canlı yayın
chpden-dogu-hamlesi-parti-uyesi-olmayan-koy-kalmayacak

CHP'den Doğu hamlesi: Parti üyesi olmayan köy kalmayacak.

CHP'de Doğu ve Güneydoğu bölgelerindeki 22 il başkanı ile toplantı yapıldı. Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, "İstanbul’da hep birlikte büyük bir demokrasi mücadelesi verdik. Artık bunun hasadını tüm Türkiye’den alma zamanı. Bölgede, partimizin üyesi bulunmayan bir tane dahi mahalle ve köy bırakmayacağız" dedi. Toplantıda her il için özel bir dosya hazırlandı ve ilgili il başkanlarına teslim edildi.

battalgazide-asfaltsiz-yol-kalmayacak

BATTALGAZİ’DE ASFALTSIZ YOL KALMAYACAK

Battalgazi Belediyesi bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Eskimalatya Meydanbaşı Mahallesi genelinde toplam 8 km’lik sathi kaplama çalışması gerçekleştirdi. Çalışmaları yerinde inceleyen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Vatandaşlarımıza hizmetkar olmak için bu göreve talip olduk” dedi.

koronavirus-hastalarina-evden-online-takip-kan-aldirmaya-gerek-kalmayacak

Koronavirüs hastalarına evden online takip: Kan aldırmaya gerek kalmayacak

Dünyanın birçok ülkesinde koronavirüs ile mücadelede kullanılan Covid-19 Uzaktan Online Takip Sistemi, Türkiye’de de uygulanmaya başlandı. Sistem ile birlikte, şüpheli olan veya tanı konmuş hastalar evlerinde parmak uçlarına takarak kullanabilecekleri cihaz ile, hekimler tarafından online olarak, anlık takip edilebilecek.

rektor-karabulut-malatya-turgut-ozal-universitesi-yerel-kalmayacak-uluslararasi-olacak

Rektör Karabulut; 'Malatya Turgut Özal Üniversitesi yerel kalmayacak, uluslararası olacak'

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, “Malatya Turgut Özal Üniversitesi yerel kalmayacak, küçük bir yerde sıkışmayacak, şehir üniversitesi olacak ve uluslararası bir üniversite olacak. İsmine yakışan bir üniversite olacak.” dedi.