canlı yayın
bakan-kurum-gelincik-tepesindeki-konutlar-kisa-surede-teslim-edilecek

BAKAN KURUM: “GELİNCİK TEPESİ’NDEKİ KONUTLAR KISA SÜREDE TESLİM EDİLECEK”

Depremzedeler için inşa edilen kalıcı konutları incelemek üzere Malatya’ya gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ile birlikte bin 500 konutun yapılacağı Gelincik Tepesi'ndeki çalışmaları inceleyerek, örnek daireyi gezdi ve gelişmeler hakkında bilgi aldı.

ak-parti-kadin-kollarinda-devir-teslim-toreni

AK Parti Kadın Kollarında Devir Teslim Töreni

Sayın il başkanım Sayın Aynur Oğuzhan hanımefendiden sonra Malatya İl Kadın Kolları başkanlığını vekaleten yürüten Sayın kibar Aslan partimizin güçlü kadınları ve yol arkadaşlarım değerli basın mensupları milletimizin yüreği ile kurduğu, hamurunu yoğurdu kumaşını dokudu

cumhurbaskani-erdoganin-emanetini-baskan-guder-teslim-etti

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN EMANETİNİ BAŞKAN GÜDER TESLİM ETTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeni tip koronavirüs salgını tedbirleri doğrultusunda 65 ve üzeri yaştaki vatandaşlar için hazırlattığı ‘Cumhurbaşkanlığı Paketini’ Çöşnük Mahallesi’ndeki Tahir ve Kezban Ekici (75) çiftine ulaştıran Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Sizler başımızın tacısınız. Sizlerin duaları bizler için çok önemli” dedi.

arapgir-belediyesi-vatandaslara-dagitmak-uzere-muhtarlara-maskeleri-teslim-etti

ARAPGİR BELEDİYESİ VATANDAŞLARA DAĞITMAK ÜZERE MUHTARLARA MASKELERİ TESLİM ETTİ

Arapgir Belediyesi koronovirüs tedbirleri kapsamında maske ve dezenfektan dağıtımlarını sürdürüyor. Korona virüs salgını sürecinde maske ihtiyacını karşılamak için belediyenin tüm imkânlarını seferber eden Arapgir Belediyesi, vatandaşlara ücretsiz maske dağıtmaya devam ediyor.

600-bin-maske-buyuksehir-belediyesine-teslim-edildi

600 Bin Maske Büyükşehir Belediyesine Teslim Edildi

Mil-May Tekstil tarafından Büyükşehir Belediyesi için üretilen 600 bin maske, düzenlenen bir program ile teslim edildi. Malatya Büyükşehir Belediyesinde gerçekleştirilen programa, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Mil-May Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Abdulvahap Tanrıverdi, 2. Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Vahap Erdem ile basın mensupları katıldı.

190-adet-yuz-siperligi-il-emniyet-mudurlugune-teslim-edildi

190 Adet Yüz Siperliği İl Emniyet Müdürlüğüne Teslim Edildi.

Milli Eğitim Bakanımız Sayın Ziya Selçuk, Polis Haftası dolayısıyla Bilim ve Sanat Merkezlerimizde (BİLSEM) üretilen yüz koruyucu siperliklerin emniyet güçlerine ücretsiz olarak ulaştırılacağını bildirdi. Bu kapsamda fedakarca çalışan emniyet güçlerimiz için Malatya Yeşilyurt ve Battalgazi BİLSEM tarafından üretilen 190 adet yüz koruyucu siper ücretsiz olarak İl Emniyet Müdürlüğüne teslim edildi.

esenlik-sirketi-siparisleri-evlere-teslim-ediyor

Esenlik Şirketi siparişleri evlere teslim ediyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden, Esenlik, Belsos, Megsaş, Motaş şirketleri tüm imkânlarını Malatyalıların hizmetine sunuyor. Koronavirüs’ün ülkemizde de yayılmasının ardından hükümetin almış olduğu tedbirler sonrasında vatandaşların evlerinden çıkmadan ihtiyaçlarını temin etmeleri için Esenlik Şirketi gelen siparişleri evlere teslim etmeye başladı.

esenlikten-otomobil-kazanan-sansli-talihliler-araclarini-teslim-aldi

ESENLİK’TEN OTOMOBİL KAZANAN ŞANSLI TALİHLİLER ARAÇLARINI TESLİM ALDI

Esenlik Süper Marketlerin ‘Nerede kalmıştık’ sloganı ile bu yıl yeniden düzenlediği Geleneksel Hediye Kampanyasında son model araç kazanan şanslı müşteriler, arabalarını teslim aldılar. Esenlik Süper Marketlerin ‘Nerede kalmıştık’ sloganı ile bu yıl yeniden hayata geçirdiği Geleneksel Hediye Kampanyasında 88 TL’lik alışveriş yapan 3 şanslı müşteri 18 Ocak’ta düzenlenen çekiliş ile belirlendi. Noter huzurunda düzenlenen çekiliş ile son model araç kazanan Gülcan Dağ, Tuba Kara ve Selçuk Koşum, Esenlik Şirketi Genel Müdürlüğü’nde düzenlenen tören ile arabalarını teslim aldı. Teslim töreninde konuşan Esenlik Genel Müdürü Ata Ünlü, Esenlik’in eski günlerinde olduğu gibi, tekrar o parlak günlerine dönme gayreti içerisinde olduğunu söyleyerek, “Esenlik Marketleri halkımızın kendi öz sermayesi. Sayın Başkanımızın bize bu görevi tevdi etmesinden sonra, emanet olarak gördüğümüz bu şirketi daha iyi günlere taşımak adına yoğun bir gayret içerisindeyiz” dedi.

En fazla üretim ve teslimat linyitte gerçekleşti

Katı yakıtların 2019 yılı Ekim ayı toplam satılabilir üretim miktarlarına bakıldığında; taşkömürünün 99 bin 487 ton, linyitin(1) 6 milyon 945 bin 459 ton ve taşkömürü kokunun 387 bin 89 ton, teslimat(2) miktarlarına bakıldığında ise; taşkömürünün 3 milyon 966 bin 622 ton, linyitin 6 milyon 636 bin 715 ton ve taşkömürü kokunun 379 bin 823 ton olarak gerçekleştiği görüldü

kurban-allaha-teslimiyetin-en-guzel-ornegidir

“Kurban, Allah’a Teslimiyetin En Güzel Örneğidir

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, İl Müftülüğü ve Malatya Kızılay Şubesini ziyaret ederek yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde kurban bağışında bulundu. Başkan Çınar, hayırsever vatandaşları kurban bağışında bulunmaya davet etti

battalgazi-belediyesinde-devir-teslim-yapildi

BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDE DEVİR TESLİM YAPILDI

Battalgazi Belediyesi’nde devir teslim töreni gerçekleştirildi. 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Selahattin Gürkan’dan Battalgazi Belediye Başkanlığı görevini devralan Osman Güder, “Almış olduğumuz bayrağı daha yukarıya çıkartmak amacıyla çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

guneydogu-pkk-ya-teslim

GÜNEYDOĞU PKK YA TESLİM

Milliyetçi Hareket Partisi MYK üyesi Zeki Kurt,Doguyu, ve güneydoğu anadolu bölgesini bu iktidar PKK ya teslim etti. KCK ya teslim etti. Türk polisi orada görev yapamıyor. Türk askeri orada görev yapamıyor vurgusunu yaptı