canlı yayın
yesilyurtta-hizmete-girecek-millet-bahceleri-park-yatirimlari-icin-orneklik-teskil-edecek

YEŞİLYURT’TA HİZMETE GİRECEK MİLLET BAHÇELERİ, PARK YATIRIMLARI İÇİN ÖRNEKLİK TEŞKİL EDECEK

“Millet Bahçelerimiz; Mimari Yapıları, Tasarımları ve Görselliğiyle Bölgeye Değer Katacak” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Beylerderesi Şehir Parkının ikinci etabı ile Yeni Belediye Hizmet Binasının bulunduğu bölgede hizmete sunulacak olan Millet Bahçelerinin; mimari yapıları, tasarımları, yeşil alanları ve sosyal donatılarıyla park yatırımlarına örnek gösterilip, bölgeye yeni güzellikler katacağını söyledi.

baskan-guderden-hayirli-olsun-ziyareti--baskan-guder-kadin-kollari-teskilatlarimizin-omurgasidir

BAŞKAN GÜDER’DEN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ BAŞKAN GÜDER: “KADIN KOLLARI TEŞKİLATLARIMIZIN OMURGASIDIR

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AK Parti Malatya Kadın Kolları Başkanlığı görevine getirilen Özlem Pelitloğlu ve yönetimini ziyaret ederek, hayırlı olsun temennilerinde bulundu.

ferah-modern-ve-kaliteli-alanlara-sahip-guzel-bir-eseri-malatyaya-kazandiracagiz--

“FERAH, MODERN VE KALİTELİ ALANLARA SAHİP GÜZEL BİR ESERİ MALATYA’YA KAZANDIRACAĞIZ”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, eski SSK Hastanesinin bulunduğu 40 dönümlük alanda inşa edilecek olan ‘Yeşilyurt Belediyesi Yeni Hizmet Binası ve Millet Bahçesi’ alanında misafir ettiği AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Bülent Tüfenkçi’ye hazırlanan proje üzerinden geniş kapsamlı bilgiler paylaştı.

baskan-guderden-zabita-teskilatina-ziyaret

BAŞKAN GÜDER’DEN ZABITA TEŞKİLATINA ZİYARET

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, zabıta teşkilatının 194. yılı dolayısıyla Battalgazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası dolayısıyla, Battalgazi Belediyesi Zabıta Müdürü İsmet Biratlı’yı ziyaret etti. Zabıta teşkilatının 194’üncü yılını kutlayan Başkan Güder, personelle de bir araya gelerek haftalarını kutladı. Ziyarette Başkan Güder’e Belediye Başkan Yardımcısı Eyüp Sağlam eşlik etti. Başkan Güder, zabıtalara kanun ve yönetmelikler çerçevesinde insanların yaşam kalitesini yükseltmek üzer

zabita-teskilati-194-yasinda

Zabıta Teşkilatı 194 Yaşında

Yeşilyurt Belediyesi Zabıta Müdürü Emin Gölgeli ve personeli, “Zabıta Teşkilatının 194. Kuruluş Yıl Dönümü ve Zabıta Haftası” etkinlikleri kapsamında Vali Aydın Baruş’u makamında ziyaret etti.

mhp-malatya-ilce-teskilatlarinda-kongre-heyecani-bugun-sona-erdi

MHP MALATYA İLÇE TEŞKİLATLARINDA KONGRE HEYECANI BUGÜN SONA ERDİ

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanlığı kongreleri Yeşilyurt ilçe Kongresi ile sona erdi.

mhp-malatya-il-teskilatlarinda-kongre-heyecani-devam-ediyor

MHP MALATYA İL TEŞKİLATLARINDA KONGRE HEYECANI DEVAM EDİYOR

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanlığı kongrelerine Battalgazi ilçe Kongresi ile devam ediyor.

saadet-partisi-malatya-il-baskanliginin-temmuz-ayi-il-divan-toplantisi-il-baskani-osman-marasalinin-baskanliginda-teskilat-mensuplarinin-katilimi-ile-gerceklestirildi

Saadet Partisi Malatya İl Başkanlığı’nın Temmuz ayı İl Divan Toplantısı İl Başkanı Osman Marasalı’nın Başkanlığında teşkilat mensuplarının katılımı ile gerçekleştirildi

. Parti çalışmalarının değerlendirildiği toplantı öncesi İl Başkanı Osman Marasalı gündemle ilgili açıklamalarda bulundu. Marasalı açıklamasında: “Temmuz ayı içerisinde maalesef son 30, 35 yılda mutat hale gelmiş şehit haberlerinin bu ay içerisinde de devam ettiğine üzüntüyle şahit olduk. Şehit olan kardeşlerimize Allahtan rahmet diliyoruz. Terörün bir an önce bitirilmesi en büyük temennimiz.

milliyetci-hareket-partisinin-kadro-ve-teskilat-yapisi-dinamik-disiplinli-dirayetli-dikkatli-donanimli-ve-her-seye-de-hazirliklidir

Milliyetçi Hareket Partisi'nin kadro ve teşkilat yapısı dinamik, disiplinli, dirayetli, dikkatli, donanımlı ve her şeye de hazırlıklıdır.

'KOVİD-19 hastalığının yol açtığı yüksek risk ve tehlikelerden dolayı ara vermek zorunda kaldığımız İl Başkanları Toplantımız bugün yapılmış, gündemdeki konu başlıklarıyla önümüzdeki dönemi kapsayacak siyasi ve stratejik planlamalarımız görüşülmüş, dikkatle gözden geçirilmiştir.

gaziantep-hayirseverleri-ile-ornek-teskil-etmeye-devam-ediyor

Gaziantep Hayırseverleri ile Örnek Teşkil Etmeye Devam Ediyor…

Gaziantep, pek çok alanda yapılan kamusal yatırımların yanı sıra hayırsever destekleri ile kente kazandırılan yatırımlar noktasında da örnek teşkil ediyor.