canlı yayın
mhp-lideri-bahceli-ermenistan-hem-hain-hem-de-savas-suclusudur

MHP Lideri Bahçeli: Ermenistan hem hain hem de savaş suçlusudur

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, işgalci Ermenistan'ın sivil birimlere saldırmasına ilişkin,

haine-yardim-eden-aslina-ihanet-eder-istifa-et

Haine yardım eden Aslına ihanet eder “İSTİFA ET”

Katıldığı bir panelde Yargılanan veya Zaten Hiçbiri Örgüt Suçunu Kabul Etmeyen Örgüt Liderinin İnkar edin gerekirse Hakkımda her türlü kötü konuşmayı yapın Çözülmeyin ama diye Emir veren fetö Örgüt Elamanları İle ilgili Açıklama yapan Türk Tarih Kurumu Başkanı Ahmet Yaramış,“Darbe teşebbüsüne karışmış, pişman olmuş kişilere de sahip çıkmamız onları bu toplumun içine dahil etmemiz kazanmamız gerekiyor”Sözleri Ülke Çapında Şok etkisi yaşattı Özellikle 15 Temmuz Şehit ve Gazi yakınları ve Bu Örgütle Mücadele Eden Yüce Türk Milleti tarafından Esefle karşılandı.

keskin-bu-topraklar-fetoden-daha-alcak-haini-gormedi

Keskin: Bu topraklar FETÖ’den daha alçak haini görmedi

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü için yayınladığı mesajında “Bu topraklar FETÖ ve FETÖ kırıntılarından daha alçak haini görmedi. Dün olduğu gibi bugün ve yarında devletimizin ve devlet başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yanındayız” dedi.

semih-yalcin-mhp-turkiyeye-donuk-milletimize-yonelik-hainane-hesaplari-yikmaya-devam-edecektir

Semih Yalçın: MHP, Türkiye’ye dönük, milletimize yönelik hainane hesapları yıkmaya devam edecektir

Küresel aktörlerin Türkiye’de kamuoyunu yönlendirme ve iç siyaseti yeniden dizayn etme çabalarının gündemi belirlediği son günlerdeki tartışmalarda, MHP’den sık sık söz edildiği ve fırsattan istifade eski kirli defterlerin açıldığı gözlemlenmektedir

rektor-karabulut-milletimiz--ihanetleri-ve-hainlikleri-hicbir-zaman-unutmayacaktir---

Rektör Karabulut “Milletimiz; ihanetleri ve hainlikleri hiçbir zaman unutmayacaktır”

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut yayınladığı 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajında, “Milletimiz; ihanetleri, hiyanetleri, hainlikleri ve nankörlükleri hiçbir zaman unutmayacaktır, bu tür şebekeler bir daha benzer ihanet girişimlerinde bulunamayacak, bu topraklarda barınamayacaklardır.” dedi.