canlı yayın
butun-canlilara-saygi-sevgi-ve-hosgoruyle-sahip-cikiyoruz

“Bütün Canlılara Saygı, Sevgi ve Hoşgörüyle Sahip Çıkıyoruz”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Koronavirüs salgını nedeniyle devam eden karantina sürecinde beslenme ve barınma sorunu yaşayan doğanın minik canlılarına sahip çıkmak için ‘Kedi ve Köpek Evleri’ projemizi gerçeğe dönüştürüp, toplumda farkındalık oluşturan hizmetlerimize bir yenisini daha ekledik.” diye konuştu.

buyuksehir-degerlerine-sahip-cikiyor

BÜYÜKŞEHİR DEĞERLERİNE SAHİP ÇIKIYOR

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 2. Cumhurbaşkanı İsmet İnönü’nün Babası ile Oğlu’nun ve 8. Cumhurbaşkanımız Turgut Özal’ın babasının mezarlıklarının bakım, onarım ve yenileme çalışması talimatları yerine getirildi.

adiyamanlilar-idlibe-merhamet-oluyor-20-tir-dolusu-insani-yardim-yola-cikiyor

Adıyamanlılar İdlib’e Merhamet Oluyor 20 Tır Dolusu İnsani Yardım Yola Çıkıyor

Adıyamanlılar İdlib’e Merhamet Oluyor 20 Tır Dolusu İnsani Yardım Yola Çıkıyor İdlib'te hayatta kalma mücadelesi veren Suriyeliler için başlatılan yardım

izmirden-elaziga-yardim-konvoylari-yola-cikiyor

İzmir’den Elazığ’a yardım konvoyları yola çıkıyor

Elazığ’da meydana gelen depremin ardından İzmir İtfaiyesi arama kurtarma ekiplerini hemen bölgeye gönderen İzmir Büyükşehir Belediyesi, deprem nedeniyle mağdur olan vatandaşlar için 500 battaniye, içinde zeytin, zeytinyağı, bal, pirinç olan 500 kuru gıda paketi, çocuklar için mont ve bot yüklü yardım tırını yarın sabah yola çıkarıyor.

battalgazide-mahalle-sakinleri-parklarina-sahip-cikiyor

BATTALGAZİ’DE MAHALLE SAKİNLERİ PARKLARINA SAHİP ÇIKIYOR

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Battalgazi Belediyesi tarafından başlatılan ‘Parklarımıza Sahip Çıkalım’ projesi kapsamında çocuklarla ve mahalle sakinleri ile bir araya gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda düzenlenen programda konuşan Başkan Güder, vatandaşların bulundukları bölgedeki parklara sahip çıkmaları adına ‘Parklarımıza Sahip Çıkalım’ projesi başlattıklarını söyledi.

hakim-karsisina-cikiyor

HAKİM KARŞISINA ÇIKIYOR

Tokat /Zile AK Parti ilçe Başkanı ve 8 kişi ihalede usulsüzlük yaptığı idiasıyla bugün hakim karşıına çıkıyor.