüphanesi” protokolü imzalandı.

ornek-ve-marka-yatirimlarla-gelisip-buyuyoruz

Örnek ve Marka Yatırımlarla Gelişip, Büyüyoruz”

BAŞKAN ÇINAR, İZOLLU VAKFININ DÜZENLEDİĞİ PROGRAMDA YENİ YATIRIMLARI ANLATTI Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, İzollu Vakfı Yönetimi tarafından düzenlenen söyleşi programında, Yeşilyurt’u Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın işaret ettiği 2023 Vizyonuna ulaştıracak yeni yatırımları anlattı. Başkan Çınar, Yeşilyurt’un gerek fiziksel gerekse de insan odaklı sosyal sorumluluk projeleriyle gelişimi sürdüren, her alanda örnek ve marka yatırımlarla büyüyen bir ilçe olduğunu söyledi.

battalgazi-belediyesi-sosyal-sorumluluk-projeleri-ile-ornek-oluyor

BATTALGAZİ BELEDİYESİ SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİ İLE ÖRNEK OLUYOR

Başkan Güder: ‘Çocuklarımız İçin Yapılan Her Projeyi Önemsiyoruz’ Battalgazi Belediyesi’nden ‘Okuldan Havuza Kulaç At’ projesi Battalgazi Belediyesi, ‘Okuldan Havuza Kulaç At’ projesi ile Battalgazi’de bulunan ilk ve ortaokul öğrencilerine yüzme öğretecek. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Çocuklarımız bizim her şeyimiz, geleceğimiz ve onlar için yapılan her projeyi bizler çok önemsiyoruz” dedi.

mhp-battalgaziden-ornek-yardim-kampanyasi

MHP Battalgazi’den Örnek Yardım Kampanyası

MHP Battalgazi İlçe Başkanlığı 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılının açılmasına az bir süre kala, ihtiyacı olan öğrencilere kırtasiye yardım kampanyası başlattı.

cevresel-projelerde-marka-ve-ornek-bir-ilceyiz

“Çevresel Projelerde Marka ve Örnek Bir İlçeyiz”

Çevre ve doğa sağlığının korunması noktasında toplumda farkındalık yaratacak yatırımlar ve sosyal sorumluluk projelerine aralıksız devam eden Yeşilyurt Belediyesi, kullanım süreci dolmuş ve tehlike arz eden atık floresan lambaları toplamak amacıyla ‘Floresanlar Atık Kutularına’ projesini başlattı. Proje kapsamında kamu, kurum, okullar, siteler ve muhtarlık binalarına yerleştirilecek kutularda toplanacak atık floresanlar, çevreye zarar vermeden geri dönüşüme gönderilecek.

yerli-ve-milli-uretimde-onde-ornek-ilce-olacagiz

“Yerli ve Milli Üretimde Önde, Örnek İlçe Olacağız”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ ‘Yeşil Gıda Soğuk Hava Deposu’, ‘Yeşil Gıda Et-Süt İşleme Tesisleri’, ‘Yeşil Gıda Seracılık’ ve ‘Doğal Ürünler Pazarımız’ ile çiftçimizi destekleyip, yerli ve milli üretimin daha fazla ön plana çıkması noktasında elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Doğal su kaynakları ve verimli topraklarının yanı sıra çalışkan ve üretken insanlara sahip Yeşilyurt’umuzu yerli ve milli üretimde önde, örnek ilçe konumuna bu tür yatırımlarla ulaştıracağız” dedi.

mtu-tarim-kampusune-ornek-kayisi-bahcesi-kuruluyor

MTÜ Tarım Kampüsüne örnek kayısı bahçesi kuruluyor

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Ziraat Fakültesi tarafından Tarım Kampüsünde 25 dönümlük alana yaklaşık 600 kayısı fidanın dikiminin yapıldığı örnek kayısı bahçesi kuruluyor. Örnek bahçe akademik ve bilimsel çalışmalar için alt yapı oluşturacak.

gonullere-dokunan-hizmetlerle-ornek-ilce-olduk

“GÖNÜLLERE DOKUNAN HİZMETLERLE ÖRNEK İLÇE OLDUK

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerine yönelik Yaka Mahallesi sakinleriyle bir araya gelip, hedeflerini ve projelerini paylaşan Yeşilyurt Belediye Başkanı, AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Mehmet Çınar, “Yeşilyurt’umuzu Cumhurbaşkanımız, AK Parti Genel Başkanımız, liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın işaret ettiği 2023 vizyonuna uygun hale getirmek temel hedefimizdir. Alacak daha çok fazla mesafemiz var, yeni projelerimizle ülkemize, kentimize ve ilçemize daha fazla hizmet etmeye talibiz” dedi.

ornek-dayanisma

ÖRNEK DAYANIŞMA

Gaziantepspor ve Urfaspor Taraftar Dernek başkanları Kızıl’ı ziyaret etti