canlı yayın
mtu-kariyer-ve-marka-sohbetlerine-kultur-ve-turizm-bakan-yardimcisi-ahmet-misbah-demircan-katildi

MTÜ Kariyer ve Marka Sohbetleri’ne Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan Katıldı.

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Kariyer ve Marka Sohbetleri kapsamında organize edilen, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan ve Rektör Prof. Dr. Aysun BAY KARABULUT’un konuşmacı olduğu, " Kültür ve Sanat ile Yereli Evrensele Taşımak " konulu e-konferans programı Kale Turizm ve Otel İşletmeciliği Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Grv. Suat Kuluşaklı’nın sunumları ve Malatya Başsavcısı Muhammet Savran, AK Parti Malatya İl Başkanı İhsan Koca ve MTÜ senatosunun katılımlarıyla MTÜ uzaktan eğitim sisteminden online olarak gerçekleştirildi.

malatya-turk-ocagi-olarak-bu-haftaki-sohbet-programimizi-da-gerceklestirdik

Malatya Türk Ocağı olarak bu haftaki sohbet programımızı da gerçekleştirdik

oğun bir kalabalık tarafından takip edilen program öncesinde Ocak Başkanımız Nadir Günata bir selamlama konuşması yaptı. Bu hafta Türk ekonomisinin önemli kırılma noktalarından biri olan 24 Ocak İstikrar Kararları’nı konuştuk. İthal ikame rejiminin terkedilip yabancı sermayeye, borçlanmaya ve ithalata bağımlı bir ekonomik modelin benimsendiği 24 Ocak kararları toplumsal değişimimiz açısından da önem arz etmektedir. Bu önemli konuyu yıl dönümünde konuşmak üzere Malatya Turgut Özal Üniversitesi İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Koçyiğit hocamızı misafir ettik. Hocamız özetle şunları söyledi:

guder-teknopark-sohbetlerinin-konugu-oldu

GÜDER, TEKNOPARK SOHBETLERİNİN KONUĞU OLDU

BAŞKAN GÜDER: “SAVUNMA SANAYİSİNDEKİ YÜZDE 80’LİK YERLİ ÜRETİM TÜRKİYE’NİN DÜNYADA BENDE VARIM DEMESİNİ SAĞLIYOR” Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder İnönü Üniversitesi Teknopark’ta düzenlenen kahvaltı sohbetlerinin konuğu oldu. Başkan Güder, “Malatya’nın bir sanayi kenti olması için sanayinin üniversite ile buluşması ve üniversitedeki teknolojik alt yapıdan yararlanması gerekiyor. Bu hususta Battalgazi Belediyesi olarak elimizden geleni yapmaya hazırız.” dedi.

malatya-turk-ocagi-olarak-bu-haftaki-sohbet-programiizi-da-gerceklestridik

Malatya Türk Ocağı olarak bu haftaki sohbet programıızı da gerçekleştridik.

Yoğun bir katılımın olduğu programımıza Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner, İnönü Üniversitesi Spor Blimleri Fakültesi Dekanı Rıfat Güneş, Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Fevzi Çiçek, Kale Eski Belediye Başkanı Cemal Akdemir beyefendiler de teşrif ettiler. Çin mezalimi altında büyük sıkıntılar çeken Uygur Türkleri ve tüm şehitlerimiz için Kuran tilaveti sonrasında Ocak Başkanımız Nadir Günata bir selamlama konuşması gerçekleştirdi.

magef-kayisi-tadinda-sohbetlerin-2-duzenledi

MAGEF Kayısı Tadında Sohbetlerin 2. Düzenledi

Malatya Gençlik Federasyonu tarafında düzenlenen Kayısı Tadında Sohbetlerin ikinci programına Malatya İŞKUR müdürü Vahap TOMAN katıldı.