canlı yayın
milletvekili-cakir-ve-baskan-guderden-mhp-il-baskani-samanliya-ziyaret

MİLLETVEKİLİ ÇAKIR VE BAŞKAN GÜDER’DEN MHP İL BAŞKANI SAMANLI'YA ZİYARET

BAŞKAN GÜDER: “MALATYA'YA HİZMET İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ” AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır ve Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Mesut Samanlı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Güder, “Cumhur İttifakı olarak ülkemize ve Malatya'ya hizmet için var gücümüzle çaba sarf diyoruz” dedi.

ahmet-cakir-divan-kurulundan-istifa-etti

Ahmet Çakır, Divan Kurulundan İstifa etti

AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, BTC Türk Y. Malatyaspor divan kurulu başkanlığından istifa ettiği bildirildi.

millet-vekili-cakirdanramazan-ayi-kutlama-mesaj

MİLLET VEKİLİ ÇAKIRDAN:RAMAZAN AYI KUTLAMA MESAJ

Müslümanlar açısından mübarek üç ayların sonuncusu olan ve içerisinde bin geceden daha hayırlı olduğu müjdelenen ‘Kadir Gecesi’nin bulunduğu Ramazan Ayı’na kavuşmanın mutluluk ve sevincini yaşıyoruz.

trabzonsporun-kalecisi-ugurcan-cakira-bomba-teklif

Trabzonspor'un kalecisi Uğurcan Çakır'a bomba teklif!

Pazar günü oynanan Fenerbahçe derbisinde sergilediği performansla taraflı tarafsız tüm futbolseverlerin beğenisini toplayan ve Şenol Güneş Stadı’nı dolduran 38 bin seyirciyi kendisine hayran bırakan Uğurcan Çakır için resmi teklifte bulunan kulüp belli oldu.

ahmet-cakir--ak-parti-malatya-milletvekili--10-ocak-calisan-gazeteciler-gunu--basin-mesaji

AHMET ÇAKIR AK PARTİ MALATYA MİLLETVEKİLİ 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ BASIN MESAJI

Basın, bilgi paylaşımının, halkı bilgilendirmenin ve demokrasinin en önemli vasıtalarından biridir.

milletvekili-cakir-kirmizi-et-ureticileri-ile-bir-araya-geldi

Milletvekili Çakır Kırmızı Et Üreticileri İle Bir Araya Geldi.

AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, Malatya Kırmızı Et Üreticileri Birliği’ni ziyaret ederek, Birlik Başkanı Mehmet Taneli ve üreticilerle fikir alışverişinde bulundu, sorun ve taleplerini dinledi.

ak-parti-malatya-milletvekili-ahmet-cakir-yeni-yil-mesaji-yayimladi

AK PARTİ MALATYA MİLLETVEKİLİ AHMET ÇAKIR YENİ YIL MESAJI YAYIMLADI

Yeni ümitler ve heyecanlar eşliğinde yeni bir yıla girmenin heyecanını yaşıyoruz. Yeni miladi yılın, aziz milletimiz başta olmak üzere bütün insanlığa hayırlar getirmesini Rabbimden niyaz ediyorum.

ak-parti-milletvekili-ahmet-cakir-dogal-urunler-pazari-emanet-carsisini-gezdi

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ AHMET ÇAKIR, DOĞAL ÜRÜNLER PAZARI-EMANET ÇARŞISINI GEZDİ

“Yeşilyurt Belediyemiz Takdir Ettiğimiz Hizmetler Sunuyor” Yeşilyurt Belediyesi Doğal Ürünler Pazarı ve Emanet Çarşısında incelemelerde bulunan AK Parti Milletvekili Ahmet Çakır, “ Malatya ve bölgemize yakışan, her yönüyle nezih ve modern alanlara sahip, vatandaşlarımızın ihtiyaç duyduğu değerli bir eseri Malatya’ya kazandıran Belediye Başkanımızı ve ekibini tebrik ederim.” diye konuştu.

AHMET ÇAKIR AK PARTİ MALATYA MİLLETVEKİLİ 10 KASIM BASIN MESAJI

Cumhuriyeti bizlere armağan eden Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete intikal edişinin 81. yılında saygıyla ve minnetle yad ediyoruz.

milletvekili-cakirdan-muftu-isildara-ziyaret

Milletvekili Çakır'dan, Müftü Işıldar'a ziyaret

AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, bir süre önce göreve gelen Malatya İl Müftüsü Veysel Işıldar'ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

kernekte-cok-ozel-bir-proje

KERNEK’TE ÇOK ÖZEL BİR PROJE

Malatya belediye Başkanı Ahmet Çakır, Kernek’te devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek, yapılan çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulundu.

kanun-kimden-yana

KANUN KİMDEN YANA

" Ellerinde kapı gibi çalışma ruhsatları var, ekibimiz çalışma alanına gitti. Ruhsatları olduğunu öğrenince bir şey yapamadı".