canlı yayın
odyologlar-gununde-milletvekili-aylin-cesurdan-sert-cikis

ODYOLOGLAR GÜNÜ’NDE MİLLETVEKİLİ AYLİN CESUR’DAN SERT ÇIKIŞ

İYİ Parti Isparta Milletvekili Dr. Aylin Cesur'a ait “ODYOLOGLAR GÜNÜ’NDE MİLLETVEKİLİ AYLİN CESUR’DAN SERT ÇIKIŞ: ODYOLOGLAR ATANMAYACAKLARDIYSA NEDEN YETİŞTİRİLDİLER?” başlıklı haber metnini, 1 adet görseli ve 1 adet soru önergesi PDF’ini ekte ilgilerinize sunuyoruz.

yesilyurtta-duzenlenen-seracilik-dikim-isciligi-kursu-sertifika-toreni-yapildi

YEŞİLYURT’TA DÜZENLENEN “SERACILIK DİKİM İŞÇİLİĞİ’ KURSU SERTİFİKA TÖRENİ YAPILDI

“Bilinçli Tarım Uygulamalarıyla, Bölgemize Örnek Oluyoruz” Yeşilyurt Belediyesi, İŞ-KUR, Yeşilyurt İlçe Halk Eğitim Merkezi ve Yeşilyurt İlçe Tarım Müdürlüğü işbirliği ile Gündüzbey Yeşilkonak’ta gerçekleşen ‘Seracılık Dikim İşçiliği’ kursunu başarıyla tamamlayan kursiyerlerin sertifikaları düzenlenen törenle takdim edildi. Başkan Çınar, bilinçli tarım uygulamalarıyla bölgeye örneklik teşkil eden hizmetlerde bulunduklarını söyledi.

chp-milletvekili-gurer-kidem-tazminatlarinin-fona-devredilmesi-girisimini-sert-sozlerle-elestirdi

CHP Milletvekili Gürer, kıdem tazminatlarının fona devredilmesi girişimini sert sözlerle eleştirdi…

Gürer: “İktidar, iş yaşamındaki sorunları çözmek yerine, son kale olan tazminata göz dikti” Gürer: “Tamamlayıcı Emeklilik Sistemi, emekçiler aleyhine yapılan düzenlemelerde son nokta” Gürer: “İşçi ve işveren karşı, iktidar neden karıştırıyor?”

gevrekin-aciklamalarina-samanlidan-sert-tepki

Gevrek'in açıklamalarına Samanlı'dan sert tepki

Dün akşam Yeni Malatyaspor Başkanı Sayın Adil Gevrek'in katıldığı, sunuculuğunu takımın maaşlı çalışanı, basın mensubu görünümlü yalakanın yaptığı bir program izledik.

saglik-bir-sen-genel-baskanindan-sert-tepki

SAĞLIK BİR-SEN GENEL BAŞKANINDAN SERT TEPKİ

“BIÇAK KEMİĞE DAYANMIŞTIR” Sağlık Bir-Sen (Sağlık ve Sosyal Hizmetleri Kamu Görevlileri Birliği Sendikası) Genel Başkanı Hasan ÖNÜR kurulduktan itibaren haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır düsturuyla yola çıktıklarını, her zaman güçlünün değil haklının yanında olduklarını, bu bağlamda yine susmayacaklarını, her zaman her yerde ve her platformda sağlık çalışanlarının sorunlarını dile getireceklerini dile getirdi.

mhpden-ak-parti-ve-hukumete-cok-sert-tepki-yanliz-biraktiniz

MHP'den AK Parti ve Hükümete çok sert tepki! Yanlız bıraktınız...

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, sosyal medyadan yaptığı açıklamada Ak Parti'nin ve Hükümetin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı yalnız bıraktığını belirterek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın iç ve dış saldırılara karşı tek başına mücadele ederken çevresindekilerin kış uykusuna yattığını ancak tüm saldırılara karşı Devlet Bahçeli'nin Cumhur İttifakı'nı destekleyerek dik durduğunu söyledi.

tffden-sert-cevap

TFF'den sert cevap!

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan, Nihat Özdemir'in açıklamalarının ardından Türk spor kamuoyundaki yansımalar ve liglerin iptalinin talep edilmesi, ertelenmesi çağrıları üzerine yazılı bir duyuru geldi.

baskan-karatastan-firincilara-sert-tepki

Başkan Karataş’tan Fırıncılara sert tepki

Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum il başkanı Naim Karataş, Erzurum’ da ekmek fiyatlarının yükseltilmesine sert tepki gösterdi. Başkan Karataş, Milletin bu günlerini fırsat bilerek ekmek fiyatlarına yapılan zammın yeri ve zamanı bugün olmadığına dikkat çekerek. Bu sıkıntılı günlerde ekmeğin zamlanması vatandaşların hiç de yararına yapılan bir uygulama olmadığını kaydetti.

ak-partinin-onerisine-mhpli-baskandan-sert-yanit-bana-kanunsuz-is-yaptiramazsiniz

AK Parti'nin önerisine MHP'li Başkan'dan sert yanıt: Bana kanunsuz iş yaptıramazsınız

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi'nde AK Parti Grup Başkanvekili Dilşat Ulaş'ın imar kanununa destek istemesine kızan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "Bana kanunsuz iş yaptıramazsınız" diyerek çıkıştı.

iletisim-baskani-altundan-cok-sert-tepki-bu-bir-savas-ilanidir

İletişim Başkanı Altun'dan çok sert tepki: Bu bir savaş ilanıdır

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, gündeme dair önemli açıklamalar yaptı. Hürriyet gazetesine konuşan Altun, ABD'nin sözde barış ilanıyla ilgili, "Bu savaş ilanıdır" ifadelerini kullandı. Altun'un açıklamaları şöyle:

ilk-yardim-egitim-seminerine-katilan-mahalle-muhtarlarina-sertifikalari-verildi

İLK YARDIM EĞİTİM SEMİNERİNE KATILAN MAHALLE MUHTARLARINA SERTİFİKALARI VERİLDİ

“İlk Yardımın Bilinçli Ve Doğru Yapılması Hayat Kurtarabilir” Yeşilyurt Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü ile İnönü Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi Dekanlığının işbirliğiyle düzenlenen ‘İlk Yardım Eğitim’ seminerine katılan Yeşilyurt İlçesindeki muhtarlara sertifikaları takdim edildi.

kadin-kursiyerlere-sertifikalari-torenle-takdim-edildi

KADIN KURSİYERLERE SERTİFİKALARI TÖRENLE TAKDİM EDİLDİ

Battalgazi Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Battalgazi’nin Kalbi Kadın Kooperatifi tarafından “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi” verildi. Eğitime katılan ve başarılı olan kursiyerlere sertifikaları, düzenlenen törenle takdim edildi.

-guilherme-besiktasta-adil-gevrekten-besiktasa-sert-tepki

Guilherme Beşiktaş'ta. Adil Gevrek'ten Beşiktaş'a Sert Tepki

TRTSpor canlı yayınında Guilherme'nin Beşiktaş'a transfer olduğu açıklandı. Konuyla ilgili yayına bağlanan BTCTurk Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek: Beşiktaş'ın kendileriyle görüşmeden oyuncuyla görüştüğünü söylerken Beşiktaş'ın yaptığının etik olmadığını söyledi.

baskan-leventoglundan-sert-tepki

Başkan Leventoğlu'ndan Sert Tepki

Defol Alevi yazısına bir tepkide Akçadağ ilçesinden geldi. İzmir’in ilçesi Gaziemir’de bir evin kapısına X ve Defol Alevi yazılmasına tepkiler her geçen artmakta.