canlı yayın
imanla-yazilan-destan-15-temmuz

İmanla yazılan destan 15 Temmuz

Eğitim Bir Sen Tokat 1 Nolu Şube Sekreteri Abdurrahman İlhan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yazılı bir açıklama yaptı.

-aylin-cesur-istanbul-sozlesmesini-onaylayip-gerekliliklerini-yerine-getirmemek-ikiyuzluluktur

AYLİN CESUR: “İSTANBUL SÖZLEŞMESİNİ ONAYLAYIP GEREKLİLİKLERİNİ YERİNE GETİRMEMEK İKİYÜZLÜLÜKTÜR

NOGAY: PERSONELİ MAĞDUR ETMEDEN, HİZMETLERİMİZİN VE MALİ POLİTİKAMIZIN DIŞINA ÇIKMADAN BİR ÜCRET ARTIŞI BELİRLEDİK GELERİ: DOĞU’DA İLK İMZA ATAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MALATYA OLDU Malatya Büyükşehir Belediyesi, 696 KHK ile kadroya geçen işçilerle toplu iş sözleşmesini imzaladı. Büyükşehir Belediyesi ve HAK-İŞ arasında yapılan toplu iş sözleşmesinde KHK’lı çalışan 2 bin 200 çalışana ortalama yüzde 20 zam yapıldı. Buna göre en düşük maaş alan işçiye yaklaşık 560 lira ücret artışı sağlanmış oldu.

temmuz-ayinda-malatyanin-ihracat-rakami-artti

Temmuz ayında Malatya’nın ihracat rakamı arttı

Malatya TSO Başkanı Sadıkoğlu: - “Covid-19 salgını tüm dünyayı sarmışken, ihracat yapmak için çalışan, gecesini gündüzüne katan Malatyalı iş insanlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum

saadet-partisi-malatya-il-baskanliginin-temmuz-ayi-il-divan-toplantisi-il-baskani-osman-marasalinin-baskanliginda-teskilat-mensuplarinin-katilimi-ile-gerceklestirildi

Saadet Partisi Malatya İl Başkanlığı’nın Temmuz ayı İl Divan Toplantısı İl Başkanı Osman Marasalı’nın Başkanlığında teşkilat mensuplarının katılımı ile gerçekleştirildi

. Parti çalışmalarının değerlendirildiği toplantı öncesi İl Başkanı Osman Marasalı gündemle ilgili açıklamalarda bulundu. Marasalı açıklamasında: “Temmuz ayı içerisinde maalesef son 30, 35 yılda mutat hale gelmiş şehit haberlerinin bu ay içerisinde de devam ettiğine üzüntüyle şahit olduk. Şehit olan kardeşlerimize Allahtan rahmet diliyoruz. Terörün bir an önce bitirilmesi en büyük temennimiz.

firat-kalkinma-ajansi-temmuz-toplantisi-malatyada-duzenlend

Fırat Kalkınma Ajansı Temmuz Toplantısı Malatya’da Düzenlend

Vali Aydın Baruş, Malatya, Elazığ, Bölge ve Tunceli için mali destek ve projelerin ele alındığı, Fırat Kalkınma Ajansı Temmuz toplantısına katıldı.

15-temmuz-sehitleri-anildi

15 Temmuz Şehitleri Anıldı

İlçe Spor Müdürü Sayın Bülent Küçük yaptığı konuşmasında “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında, ilçemizde inanç, dirayet, birlik ve beraberlik ruhuyla aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi andık.” Dedi.

caliktan-15-temmuz-mesaji

Çalık'tan 15 Temmuz mesajı

5 Temmuz kurtuluş ve yeniden kuruluş sürecidir ve bütün dünyaya örnek bir demokrasi zaferidir

15-temmuz-bilinci-dogru-yerlesmeli

15 TEMMUZ BİLİNCİ DOĞRU YERLEŞMELİ

Evvela 15 Temmuz 2016 Gecesi kendilerini öne atarak canlarını feda eden şehitlerimize Allah’tan rahmet ve Peygamberimize komşu olmalarını diliyorum. O gece sokakları doldurarak din, devlet, vatan ve millet düşmanlarına manevra alanı bırakmayıp vatanı işgal girişimine engel olan zeki, ileri görüşlü, akıllı, vatansever ve seçkin milletimize şükranlarımızı sunuyoruz.

mtso-baskani-sadikoglunun-15-temmuz-mesaji

MTSO Başkanı Sadıkoğlu’nun 15 Temmuz Mesajı:

“15 Temmuz Destanını Milletimiz Yürekleriyle Yazdı” Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

milletvekili-cesur-15-temmuz-alcakliginin-4-yilinda

Milletvekili Cesur "15 TEMMUZ ALÇAKLIĞININ 4 YILINDA"

yi Parti Milletvekili Aylin Cesur, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı:

rektor-karabuluttan-15-temmuz-demokrasi-ve-milli-birlik-gunu-mesaji

Rektör Karabulut’tan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı

Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut’un 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle yayınladığı mesajında, “İhanetleri unutmayalım, ihanetleri unutturmayalım, çünkü unutulan ihanetler her zaman tekrarlanır.” dedi.

baskan-cinardan-15-temmuz-demokrasi-ve-milli-birlik-gunu-mesaji

BAŞKAN ÇINAR’DAN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI;

“Bağımsızlık Ruhumuz 15 Temmuz’da Bir Kez Daha Destanlaştı” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Tarihi nice zafer ve destanlarla dolu yüce milletimiz bir kez daha ecdadına ve tarihine yakışır şekilde 15 Temmuz gecesi darbeye kalkışan hainlere destansı bir şekilde gereken dersi vermiştir. Özgürlük, hürriyet ve bağımsızlık ruhumuz 15 Temmuz gecesi bir kez daha destanlaşmıştır.” dedi.