canlı yayın
baskan-cinardan-10-kasim-ataturku-anma-gunu-ve-ataturk-haftasi-mesaji

BAŞKAN ÇINAR’DAN 10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA GÜNÜ VE ATATÜRK HAFTASI MESAJI;

“Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Milletimize Nice Zaferler Kazandırmış Büyük Bir Liderdir” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Milletine duyduğu güven ve inancı ile başlattığı Milli Mücadeleyi, bağımsız Türkiye Cumhuriyeti ile taçlandıran Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 82. yıldönümünde saygı ve minnetle yâd ediyoruz.” dedi

baskan-cinardan-ogrencilere-kirtasiye-malzemesi-kayisi-dezenfektan-ve-maske-hediyesi

BAŞKAN ÇINAR’DAN ÖĞRENCİLERE KIRTASİYE MALZEMESİ, KAYISI, DEZENFEKTAN VE MASKE HEDİYESİ

“Çocuklarımızın Mutlu Anlarına Şahitlik Ettik” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Mehmet Emin Bitlis İlkokulunda düzenlenen 2020-2021 Eğitim-Öğretim Dönemi açılış programlarına katılarak çocuklara kırtasiye malzemesi, dezenfektan seti, kayısı ve maske hediye etti.

baskan-cinardan-malazgirt-zaferinin-949-yil-donumu-kutlama-mesaji

BAŞKAN ÇINAR’DAN MALAZGİRT ZAFERİ’NİN 949. YIL DÖNÜMÜ KUTLAMA MESAJI;

“Malazgirt Zaferi; Özgürlük, Kardeşlik ve Adaletin Şanlı Mührüdür” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Adalet, özgürlük, barış ve kardeşliğin Anadolu’ya yerleşmesini sağlayan Malazgirt Zaferinin ardından bu topraklar üzerinde bütün dünyanın hayranlıkla andığı bir hoşgörü ve kardeşlik medeniyeti kurulmuştur. Sultan Alparslan’ın adaleti, merhameti ve hoşgörüsü bu topraklardaki yaklaşık bin yıllık kardeşliğimizin temelini oluşturmuştur.” dedi.

yesilyurt-belediye-baskani-mehmet-cinardan-sehit-ailelerine-bayram-ziyareti

YEŞİLYURT BELEDİYE BAŞKANI MEHMET ÇINAR’DAN ŞEHİT AİLELERİNE BAYRAM ZİYARETİ

“Şehitlerimizin Aileleri Başımızın Tâcıdır” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, eşi Semra Çınar ile birlikte Malatya’lı Şehit Polis Memuru Hasan Yıldırım ile Şehit Jandarma Piyade Onbaşı Ali Seydi Özdemir’in aile yakınlarını Kurban Bayramı nedeniyle ziyaret etti.