canlı yayın
baskan-cinar-malatya-online-karete-kata-sampiyonlarini-misafir-etti

BAŞKAN ÇINAR, MALATYA ONLİNE KARETE KATA ŞAMPİYONLARINI MİSAFİR ETTİ

“Geleceğin Yıldızlarını Ağırlamak Bizim İçin En Büyük Mutluluk” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, 23 ile 30 Kasım günleri arasında düzenlenen Malatya Online Karete Kata Şampiyonasında çok sayıda madalya kazanan Altın Adamlar Spor Kulübünün başarılı sporcularını makamında ağırladı.

koronavirus-hastalarina-evden-online-takip-kan-aldirmaya-gerek-kalmayacak

Koronavirüs hastalarına evden online takip: Kan aldırmaya gerek kalmayacak

Dünyanın birçok ülkesinde koronavirüs ile mücadelede kullanılan Covid-19 Uzaktan Online Takip Sistemi, Türkiye’de de uygulanmaya başlandı. Sistem ile birlikte, şüpheli olan veya tanı konmuş hastalar evlerinde parmak uçlarına takarak kullanabilecekleri cihaz ile, hekimler tarafından online olarak, anlık takip edilebilecek.

mtuden--online-19-mayis-etkinligi-ve-konseri

MTÜ’den online 19 Mayıs etkinliği ve konseri

Malatya Turgut Özal Üniversite (MTÜ) 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında ünlü klarnet sanatçısı Serkan Çağrı, uzaktan eğitim sistemi üzerinden sohbet ve mini konser etkinliğine katıldı.

mtude-online-kalite-calismalari-toplantisi

MTÜ’de online kalite çalışmaları toplantısı

Malatya Turgut Özal Üniversitesi’nde (MTÜ) Online olarak düzenlenen “Covid_19 Sürecinde Dünya ve Türkiye'deki Yükseköğretim ve Kalite Çalışmaları” programına konuşmacı olarak Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) Başkanı Prof. Dr. Muzaffer Elmas katıldı.

mtude-italyan-sef-ile-malatya-mutfagi-ve-beslenme-onerileri-online-toplantisi

MTÜ’de İtalyan Şef ile Malatya Mutfağı ve Beslenme Önerileri Online Toplantısı

Malatya Turgut Özal Üniversitesi’nde (MTÜ) koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında alınan tedbirler nedeniyle Kale Turizm ve Otel İşletmeciliği Meslek Yüksekokulu’nda görevli akademisyen ve öğrencilere yönelik olarak üniversitenin Uzaktan Eğitim Sistemi üzerinden MTÜ Gastronomi Toplantısı düzenlendi.

mtuden-online-egitim-rehberi

MTÜ’den Online Eğitim Rehberi

Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü tarafından koronavirüs kapsamında alınan tedbirler nedeniyle başlatılan Uzaktan Eğitimin daha verimli geçmesine katkı için “Online Eğitimde Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar” başlıklı rehber hazırlandı. Rektör Prof. Dr. Karabulut, “Artık olağanüstü durumlarda öğrencisinin evine giden bir üniversite modeli ortaya çıktı. Biz üniversite olarak bunu başardık.” dedi.