canlı yayın
pandemi-salginiyla-mucadelede-tedbirlerimizi-artirdik

Pandemi Salgınıyla Mücadelede Tedbirlerimizi Artırdık”

Tüm dünyayı etkisi altına alan (Covid-19) ile mücadeleyi etkin ve kararlı hizmetleriyle sürdüren Yeşilyurt Belediyesi ekipleri, salgın sürecinde hassas bir öneme sahip olan ilçe genelindeki 91 eczaneye yönelik dezenfektan işlemlerine hız verdi. Eczanelere yönelik başlatılan hijyen ve dezenfekten uygulamalarını yerinde takip eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, pandemi salgınıyla mücadele anlamında çalışmaları artırdıklarını söyledi.

tedbir-nedeniyle-kapanan-isyeri-sahiplerine-asgari-ucret-destegiverilmeli

Tedbir nedeniyle kapanan işyeri sahiplerine asgari ücret desteğiverilmeli”

ESOB BAŞKANI KESKİN: “Tedbir nedeniyle kapanan işyeri sahiplerine asgari ücret desteği verilmeli” -“Cumhurbaşkanımızın da esnaf ve sanatkâra dönüp bakmasını talep ediyoruz” -“Süper marketlere pandemi de giremiyor, devlette giremiyor” -“Seçim günlerinde bizimle birlikte olanları, kötü günde, hastalıkta da görmek istiyoruz”

kis-tedbirleri-toplantisi-vali-barus-baskanliginda-yapildi

Kış Tedbirleri Toplantısı Vali Baruş Başkanlığında Yapıldı

Malatya merkez ve ilçelerinde karla mücadele kapsamında yapılacak olan çalışmalarda alınacak tedbirleri görüşmek, değerlendirmelerde bulunmak ve ilgili birimler arasında koordinasyonu sağlamak üzere Vali Aydın Baruş başkanlığında, Kış Tedbirleri Koordinasyon Kurulu Toplantısı yapıldı.

baskan-sadikoglu-fabrikalarda-tedbirler-alinarak-uretim-devam-ediyor

Başkan Sadıkoğlu: “Fabrikalarda tedbirler alınarak üretim devam ediyor”

Malatya OSB’de üretim yapan fabrikaları ziyaret eden Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Covid-19 salgınına karşı alınması gereken tedbirleri hatırlatarak, “Sanayicimiz işin ciddiyetinin farkında. Gerek maske, mesafe, temizlik olsun, gerekse filyasyon konusu olsun kurallara son derece riayet ederek üretmeye, ülke ekonomisine katma değer sağlamaya devam ediyor” dedi.

yesilyurt-ilcesi-muhtarlarina-covid-19-tedbirleri-anlatildi-takdir-belgesi-verildi

YEŞİLYURT İLÇESİ MUHTARLARINA ‘COVİD-19’ TEDBİRLERİ ANLATILDI, TAKDİR BELGESİ VERİLDİ

“Pandemi İle Etkin Mücadelede Muhtarlarımızın Desteği Büyüktür” Yeşilyurt İlçe Kaymakamlığı ve Yeşilyurt Belediyesi, ‘Covid-19’ salgını sürecinde Yeşilyurt’ta ki pozitif vaka olan hastaların izolasyon koşullarına uymaları amacıyla oluşturulan Mahalle Denetim Ekiplerinin çalışmalarına destek veren mahalle muhtarlarına özverili ve gayretli çalışmalarından dolayı takdir belgesi verd

duzeltme-keskin-ahilik-yasatilsaydi-koronavirus-icin-polisiye-tedbir-almaya-gerek-kalmazdi

Düzeltme Keskin; “Ahilik yaşatılsaydı koronavirüs için polisiye tedbir almaya gerek kalmazdı”

TESK Yönetim Kurulu Üyesi, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, “Ahilik toplumsal yapı içerisinde eğitsel, kültürel, mesleki, ahlaki ve dini birçok alanda işlev gösteren önemli bir teşkilatlanma konumundadır. O nedenle Avrupa Birliği kriterleri yerine Anadolu kriteri olan Ahilik kriterleri resmi kurumlarda ve toplumda ön plana çıkartılmalı” dedi.

vali-barus-korona-virus-ile-ilgili-alinan-tedbir-ve-kararlarin-uygulamalarini-denetledi

Vali Baruş, Korona Virüs İle İlgili Alınan Tedbir ve Kararların Uygulamalarını Denetledi

Vali Aydın Baruş, toplum sağlığı ve kamu düzeni açısından sosyal izolasyonu temin, mesafeyi koruma ve korona virüs salgınının yayılım hızını kontrol altında tutma amacıyla alınan tedbirlerin ve kararların uygulamalarını denetledi.

buyuksehir-belediyesi-istiraklerinden-belsos-covid-19-salginina-karsi-tum-tedbirleri-aldi

Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden BELSOS Covid 19 salgınına karşı tüm tedbirleri aldı

VATANDAŞLARIMIZ TESİSLERİMİZDEN GÖNÜL RAHATLIĞIYLA FAYDALANABİLİR Yapmış olduğu hizmet ve yatırımlarda vatandaş memnuniyetine büyük önem veren Malatya Büyükşehir Belediyesi Covid 19 salgınının görüldüğü günden itibaren almış olduğu tedbirler ve yapmış olduğu çalışmalarla vatandaşlardan olumlu tepkiler almaya devam ediyor.

buyuksehir-belediyesi-covid-19-salginina-karsi-hal-binasinda-da-tedbirleri-artirdi

Büyükşehir Belediyesi Covid 19 salgınına karşı Hal Binasında da tedbirleri artırdı

HAL BİNASINDA GEREKLİ TEDBİRLER ALINDI Malatya Büyükşehir Belediyesi hizmet ve yatırımlarının yanında Covid 19 salgınına karşı çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

malatya-valiliginden-uyari-tedbirlere-riayet-edilmesi-elzemdir

Malatya Valiliğinden Uyarı: Tedbirlere riayet edilmesi elzemdir

İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu 05.08.2020 Çarşamba günü Vali Aydın BARUŞ başkanlığında Valilik Toplantı Salonunda toplanmış ve aşağıdaki konuları görüşerek karara bağlamıştır.

keskin-bayram-yolculugunda-hem-trafik-kurallarina-uyalim-hem-de-koronavirus-tedbirlerine-uyalim

Keskin: “Bayram yolculuğunda hem trafik kurallarına uyalım, hem de koronavirüs tedbirlerine uyalım"

Keskin: “Bayram yolculuğunda hem trafik kurallarına uyalım, hem de koronavirüs tedbirlerine uyalım" TESK Yönetim Kurulu Üyesi, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Kurban Bayramı nedeniyle tatile çıkacak olan vatandaşlarla sürücüleri uyararak, "Kurban Bayramı'nda kurban olmak istemiyorsanız, trafik kurallarına uyun." uyarısında bulundu.

battalgazi-belediyesi-engelsiz-yasam-merkezi-tedbirlerle-aciliyor

Battalgazi Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi Tedbirlerle Açılıyor

Yeni tip Koronavirüs salgını süresince geçici süreyle kapalı olan Battalgazi Belediyesi Engelsiz Yaşam ve Rehabilitasyon Merkezi, yeni normal kuralları çerçevesinde tedavi ve eğitimlerine 15 Haziran Pazartesi günü kaldığı yerden devam edecek.