canlı yayın
baskan-sadikoglundan-yeni-yil-mesaji-2021de-tum-olumsuzluklari-birlikte-asacagiz

Başkan Sadıkoğlu’ndan yeni yıl mesajı: “2021’de tüm olumsuzlukları birlikte aşacağız”

Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “2020 pandemiyle, depremle ve ekonomik sıkıntılarla karşı karşıya kaldığımız bir yıl oldu. 2021’in tüm olumsuzlukları birlik ve beraberlik duygusuyla hep birlikte aşacağımız bir yıl olacağını umut ediyoruz” dedi.

mhp-battalgazi-ilce-baskani-ilhan-ilhanin-24-kasim-ogretmenler-gunu-mesaji---

MHP Battalgazi İlçe Başkanı İlhan İlhan’ın 24 kasım öğretmenler günü mesajı:

Günümüzde hızla gelişen ve değişen Dünya’mızı Türk ve Müslüman olarak okumak ve anlamak yolunda, ülkemiz gençliğinin, ilim merkezinde, fikir ve ruh dünyalarını şekillendirmek gibi mühim bir vazifenin temel taşı olarak gördüğümüz öğretmenlerimizi hatırladığımız gün olan 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü idrak etmekteyiz.

selahattin-gurkandan-ogretmenler-gunu-mesaji

SELAHATTİN GÜRKAN’DAN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI:

“GELECEĞİMİZİN TEMİNATI ÖĞRENCİLERİMİZ SİZLERE EMANET” Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü kutlayan Başkan Gürkan mesajında şu ifadelere yer verdi:

--mtso-baskani-sadikoglundan-kurban-bayrami-mesaji

- MTSO Başkanı Sadıkoğlu’ndan Kurban Bayramı mesajı:

“Birlik ve beraberlik içinde olduğumuz sürece tüm hedeflere rahatlıkla ulaşabileceğimizi unutmayalım” Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

mtso-baskani-sadikoglunun-15-temmuz-mesaji

MTSO Başkanı Sadıkoğlu’nun 15 Temmuz Mesajı:

“15 Temmuz Destanını Milletimiz Yürekleriyle Yazdı” Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

chp-milletvekili-gurerin-1-mayis-emek-ve-dayanisma-gunu-mesaji

CHP Milletvekili Gürer’in 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajı:

Gürer: “Virüs, insanlığın emekçilere çok şey borçlu olduğunu gösterdi CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, virüs nedeniyle zor bir dönemden geçen dünyada, insanlığın işçi ve emekçilere ne çok şey borçlu olduğunun bir kez daha ortaya çıktığını söyledi. Taşeron sistemin tamamen sonlandırıldığı, kayıt dışı çalışmanın bitirildiği, iş cinayetlerinin olmadığı, örgütlenmenin önündeki tüm engellerin kaldırıldığı ve emeğin değer bulduğu bir çalışma hayatı dileyen Gürer, bu zorlu süreçte başta sağlık sektöründe çalışanlar olmak üzere tüm emekçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü kutladı.

yesilyurt-belediye-baskani-mehmet-cinardan-mirac-kandili-mesaji

YEŞİLYURT BELEDİYE BAŞKANI MEHMET ÇINAR’DAN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI:

“Miraç, Hüznün Ardından Gelen Sevinç Ve Yükseliştir” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Allah’ın lütuf ve inayetinin daha fazla hissedildiği Miraç’ın özünde, her türlü kötülükten arınma, insanlığın yararına değerler üretme, fedakârlık, paylaşma, sorumluluk, ilahi emirlere teslimiyet gösterme ve yüce mertebelere erişme vardır. “ dedi.

baskan-avsarin-canakkale-zaferinin-104yildonumu-mesaji

Başkan Avşar’ın Çanakkale Zaferi’nin 104.Yıldönümü Mesajı:

MHP(Milliyetçi Hareket Partisi) Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar, 18 Mart Çanakkale Zaferinin yıl dönümü ile ilgili bir mesaj yayımladı.